Trevlig personal som gjort ett bra jobb och ansträngt sig lite extra för att underlätta för oss under arbetets utförande.
Villarelining
Varmt välkommen till Villarelining! Efter flera års erfarenhet har vi noggrant utvalt de mest kvalificerade experterna inom branschen för att kunna erbjuda dig den allra bästa relining-tjänsten. Vi utför alltid kostnadsfria avloppsinspektioner. Relining är ett övergripande begrepp som omfattar olika metoder för att renovera...
163 omdömen om Villarelining
Sedan starten hos Reco 2020
Första besöket var väldigt bra och positivt, fick bra information. efter att alla papper var påskrivna blev det sämre. Det var sagt att någon skulle kontakta oss veckan innan arbetet skulle börja, så skedde inte, vi fick själva jaga tag på någon som kunde informera oss. Eftersom vi skulle åka på semester var det viktigt att kunna lämna en nyckel till vårt hus, sent på fredag eftermiddag kom någon och hämtade nyckeln. nu en vecka efter arbetet avslutats så väntar vi fortfarande på något slags avslut och framförallt ett...
Jag blev mkt trevligt och respektfullt bemött av alla jag kom i kontakt med. De gjorde allt för att få arbetet gjort inom utlovad tid vilket uppskattades då vi valt att inte bo hemma under arbetets gång. Tyvärr är det ju en mkt stor kostnad att göra en relining, som blev gjord hos oss. Då vi inte tagit in fler offerter har vi ingen åsikt huruvida detta blev dyrare eller billigare än med ngn annan firma.
Arbetet påbörjades i rätt tid och avslutades inom tidigare angiven tid. Trevlig personal som arbetade ihärdigt och tog hänsyn till hemmavarande fastighetsägare.
Generellt sätt bra och lätta att jobba med. Lyhörda och förstående. Det som avgöra att det inte är fullt betyg är en kombination av vissa saker. Toaletten var inte helt tillbakamonterad vilket vi fick göra om själva då det saknades gummimuff. Det fanns spillrester runt en del av avloppshålen som inte såg så fint ut och en spricka i kaklet på golvet. vissa saker i badrummet hade gått sönder såsom duschhållare och tvålskål. detta var inget jättevärdefullt men kände att man åtminstone bör berätta om att det hänt istället för...
Trevliga och informativa killar.
Bra kommunikation, smart lösning och väl genomfört. Dessutom på utsatt tid.
Vi fick ett otroligt fint bemötande av alla kontakter från Villarelining från start till slut. De tog hänsyn till våra önskemål, fanns tillgängliga för frågor och var oerhört måna om ett proffisgt kundbemötande vilket de har visat vid varje kontakt. De gjorde det lilla extra för oss hela vägen och har varit både kostnadsmedvetna och flexibla utefter våra behov. Vi är 100% nöjda och skulle rekommendera dem till alla som behöver hjälp med relining!
Villarelining har kompetent och riktigt trevlig personal. Vi hade skada i avloppet i ett relativt nybyggt hus. Villareling har gjort en proffsig inspektion och lagning av det trasiga avloppsröret på ett mycket smidigt och proffesionellt sätt. Rekommenderas verkligen!
Väldigt fint bemött av alla. Reliningen gick bra förutom att dem fick komma tillbaka och täta till en koppling.
Seriöst och proffsigt bemötande från start till mål. Kan därför varmt rekommendera Villarelinig.
Bra gjort hittils .... men egentligen skall man nog lämna omdöme efter tidigast ett år då vet man bättre !
Mycket seriösa och skickliga! Vi är så tacksamma att de räddade våra 75 år gamla rör som borde åtgärdats för länge sen. Kan varmt rekommendera Villarelining till alla villaägare.
Proffsiga o pålitliga. Lätta att ha att göra med Vi är supernöjda
Fantastisk snabb, personlig och profesionell service! Otroligt nöjd.
