Mycket är bra men jag kan tyvärr inte rekommendera dom. Det blir både ros och ris. Vi lade om tegeltak på ett hus från 1990. Huset har 45 graders lutning och s.k. tätskikt av masonit. Vi lade också om garagetaket som ansluter lite förskjutet mot huset. Det jag tycker är bra: - Installerat material - Garantier - Bemötande från i företaget i allmänhet - Avtalet - Pris i förhållande till konkurrenter - Brister i plåtjobb ordnades mycket fort Det jag inte tycker är bra: - Bristande förståelse för hus med mekanisk ventilation...
Vesivek Sverige AB
Välkommen till Vesivek! Vesivek är Nordens största takrenoveringsföretag. Företaget grundades i Finland 1993 och sedan 2016 finns Vesivek i Sverige. Sedan starten har vi utfört mer än 50 000 villatakrenoveringar. Vi har ett unikt koncept där vi levererar ett nytt tak till dig på bara ett par dagar. Det lyckas vi med genom...
1213 omdömen om Vesivek Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2016
Super nöjd med hela processen med Vesivek och det slutliga resultatet. Jag valde Vesivek för deras proffsiga arbete och speciella metod att säkerställa ett hållbart och bra tak framöver. De sätter en ny standard med sitt sätt att arbeta. De genomförde själva takbeläggningsbytet på 2 dagar - otroligt effektiva samt att de städade efteråt. Jag kan varmt rekommendera Vesivek.
Jättenöjd med vårt nya tak. När vi kom hem från sportlovet var taket färdigt. Lite småproblem med de nya takfönstren men det ordnare Peter och Larry snabbt till.
Trevliga grabbar som jobbade snappt och röjde och städade ordentligt efteråt, bra information och uppföljning av företaget
Har aldrig varit med om något snabbt och enkelt! Det gjorde klart jobbet (effektiv arbete) på typ ett par dagar. Grymt nöjd. Rekommenderar
Enbart positivt.Allt var över förväntan.
Mycket bra bemötande och servicekänsla från början till slut. Nytt talk ligger på plats efter i princip två dagars jobb, imponerande .
Väldigt trevliga och kunniga inom sitt område
Proffsigt arbete och bemötande. Arbete i utsatt tid.
Proffsigt och snabbt! Lite mer omsorg om arbetsplatsens avsändning hade uppskattats.
Allt funkade bra. Snabbt och professionellt!
Vi är så imponerade av att ett så stort takarbete är färdigt efter bara 3(?!) dagar. Bortforslat skräp, städat. Allt är klart!
Bra kunnig personal och bra produkt. Jag köpte ett nytt plåttak till mitt hus. Bra kommunikationer under processen.
Bäst! Duktiga, trevliga, artiga killar, som kunde sitt jobb! Snabbt o bra!
Mycket trevligt bemötande. Ingav förtroende. Förklarade tydligt saker vi inte förstod och tog tid på sig att stämma av vad vi kommit överens om. Otroligt snabbt genomfört arbete, delvis under vinterförhållande. Vi bytte tak på huset och ett garage. Allt plåtarbete ingick. I nästa skede sattes solpaneler på halva hustaket och systemet kopplades in. Saknade en slutavstämning på plats. Svårt med slustädningen då snön kom.
Bra bemötande, hög service. Levererade exakt enligt avtal så förväntningarna uppfylldes.
Mycket bra bemötande.Inledande genomgång av hur processen skulle se ut och vad som skulle ingå. Jag förväntade mig en snabb och effektiv process och de levde det upp till. De problem som uppstod rättade till snabbt oc effektivt. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd.med jobbet
Vi är jättenöjda! Superbra och snabba
Nu har vi fått nytt tak och vi är jättenöjda, och justering i övre badrum. Bättre kan det inte bli. Vi är mycket nöjda! Rekommenderar Vesivek Sverige AB. Hälsningar Maggan och Bert
Varning blev totalt upplurad av försäljare Började som din bästa vän sedan vände det snabbt.blev lovad hantverkare med yrkesbevis.en lögn! klåpare av första klassen. Mitt tak måste tas bort och göras om. Varning! Gå inte på lögnaren från Vesivek.
Bra bemötande och bra service från start till färdigt arbete. Tydlig säljare som gick igenom hela förloppet så det inte var några oklarheter. Duktiga och snabba hantverkare som gjorde ett mycket bra jobb. Snyggt städat efter.
