Ventilation Norr

Ventilation Norr

www.ventilationnorr.se
  • Badge2024
4.0

Ventilation Norr är din pålitliga partner i strävan efter ett friskare inomhusklimat. Med vår bas i Gävle och en passion för ren luft, erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att rena ditt hem eller företags ventilationssystem. Vi förstår vikten av en sund miljö och arbetar omsorgsfullt för att eliminera allt från damm och mögel...

369 omdömen om Ventilation Norr

Sedan starten hos Reco 2023

Maud G
Skrev om Ventilation Norr

Professionell och mycket trevligt bemötande!!

Tony N
Skrev om Ventilation Norr

Besvikelse över utförandet Jag anlitade företaget för att rengöra ventilationen i mitt hem, men jag blev verkligen besviken över hur arbetet utfördes. Teknikern som kom för att utföra tjänsten lyckades dra sönder flera skruvar när han arbetade. Det resulterade i att vissa ventilationsdelar nu är löst monterade, vilket inte bara ser dåligt ut utan också riskerar att påverka funktionen negativt. Jag förväntade mig ett professionellt jobb, men istället lämnades jag med skador på min ventilation som jag nu måste åtgärda...

Gunilla G
Skrev om Ventilation Norr

Helt. Ok. Rengöring av kanaler i kök och badrum .

Kerstin A
Skrev om Ventilation Norr

Det var en bra upplevelse . En snabb och effektiv person rensade fläkt och ventilationssystem. Han kom också med eget förslag. Tack! Kerstin Anderlind

Hilkka R
Skrev om Ventilation Norr

Bra bemötande och utfört arbete

Kari S
Skrev om Ventilation Norr

Bra service och noggrant utfört jobb.

Jonas B
Skrev om Ventilation Norr

Snabb och bra service. Rekommenderas varmt.

Ulla F
Skrev om Ventilation Norr

Helt ok jag låg i min säng medan ventilation norr gjorde sitt - dvs rensade hela ventilationssystemet Hade inga särskilda förväntningar. Det gick fortare än jag trodde.

Bo E
Skrev om Ventilation Norr

Allt fungerade som man kunde förvänta sig

Anders H
Skrev om Ventilation Norr

Bra jobb , trevligt uppträdande av utföraren. Bra och seriös info av säljaren vid första kontakt. Svårt att få kontakt med företaget i efterhand. Telefonsvararen uppgav att jag skulle vänta men mitt tålamod tröt efter 40 min, ingen info om köplats. Senare uppgavs semester. Fakturan uppgav fel fastighetsbeteckning för ROT-avdrag

Stefan K
Skrev om Ventilation Norr

Allt funkade bra från början till slut om man säger så hjälpsam å trevlig kille !

Urban S
Skrev om Ventilation Norr

Jag läste några negativa omdömen och Ventilation Norr, men vi var väldigt nöjda med besöket och kundbemötandet från representanten som besökte oss.

Angelica B
Skrev om Ventilation Norr

I tid, bra bemötande, snabbt jobbat, väl rengjort, rätt pris

Marie J
Skrev om Ventilation Norr

Allting blev bra.Vi är nöjda.

Per J
Skrev om Ventilation Norr

Blev väldigt bra bemött. Förväntningarna var höga och blev som förväntat. Bra och hjälpsam med bra tips och service. Med vänlig hälsning, Bengt-Erik

Viktorija J
Skrev om Ventilation Norr

Professionellt bemötande och utförande.

Agne N
Skrev om Ventilation Norr

Vi beställde en kanalrensning och killen som kom och utförde jobbet gjorde det bra och hade ett trevligt bemötande.

Göran L
Skrev om Ventilation Norr

Trevlig kille som verkade kunna sin sak men han gjorde ett misstag: Ena frånluftskanalen är gemensam för badrum, toa och tvättstuga, badrummet ligger längst bort sen toa och närmast aggregatet ligger tvättstugan. Han började med tvättstugan och tog sedan toan och sist badrummet när han borde tagit i omvänd ordning eftersom han, när han gjorde badrummet rev ner en massa damm i avsticket till toan som senare, när vi öppnade dörren, sögs ner av undertrycket och hamnade på tvättställ, toasits och golv. Om det är likadant i...