Trevligt, proffsigt i både bemötande och utförande. Bra kontakt och information före, under och efter genomfört arbete. När väl arbetet började så såg de att ett avlopp inte behövde åtgärdas och då justerades fakturan i enlighet, ärligt och bra. Rekommenderas varmt!
Jag tycker att jag behöver längre tid att bedöma resultatet själva jobbet tycker verkar har gott hyggligt Jag kan ju inte riktigt bedöma än det fungera diskvatten försvinner allt ligger ju osynligt så I stort är det bra så vi får se vi hår ju 20 år på oss att gnälla. De jag skulle rekommendera är var inte hemma låt dem hålla på då bli det kanske ren gort fördel var ganska slikig,ändå bra personal tack för oss
Många var de med till slut blev alla bra. Det tog längre tid att jag trodde från början. Svenåke Svensson
Mycket noggrann förundersökning och utfört arbete motsvarade helt våra förväntningar.
Vilka proffs! Kan verkligen rekomendera denna firma. Snabba och effektiva.
Mycket seriösa och trevliga att ha att göra med.
Äger en mindre villa byggd 1945. Genom våra grannar fick vi kontakt med Villarelining. En medarbetare gick noggrant igenom hela vårt avloppssystem. Vi fick delta i genomgången och informerades om de olika fynden. Sedan kunde vi i lugn och ro gå igenom offerten och ställa frågor som besvärades på ett mycket tillfredställande sätt. Genomförande av reliningen gick helt enligt planen.Sammanfattningsvis var hela kontakten mycket professionell och förtroendeingivande. Vi är mycket nöjda och kan rekommendera Villarelining till andra.
Mycket nöjd med det arbete som utfördes. Jättetrevliga killar, som var kunniga och mycket serviceinriktade. Hjälpsamma på alla sätt. Informerade på ett utmärkt sätt om arbetet
Bra bemötande från genomgång, lämnande av offert till slutförd relining. Löpande information från de som gjorde jobbet, några dagars försening pga stök med brunnar och maskin som gick sönder - men killarna som jobbade löste det på ett smidigt och bra sätt. Kan varmt rekommendera dem.
Snabba, proffsiga, serviceminded och framåt allt pålitliga, rekommenderar starkt!
Flexibela och effektiva och professionell information.
Proffsiga hela vägen. Som kund kände jag mig väldigt trygg och möttes av flexibilitet och öppenhet. Arbetet utfördes enligt tidsplan, t o m start före inplanerat datum vilket passade mig. Jag rekommenderar verkligen Villarelining!
Proffsigt. Bra information och tydliggörande av projekt. Utförande precis enligt plan.
Snabba, tillmötesgående och professionella
Vi lät göra relining på avloppsrören i vår villa. Första besök och genomgång var mycket förtroendeingivande och dokumenthanteringen fungerade bra (helt digitalt). Jobbet genomfördes på planerad tid till fast pris och utan överraskningar. Ansvarig hantverkare var mycket kompetent och trevlig. Han informerade fortlöpande och hade en detaljerad genomgång när jobbet var klart och lämnade ett protokoll inkluderande usb med rörfilmer.
Mina avloppsproblem åtgärdades snabbt och bra.
Proffsigt. Bara perfekt! Med dokumentation, visning, förklaringar.
Jag väntar med svar tills jag fått rätt faktura /Lloyd
Mycket professionellt utförande, från offert till färdigställande. Allt utfördes enligt plan, inget stök! Såhär skall det fungera, rekommenderas!
Villarelining hjälpte oss på ett snabbt och proffsigt sätt då vi behövde göra akut relining av avloppen i huset. Det första mötet med undersökning av avloppsstammar och genomgång av åtgärd upplevde vi som utförligt och förtroendeingivande. Reliningen utfördes inom utsatt tid. Vi hölls informerade och delaktiga i processen. Allt har fungerat bra efteråt. Rekommenderas varmt!