Tydlig och bra information inför omläggning av tak, och leverans helt enligt utlovad tidplan och budget. Vi var mycket nöjda!
Kommunikationen har fungerat alldeles utmärkt! Blivit både informerad och fått svar på alla frågor jag ställt. Fått bra information under byggets gång samt bra städ efter. Snabba och effektiva!
Mycket bra bemötande. Vesivek har lagt om vårt tak det gick mycket fort och allt sköttes exemplariskt. Vår granne hade också Vesivek tidigare och han rekommenderade. De höll vad de hade sagt och städade efter sig. Priset var bra.
Supernöjd med solcellsprocessen, från första mötet till färdig driftsatt anläggning! Allt var smidigt och effektivt utan några problem. Projektledare, montörer, elektriker, alla inblandade var väldigt kunniga och erfarna, supertrevliga, tydliga med vad som skulle göras, höll tidsplanerna (hela arbetet tog bara några dagar!), lätta att få tag på för frågor. Så var det även när de hjälpte oss med takrenovering för några år sedan. Rekommenderar starkt att ni väljer Vesivek om ni vill ha perfekt process och resultat.
Byte av 40 år gammalt tak (betongpannor) på hus och fristående garage. Det började med en förtroendeingivande försäljare, med kollega, som utförde en grundlig besiktning av befintligt tak, och sedan överlämnade dokumentation över resultatet. Takbytet gjordes vid förväntad tid, och utfördes snabbt. Speciellt imponerande var tillverkning av hängrännor på plats mha ett litet valsverk, där man kunde göra hängrännor utan skarvar. Arbetet gjordes till ett fast förutbestämt pris. Två mindre anmärkningar återstod sedan, men säljaren kom på återbesök och utlovade korrigering av dessa.
Effektiva och gjorde ett bra jobb.
Bra information om när arbete skulle börja. Arbetet gick snabbt. Önskar att representant från företaget hade insekterar arbetet med efter att det var utfört och man i samband med inspektionen kunde ställa frågor. Kontakten med representanter från företaget har gått smidigt och de har varit tillmötesgående. Är överlag mycket nöjd med allt. Kontakten och
Hej! Fick besök av en väldigt trevlig,kunnig och seriös säljare som heter Johan Lind Blev väldigt förtjust i produkten ,efter väl genomförd förundersökning och presentation,som gav stora förväntningar,vilka uppfylles med råge Sammanfattningsvis:Bra produkt, som monterades väldigt snabbt ,(3dagar)och proffsigt av duktiga hantverkare Produkten var nytt tak med pannor och plåtarbeten Väldigt nöjd kund /Lars Berggren
Snabb of professionell installation, rekommenderas! Ibland blir det dock lite för snabbt och fel så jag drar av en stjärna: 1) Lite små skador på gräsmattan efter byggnadsställningens fötter. Kunde lätt ha undvikits om man bara haft små bräder under de fötter som var på gräsmattan. 2) Målade vindskivor och takfot vid 0°C med vattenbaserad färg som kräver minst +7°C vid målning.
Vesivek får toppbetyg av mig! Från första mötet till slutbesiktning av mitt nya tak var Vesivek mycket professionella, lyhörda och respektfulla. Stort tack till Karim, Staffan samt Janne och övriga medarbetare på Vesivek som var inblandade i mitt takbyte. Helene, Hässelby
Vesivik lade nytt plåttak och installerade solpaneler på min villa jan 25. Av de företag som offererade var Vesivek det klart seriösaste, med noggrann genomgång av vind och tak. Metod tydligt förklarad. Generösa garantier. Detaljerad offert. Bygget gick snabbt, med mkt trevlig personal på plats. Besiktning bekräftade att arbetet var mkt bra gjort. Småsaker att åtgärda ordnades på en gång. Bara positivt rakt igenom!
Jag tycker att de utförde ett bra takbyte hos oss. Bra kommunikation och trevligt bemötande. En altandörr blev skadad men ska åtgärdas i vår.
Snabbt enkelt, bra kommunikation, inga konstigheter alls!
Mycket trevligt första möte. De var tydliga och noggrann utifrån våra förutsättningar. Rivning, demontering och montering gick snabbt och de städade upp efter sig väldigt bra. Ställningsbyggarna var också noggranna och gjorde fint efter sig.
Kanonbra kundbemötande innan affär, inget ”gåpåigt” säljsnack. De gjorde ett bra jobb, det enda vi har problem med efteråt är att takfönstrena sattes över höjden på innertaket. Lämnade snyggt och städat, snabbt och snyggt jobb totalt sett.