Sven S
Skrev om Ventilation Norr

Mycket bra bemötande mina förväntningar inget att klaga på

Eva S
Skrev om Ventilation Norr

Det var mycket trevligt. Han var duktig och snabb i sitt utförande.

Karin J
Skrev om Ventilation Norr

Proffsig och trevlig representant. Kom i tid och var klar snabbt. Jag har svårt att bedöma själva utförandet.

Asra A
Skrev om Ventilation Norr

Mycket bra service. Tydligt information, inga dolda avgift. Professionellt bemötande.

Patrik L
Skrev om Ventilation Norr

Mycket bra och kunnig personal. Effektivt genomfört arbete.

Hans T
Skrev om Ventilation Norr

Kanon bra kommer att anlita er fler gånger

Esko H
Skrev om Ventilation Norr

Gjorde inte rent i värmeväxlaren.

Jan L
Skrev om Ventilation Norr

Snabbt och effektivt, men missade att en stickkontakt lossnade och att strömmen till en fläkt föll bort....

Lars N
Skrev om Ventilation Norr

Bra info och proffsigts bemötande !

Ingvar M
Skrev om Ventilation Norr

Tyvärr hade tekniernfåt fel information. Jag skulle byta två fläktar inte rensat kanalerna som han trodde han skulle göra. Han rensade kanalerna snyggt och fint men har fortfarande inte fått satt upp nya fläktar .. Dålig kommunikation inom företaget om bag so skall utföras under uppdraget

Katarina G
Skrev om Ventilation Norr

Trevlig kille som utförde jobbet

Jan F
Skrev om Ventilation Norr

Jag blev väl bemött inledningsvis över teelfon. Jag beskrev min problematiska situation med mitt ventilationensystem som anger att utluftens börvärde är för låg, och att systemet har stängt av sig p g a det. Beskrev även att det inte har brukat vara särskilt mycker smuts i kanalerna. Då försäljaren gav intrycket att det kan vi hjälpa dig med, så gick jag med även på en rensning av systemet. Döm om min förvåning då den som dök upp för att göra jobbet konstaterade att det kan inte han hjälpa mig med, han kan rengöra kanalerna....

Willbur E
Skrev om Ventilation Norr

Rensning av köksfläkt vilket utfördes på ett trevligt och bra sätt

Hans J
Skrev om Ventilation Norr

Ingenting att klaga på, Ventilation Norr utförde det vi kommit överrens om.

Mats H
Skrev om Ventilation Norr

Hej, Tycker att in-försäljningen inte motsvarar mina förväntningar på det jobb som gjordes alls. Jobbet skulle enligt säljaren ta 1 - 1 1/2 timme men killen (jättebra och trevlig )som jobbet var klar på 15 min från det att han ringde på så ett timpris på SEK 6000 (inklusive restid). Förstår att det tar tid ibland men när det uppenbarligen inte är något som behöver göras känns det hutlöst att ta hela kostnaden för kalaset. Hälsningar Mats

Karl L
Skrev om Ventilation Norr

efter två veckor är mossan kvar på taket. sorligt.

Svar från Ventilation Norr

Hej Karl! Tack för din feedback, vi vill informera dig om hur långt tid det kan ta normalt för ett sådant jobb. Du kan läsa på villaägarnas hemsida: https://www.villaagarna.se/radgivning-och-tips/utomhus/tak/mossa-pa-tak/ Duscha ett växtdödande medel med lågtrycksspruta över taket och låt sedan vädret sköta resten. Det kan ta flera år innan allt har försvunnit. Behandlingen görs sedan med några års mellanrum för att inte mer mossa ska börja växa på taket. mvh ventilationnorr.se

Mikael P
Skrev om Ventilation Norr

Trevliga grabbar som verkligen visade en professionell och seriös anda!