Allt fungerat bra, allt från när ni var här och underökte vårt hus. Sedan med offert, som har hållits helt och hållet. Själva arbetet genomförande mer än vad vi ens hade kunnat önska. Med bra och personligt bemötande och info hela tiden vad som gjordes, samt intyg på utfört arbete. Allt av en väldig pålitig, flitig och yrkeskunning montör Johan., Allt enligt planerad tidsram. /Kenneth i Huddinge
Utmärkt genomfört jobb. Inte något klagomål från personalen. Hela tiden bra städat. Rekommenderar gärna företaget,
Bra undersökning och beskrivning av vårt behov av relining.Offert.Daglig redovisning hur arbetet fortskred. Vid slutfört arbete noggrann genomgång både via skärm och muntligt.Allt återställt efteråt. Nöjda o glada.
Trevliga och väldigt kunniga personer. Snabbt utfört proffsigt jobb.
Snabba och duktiga, trevliga killar.
Jag är jättenöjd med företaget. Bemötandet var jättetrevligt och personalen förklarade allting som de skulle göra. Vi köpte relining som de utförde på gamla rör. Jag hade inga förväntningar, men jag blev positivt överraskade över hur proffsiga de var. Jag är väldigt nöjd och är tacksam att de kunde hjälpa mig!
Behövde göra en total relining av alla avloppsrör i min villa på 300 m2 med gamla rör från 1967 och fick ett väldigt bra intryck från första platsbesöket av Villarelining. Till skillnad från andra "finklädda" säljare som kom för att kunna ge offert märktes det direkt att detta inte var en renodlad säljare utan någon med faktisk yrkeserfarenhet som inte tvekade en sekund på att smutsa ner sig för att kunna komma åt våra olika golvbrunnar för att inspektera våra rör med kamera. Dessutom väldigt trevlig och kändes uppriktigt...
Vi är mycket nöjda med Villarelining. Från min första telefonkontakt tills jag hade offerten i min hand och den kostnadsfria avloppsfilmningen var gjord tog det ca en vecka. Ytterligare två veckor senare var allt klart. Själva arbetet tog fyra arbetsdagar. Det var inga problem att bo i huset under arbetet. Det var Jonas och Andreas som var här, de arbetade professionellt och var tydliga i sin kommunikation. De lämnade huset snyggt och rent och allt har gått över förväntan bra. Offerten fick vi av Anders Sandman medan han...
Mycket nöjda med Villarelining Från första kontakt till slutfört arbete var det snygg hantering. Vårt gamla avlopp fixades snabbt och felfritt. Kändes mycket bra hela vägen med dem.
jag tycker det fungerat bra jag är nöjd .
Fint bemötande av samtliga medarbetare vi hade kontakt med. Vi förväntade oss ett professionellt arbete och de levererade på den nivån. Snyggt och rent under arbetets gång och man höll tider som utlovats. Vi kan varmt rekommendera Villarelining.
Vi möte ett service inriktat företag i Villarelining med två kanon killar Andreas Ekström och Michael Waldvik. Nu rinner vattnet ur diskhon som ett Niagarafall. Allt är bara +++++++ Tack! Hälsningar Jessica Enfot och Ylva Tholf
Bästa service jag stött på något bolag i hela Sverige.
Bra ! Trevlig personal. Lite strul På slutet. Med vänlig hälsning, Rolf Sohlman
Vi är mycket nöjda med Villa Relining och den hjälp vi fått av Patrik och Jonas. Vi hade gamla rör som behövde lagas och även en situation med servitut och delade avloppsledningar. Från Villa Relining har det varit tydligt vid beställning, bra kommunikation inför arbetet och de har tagit hänsyn till våra tider och behov. Vi fick kontinuerliga uppdateringar under genomförandet och ett (till synes) väl utfört arbete! Dokumentation på arbetet och uppföljning. De säger att de hanterar uppdraget och huset som om det vore deras eget, och så känns det verkligen!