Hej alla presumtiva köpare av nytt tak Vi beslöt oss efter lång betänketid att lägga nya betongpannor på vårt villatak, vilket vi inte ångrar. Första kontakten och informationen från Vesivek var positiv och de gav svar på alla våra frågor. Vesivek levde upp till allt de lovade och till och med överträffade vår förväntningar, Till och med så monterade på eget bevåg en plåt som täckte en 10 cm glipa mellan husväggen och carporttaket där det under vintertid alltid yrde in snö. Vi kan alltså med gott hjärta varmt rekommendera Vesivek /Janne
Vesivek Sverige AB
Välkommen till Vesivek! Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Företaget grundades i Finland 1993 och sedan 2016 finns Vesivek i Sverige. Sedan starten har vi utfört mer än 50 000 villatakrenoveringar. Vi har ett unikt koncept där vi levererar ett nytt tak till dig på bara ett par dagar. Det lyckas vi med genom...
1172 omdömen om Vesivek Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2016
Tyvärr var vår erfarenhet av Vesivek allt annat än god. Företaget levererade inte enligt avtalad tidsram, saknade förmågan att kommunicera samt betedde sig illa mot oss som kund vid upprepade tillfällen. Vi försökte, upprepade gånger, under processen att få tag på VD:n för att eskalera ärendet men har inte fått något som helst gensvar. Arbetet godkändes inte vid slutbesiktningen som genomfördes av extern part. Med tanke på vår upplevelse, kan jag starkt avråda andra från att anlita Vesivek. Det är ett företag som man bör undvika.
Vesivek delivered an exceptional work. The project was completed very quickly, and the result was great. The team was professional, efficient, and polite, making the entire process smooth.
Köpte ett plåttak som jag tycker blev fint på mitt hus, trevligt bemötande av företrädare o övrig personal som har gjort ett snabbt o effektivt arbete som jag är helt nöjd med. Kan rekommenderas!
Proffsigt arbete och upplägg. De arbetade snabbt och resultatet blev mycket bra.
Verkligen trevliga att ha att göra med. Allt från säljare (Johan) till alla som gjorde jobbet. Snabbt jobbade dom också. Kan verkligen rekommendera detta företag. Vi är supernöjda.
Takomläggning Mycket professionellt utfört arbete. Själva taket gjordes klart på två dagar, sedan kom plåtslagarna dagen efter och därefter elektriker. Allt har flutit på utan minsta försening. Personalen, totalt 10 personer, har alla varit positiva och trevliga och visat stort intresse för uppgiften. Det kändes som ett väl sammansvetsat arbetslag där alla jobbade för att allt skulle bli bra och vi kan varmt rekommendera företaget.
Ett mycket bra jobb av dessa! Blev en miss vid förra omdömet då jag missförstod betygsättningen. Gunvor
Fick ditekt förtroende för kunnande och produkter när vi behövde byta vårt 50-åriga betongpannetak när vi var sugna på solceller. Andra alternativ bleknade i jämförelse när pris, teknisk lösning, presentation och lyhördhet för våra önskemål tillsammans med snabb handläggning och leverans uppfylldes. Imponerande arbetsinsats när väl montage, installation och städning utfördes. Många grannar har i positiva ordalag kommenterat både arbetet och hur snyggt det blev. Vi är helnöjda och rekommenderar bestämt Vesivek.
Mycket trevligt bemötande från början,väl upplagd info från början om takbytets upplägg. Vi hade förberett oss genom att titta på Vesiveks tak- byten,såg mycket bra ut tex läkten mm,så vi tyckte att Vesivek gott och väl lever upp till ett bra rykte. Vi hade en lättsam trevlig dialog,utan tjafs eller missförstånd,vi hade kul.Vi köpte Siri-Stål takoml ca 229m2 snyggt och tryckt,vi är mycket nöjda kommer att rekommendera Vesivek.
Vi är mycket nöjda. Arbetet gick snabbt och smidigt och all kontakt med Vesivek har varit toppen.