Jonas B
Skrev om Ventilation Norr

+ Trevlig, duktig och arbetsam kille som utförde kanalrensningen + Jobbet verkade bli bra gjort - Det skulle ingå flödesmätning, men det gjordes inte såvitt jag vet. Jag fick inga mätvärden. - Jag gillar inte att bli uppringd av försäljare. Bra företag får väl kunder ändå - eller? - Hur kan man ta ut nästan 4000 kr för ett jobb som tog mindre än en timme? När jag anlitar konsulter brukar de dyra ligga över 1000 kr i timmen, men de flesta håller sig runt tusenlappen. Att det sedan ör ROT är ju bra för mig men en katastrof...

Hans N
Skrev om Ventilation Norr

Mycket trevlig kille som var här,fick bra svar på dom frågor jag hade. Han verkade vara Mycket kunnig på sitt område

Jan E
Skrev om Ventilation Norr

Rengöring av kanalfläkt till spis i hus med självdrag. Bra jobb och gjorde även det där lilla extra! Trevligt bemötande och informerande!

Karl W

Bra service, bra pris. Rekommenderas

Eva B
Skrev om Ventilation Norr

Jag tyckt att man ska ha tygvantar på sig när man plockar ned kåpan så det inte blir en massa fingeravtryck på den .Nu är den alldeles fläckig OC jag klarar inte av att rengöra den....

Marie V
Skrev om Ventilation Norr

Killen kom 15 minuter sent och arbetade i svarta gummihandskar - handskarna blev smutsiga och mina vitmålade tak också.

Bo L
Skrev om Ventilation Norr

Trevligt bemötande. Kunnig. Förklarade vad han gjorde och hur det fungerar.. kom med goda råd. Fick stort förtroende för honom.

Per A
Skrev om Ventilation Norr

Beställde en rensning av imkanal som uppgavs vara omfattande men som var ganska enkel och något jag enkelt kunde gjort själv. Killen som gjorde jobbet var trevlig men verkade vara nybörjare och mindre kunnig. Fick accept för prisnedsättning, så jag får vara nöjd och aktar mig för att gå på liknande erbjudanden framöver. Vid kunskapsinhämtning i efterhand fick jag klart för mig att det viktigaste är att regelbundet rengöra fettfiltret i insuget. Det klarar man själv.

Lars J
Skrev om Ventilation Norr

Er medarbetare kom på angiven tid och gav ett kunnigt intryck. Dock led han fortfarande av en tidigare fotskada och kunde inte ta sig upp på taket för att göra rengöra spisfläkten. Vi har en Fjäråskupan med takmonterad fläktmotor som enligt överenskommen arbetsbeställning skulle rengöras, det blev inte utfört. ”Kallras-skyddet” i fläktkåpan rengjordes men efter montering har det uppstått ett durrande ljud i fläktkåpan så fort det blåser ute! Mvh Lars Johansson

Annica T

Bra bemött 👍 Visade mig hur rent det blev Och tog prov Bra utmärkt

Hatam K
Skrev om Ventilation Norr

Ärligt talat hur kan en time sotares arbete kotta 2600 kr är deta seriöst jag ungrade mig att inte kollat er oseriösa företag ni är ränna bedragare verkligen???????

Björn E
Skrev om Ventilation Norr

Suveränt bra, trevlig tekniker, som beskrev vad han gjorde och varför. Ventilationen är säkrad för några år framåt!! Tack!

Jonny F
Skrev om Ventilation Norr

Hej Det var ett trevligt bemötande. Ja det blev uppstädat o fint. Det var fläkten och fläkt kanalen som rengjordes.

Eva G
Skrev om Ventilation Norr

Helt oduglig tekniker ,han slarvstädade efter sig efter att ha smutsat ner 2 golv . Han påstod att smutsen kom spisen!! Han ropade på mig för assistans ca 10 ggr . Jag frågade specifikt om jag skulle behöva hjälpa till ,när ni ringde mig,nej absolut inte blev svaret.Ni får inga fler uppdrag här.

Peter A
Skrev om Ventilation Norr

Det var bra trevlig kille pratade och förklarade vad det handlar om byte av slang som han hade med sig smidigt