Ventilation & Solution Sverige AB

8 omdömen om Ventilation & Solution Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2024

Gunilla B
Skrev om Ventilation & Solution Sverige AB

Trevligt bemötande och snabb bokning och genomförande

Svar från Ventilation & Solution Sverige AB

Tack för de fina orden Gunilla, vi är glada att vi kunde hjälpa till. Mvh - Venty

Thelander P
Skrev om Ventilation & Solution Sverige AB

Trevliga montörer, bytte gamla fläkten till en ny snabbt. Tog med den gamla och lämnade köket i fint skick

Tack för förtroendet, Vi är glada att vi kunde hjälpa till. Mvh - Venty

Hansson J
Skrev om Ventilation & Solution Sverige AB

Bra och proffsigt genomfört jobb

Svar från Ventilation & Solution Sverige AB

Stort tack för förtroendet Hansson, vi är glada att vi kunde hjälpa till. Mvh - Venty

Mikael W
Skrev om Ventilation & Solution Sverige AB

De har varit professionella ifrån första stund. Gjort ett bra jobb, allt från bemötande till hantverket i sig. De har också kommit med förslag på hur vi kan tänka, göra annorlunda. De levde helt klart upp till våra förväntningar. De tjänster de levererat denna gång är rengöring av ventilationssystem i vårt hem. Sedan gjorde de ett jobb till med placering/ditsättning av ventiler för att få ner vår radonhaltigt huset. Den har helt klart sjunkit. Tack för både support o hantverk

Svar från Ventilation & Solution Sverige AB

Stort tack för de vänliga orden Mikael! Vi är glada att ni är nöjda och att vi fick chansen att hjälpa er! Mvh - Venty

Joachim Ä
Skrev om Ventilation & Solution Sverige AB

Professionella och trevligt bemötande!

Svar från Ventilation & Solution Sverige AB

Stort tack för de trevliga orden och vi är glada att vi fick chansen att hjälpa dig. Mvh - Venty

Bror K
Skrev om Ventilation & Solution Sverige AB

Vänligt bemötande av 2 montörer bra snabbt utfört arbete byte av filter stora lokalen test av luftflödet. Välkomna åter. Bror Karlsson Tr Nyköping

Svar från Ventilation & Solution Sverige AB

Stort tack för att vi fick förtroende att hjälpa till och stort tack för de vänliga orden. Mvh - Venty

Hans-Ove R
Skrev om Ventilation & Solution Sverige AB

Trevliga grabbar som utförde byte av ventilationskanaler i köket, snabbt, smidigt och till ett LÄGRE pris än vad som angivits som ett högsta pris, vilket minsann inte hör till vanligheterna. Jag kan verkligen rekommendera det här företaget. Hans-Ove Remnert

Svar från Ventilation & Solution Sverige AB

Vad kul att höra din vänliga ord. Tack för att vi fick förtroende att hjälpa dig. Mvh - Venty

Steven H
Skrev om Ventilation & Solution Sverige AB

Vi hade en offert på OVK, personen som gjorde den var väldigt trevlig och förhoppningsvis gjorde han ett bra jobb. Brf Vingen Nyköping

Svar från Ventilation & Solution Sverige AB

Tack för de snälla orden och tack för att vi fick förtroende att hjälpa er. Mvh - Venty