Bemötandet var bra. Förväntningarna var ett professionellt Bemötande och det var det. Jag tycker killarna var bra och jobbade på. Jag köpte nytt tak.
Kunnig och trevlig personal. Kan bara rekommendera Vesivek vidare.
Mycket bra arbete trevlig personal proffsiga snart jobbat 👍
Effektivt arbete, trevliga arbetare och bra utfört jobb!
Proffesionellt bemötande från första kontakt och genom hela processen. Arbetet var välplanerat och genomfört med ett snyggt resultat. Imponerade tempo hos de som utförde arbetet! Vi skulle rekommendera Vesivek.
Både jobb och bemötande var väldigt proffsigt. Arbetet gick på tre dagar, Otroligt snabbt!
Takbytet gick snabbt och blev bra. Processen är mycket standardiserad och därför inte så flexibel om man skulle vilja göra tilläggsarbeten som (i vårt fall) genomföringar genom innertak, upptagande av inspektionsluckor eller montering av skorstenshuv. Samtidigt gör standardiseringen att arbetet går snabbt och att priset blir konkurrenskraftigt.
Nytt tak och solceller. Vänligt och proffsigt bemötande av alla som var involverade på installationen. Arbetet gick enl. tidsplanen som var överenskommet.. Alla teamen jobbade snabbt och effektivt. Kan varmt rekommendera Vesivek.
Blev uppsökt av en säljare, då det pågick takbyte på gatan. Vi bestämde oss för att byta tak. Mycket trevlig säljare. All personal som deltog i själva byggnadsarbetarna var också mycket trevliga. Unga män med olika bakgrund. Upplever att det finns en proffessionalitet i företaget. Hade ganska stora förväntningar på företaget. Lite skavanker finns naturligtvis: 1. Kvarlämnat materiel (skruvar, plåtbitar), inga stor mängder, störde bilden. 2. Söndertrampat gammalt undertak (masonit) stör också bilden. 3. Väl många takpannor...
Mycket seriösa och yrkesskickliga.
Otroligt trevligt bemötande av alla, från säljare (Tobias) och alla som deltog i takbytet. Resultatet över förväntan mycket snyggt jobb och välstädat efter att allt var färdigt. Rekomenderar Vesivek starkt till dom som planerar takbyte.
Super proffsigt dom var klara på 2 dagar, allt byggspill och skräp var borta när jag kom hem och taket blev superbra
Proffsiga hela vägen. Duktig säljare som på ett mycket bra sätt visade hur man jobbar och vilket material man använder. När killarna väl kom på plats var de snabba, noggranna och gjorde ett mycket bra jobb. Städade efter sig. Trevliga och artiga! Efter drygt en månad har jag inte hittat något att anmärka på. Kan verkligen rekommendera Vesivek.
Mycket trevligt och professionellt bemötande från en första till sista kontakt. De var snabba med takbytet när de körde igång och vi blev väldigt nöjda med slutresultatet. Dock var det någon liten miss bl.a. att det stack ut spik på något ställe pga. att de hade missat takstolen. Positivt var att de fixade det utan problem när vi sa till. Vi fick till oss innan att det kunde bli en del skräp i samband med bytet så det ska man vara beredd på. Annars rekommenderar vi Vesivek!
Två snabba och duktiga killar kom och gjorde ett perfekt jobb.
Lovade vissa saker som inte uppfylldes, inte alls öppna för dialog om det som inte blev rätt. Allting var väldigt bråttom. Nä, jag är inte nöjd. Välj en mindre firma som går att ha en dialog med.
Mkt bra bemötande. Snabbt och proffsigt koncept. Dock var info om takpannornas bräcklighet bristfällig. Generöst av Vesivek att låna ut byggställningen till oss som hade solceller som skulle bort och sedan sättas upp igen.
Från offert till färdigt tak så fungerade det utan problem, snabbt, lyhört och med förväntat resultat. Vi hade takbyte i planen och blev spontan kontaktade när dom hade jobb i grannområdet, känns riktigt proffsigt.
Väldigt bra bemötande och ett bra jobb
Jättenöjda och bra folk som jobbade snabbt och effektivt med takbyte
Mycket bra arbete , trots regn.