Väldigt bra! Duktiga killar! Fint städat efteråt!
Jobbade snabbt och var duktiga
Takbyte på 1 1/2 plan villa. Mycket proffsig försäljare som var lyhörd för våra önskemål. Vi fick alltid lätt kontakt med honom. Taket kom snabbt på plats. Duktiga hantverkare. Små kompletterande arbeten åtgärdas under våren enligt Vesivek.
Arbetet med taket gick fort och bra. Allt enligt den överenskommelse som gjorts. Grabbarna jobbade verkligen hela tiden. De som gjorde jobbet snabbt var Casper, William, Liam, Konrad, Erik och Gustav på taket och William S, Benjamin, Daniel och Erik fixade plåten. Så här vi verkligen nöjda med valet av takläggare.
En stor eloge till VESIVEKs proffsiga team! Snabbt, välplanerat, smidigt och snyggt. Tack till Adam, Andre, Jim, Reza F, Reza A, Ali och Abdul, som dag 1 rev allt. Gjorde altt snickeri och la hela nya taket. Tack till William, Benjamin, Daniel, Erik och Kamil, som dag 2 gjorde plåtjobbet. Sist men inte minst säljaren Gustav som ringde på min dörr sommaren 2024. Under hösten besiktigade mitt tak. Hans trevliga sätt fick mig att bestämma mig för VESIVEK. Jag kan varmt rekommendera VESIVEK! /Marita Lööf Enskede
Hej alla presumtiva köpare av nytt tak Vi beslöt oss efter lång betänketid att lägga nya betongpannor på vårt villatak, vilket vi inte ångrar. Första kontakten och informationen från Vesivek var positiv och de gav svar på alla våra frågor. Vesivek levde upp till allt de lovade och till och med överträffade vår förväntningar, Till och med så monterade på eget bevåg en plåt som täckte en 10 cm glipa mellan husväggen och carporttaket där det under vintertid alltid yrde in snö. Vi kan alltså med gott hjärta varmt rekommendera Vesivek /Janne
Tyvärr var vår erfarenhet av Vesivek allt annat än god. Företaget levererade inte enligt avtalad tidsram, saknade förmågan att kommunicera samt betedde sig illa mot oss som kund vid upprepade tillfällen. Vi försökte, upprepade gånger, under processen att få tag på VD:n för att eskalera ärendet men har inte fått något som helst gensvar. Arbetet godkändes inte vid slutbesiktningen som genomfördes av extern part. Med tanke på vår upplevelse, kan jag starkt avråda andra från att anlita Vesivek. Det är ett företag som man bör undvika.
Vesivek delivered an exceptional work. The project was completed very quickly, and the result was great. The team was professional, efficient, and polite, making the entire process smooth.
Köpte ett plåttak som jag tycker blev fint på mitt hus, trevligt bemötande av företrädare o övrig personal som har gjort ett snabbt o effektivt arbete som jag är helt nöjd med. Kan rekommenderas!
Proffsigt arbete och upplägg. De arbetade snabbt och resultatet blev mycket bra.
Verkligen trevliga att ha att göra med. Allt från säljare (Johan) till alla som gjorde jobbet. Snabbt jobbade dom också. Kan verkligen rekommendera detta företag. Vi är supernöjda.
Takomläggning Mycket professionellt utfört arbete. Själva taket gjordes klart på två dagar, sedan kom plåtslagarna dagen efter och därefter elektriker. Allt har flutit på utan minsta försening. Personalen, totalt 10 personer, har alla varit positiva och trevliga och visat stort intresse för uppgiften. Det kändes som ett väl sammansvetsat arbetslag där alla jobbade för att allt skulle bli bra och vi kan varmt rekommendera företaget.
Ett mycket bra jobb av dessa! Blev en miss vid förra omdömet då jag missförstod betygsättningen. Gunvor
Fick ditekt förtroende för kunnande och produkter när vi behövde byta vårt 50-åriga betongpannetak när vi var sugna på solceller. Andra alternativ bleknade i jämförelse när pris, teknisk lösning, presentation och lyhördhet för våra önskemål tillsammans med snabb handläggning och leverans uppfylldes. Imponerande arbetsinsats när väl montage, installation och städning utfördes. Många grannar har i positiva ordalag kommenterat både arbetet och hur snyggt det blev. Vi är helnöjda och rekommenderar bestämt Vesivek.