Efter ett långt ärende som pågick i flera år. Så måste vi nu själva fixa delar som lovades att fixas i och med takbytet. Ta en annan firma om ni kan!
Vi bytte tak och satte solceller, rakt sadeltak på ca 150 kvm. Kändes smidigt att samma företag gjorde båda delarna, en byggställning samt att det bara är en kontakt om något problem uppstår. Bra kontakt med både säljarna för tak och solceller, trevliga och smidiga. Riktigt bra elektriker! Första dagen med rivning gick riktigt fort, kändes nästa stressigt. Några små skavanker uppstod under arbetet men det var inget snack om att fixa till detta när man påpekade. Passade själv på att byta ett plasttak och måla på detaljer...
Att det blev det företalget utlovat.
Proffsigt utfört entreprenad av skickliga hantverkare.
Mycket nöjd med arbetet.Trevlig och effektiv personal. kändes trygga att anlita.
Superbra bemötande, information och utförande av tjänst. Som kund kände jag mig trygg redan från första möte med säljare. Vill tillägga ett hedersomnämnande till säljaren Michael Stjernlycke för ett professionellt tillvägagångssätt och kundhantering. En riktig stjärna! Mvh Gudruns väg 30, Västerås
Jag blev väldigt bra bemött. Blev ett bra resultat och Vesivek levde upp till mina förväntningar. Hel takrenovering som vart mycket bra utfört.
De är proffs! Vi är väldigt nöjda!
Excellent first meeting and super inspection of the roof with full explanation and description of problem areas. Good options offered and then excellent building process.
Svarar snabbt på frågor även på telefon. Väldigt lyhörda på allt som man undrar över
Mycket bra bemötande och fackmannamässigt proffsigt utförande. Det hade blivit en 5:a om kommunikationen fungerat bättre och tidsmässigt drog det ut på tiden pga försenad rivning av byggställning.
Vesivek har tidigare levererat mitt tak och jag är supernöjd. Tack vare att det fungerade så smidigt och bra i allt från säljkontakter till själva utförandet så valde jag att låta dem nu också installera solceller på mitt Vesivek-tak. Det kändes säkrast med tanke på att jag ville vara säker på att taket inte skulle skadas vid installationen. Lika smidigt och professionellt även denna gång!!! Allt klart från installation till drift på 3 vardagar! Kan verkligen rekommendera dem! Dessutom bra, kommunikativ och engagerad personal, en detalj som är viktig om något….
Sofia som var våran kontakt var fantastisk. Så duktig och mån om att allt skulle vara bra. Så det är en tjej ni ska vara rädda om Våra förväntningar var så klart att vara nöjda med hur arbetet utfördes och att Vesivek. levererade som utlovat. Vi tyckte att dom arbetade lite väl fort. Man hoppas ju att allt blir rätt och riktigt. Men dom killar som var här och jobbade var supertrevliga och dom städade bra efter sig. Vi hade ju en del klagomål men det rättades till och det blev fint. Det arbete som utfördes...
Snabbt jobbat och allt ser ok ut. Hyffsat upostödat efter utfört arbete.
Hej! Vårt takbyte som vi beställde av Vesivek blev mycket bra. Takarbetarna, allt från ställningabyggarna till takläggare och plåtjobbarna var trevliga och lyhörda för de frågor man hade och gjorde ett riktigt bra jobbutförande. Skall jag vara ärlig så var detta det bästa företag vi någonsin beställt tjänster av. Slutresultatet blev faktiskt bättre än jag förväntade mig! Så min bedömning blir 10 tegelpannor av 10 möjliga! Jag rekommenderar starkt Vesivek till alla hugade takbytare där ute. Mvh/ Micael Carlberg, Löpargatan 31, Västerås.
Jättenöjda med arbetet. Kan rekommenderas! / Familjen Lindkälla
Supersnabba , bra priser , proffesionellt utfört arbete och bemötande
Snabbt och professionellt då allt var väl planerad i god. Bra bemött av säljare