Väldigt bra boknings och kassasystem.
Voady
Voady – Vi vill förändra och skapa lönsamhet i frisör och skönhetsbranschen! Vi har samlat all vår erfarenhet i en digital plattform som ska förenkla och förbättra din vardag. Vårt skräddarsydda system för frisör och skönhetsbranschen innehåller bokningssystem, kassaregister, lönesystem, marknadsföring och mycket mer. Vi vet...
109 omdömen om Voady
Sedan starten hos Reco 2023
Enkelt program att använda, supporten är fantastisk. Vi frisörer på salongen är väldigt nöjda med upplägget och hur allt fungerar smidigt. Vi saknar dock en app version & mer reklam ut till kunder att voady finns!
Lättanvänt att navigera i och när man lägger in behandlingar Tydligt att se och när kunder ska boka Bra Service när man behöver hjälp Enkelt att förstå Skulle önska att kunden kunde se redan när de väljer vad de ska boka vad det kostar och inte förrän i nästa steg.
Bra hjälp, enkelt att förstå, fick även hjälp kvällstid när supporten svarade
Allt är fantastiskt! Framförallt supporten men också alla smarta funktioner.
Har nyligen börjat använda systemet , har fått jättebra hjälp o support . Det är väl bara redovisningsrapporten som inte är konterad när den är utskriven som jag saknar .. // Lena
Alltid lika vänligt bemött av Voady. Snabba med support, det är viktigt för mig. Ett program som har allt jag behöver. Voady är bäst!
Bra, trevlig och effektiv support.
Stort tack för ditt fina omdöme Karin! Det är alltid trevligt att prata med dig :)
Väldigt bra uppstart och support i starten, även vid frågor under tidens gång. Enkelt och genomtänkt bokningssystem både för kunden och mig.
Hej Caroline! Tack för ditt fina omdöme. Vad roligt att du upplever att du fått bra hjälp och support. Kul att höra att även dina kunder uppskattar enkelheten i bokningen.
Kanonbra. Tips och trick kan vara nyttigt för oss små salonger. Hur vi kan nå ut mer till nya kunder utan att marknadsföra. Jag har bara bokningssystemet. Känns bra att bytt till Voady och man känner sig inte lurad. Mvh Ewa
Hej Ewa! Vad roligt att höra att du är så nöjd. Visst vet du att vi har demos med tips som man kan boka in sig på? I meddelandefunktionen i höger hörn i Voady skickar vi ut information om dessa och hur man bokar in sig. I demon av Voady Premium pratar vi mycket om marknadsföring. Varmt välkommen!
Supersmidig tjänst med bra bemötande
Stort tack för ditt fina omdöme. Vad kul att du är nöjd med både systemet och supporten.
Utmärkt system att jobba i! Det märks att det är gjort av frisörer och de är väldigt lyhörda på önskemål.
Hej Linnea! Tack för så fint omdöme! Vi är så glada för alla önskemål vi får in. Det är ju ni som använder systemet som är vår största inspiration.
Systemet är lätt att använda. All kontakt med supporten är positiv. Dom är härliga att ha att göra med.. Byter aldrig…
Men wow så roligt att höra! Det gjorde vår helg. Stort tack för att du tog dig tid :)
Trevlig support. Väldigt enkelt och genomtänkt kassasystem för en frisör.
Hej Louise! Vad kul att du ör så nöjd och att du upplever systemet som lättanvänt. Det och bra support är vårt största mål :)
Alltid väl bemött och fin support varje gång man ringer och behöver hjälp.
Tack Pia för ditt fina omdöme. Det är alltid trevligt att prata med dig :)
För många buggar för ofta för att vara ett komplett system. För krångligt med inventeringslistor, hur man kan sortera och ändra lager. Annars okej system.
Hej Malin! Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Jag känner till dina önskemål om lagret och förstår att det blir krångligt för er med alla varumärken som inte är hårvård. Vi kommer att förbättra detta för er men jag förstår om du tycker det tar för lång tid. Det är synd att det tar längre tid att utveckla saker än att tänka ut de ibland. Övriga buggar får du gärna höra av dig till oss om. Det är inget jag fått till mig att vi skulle ha "många" buggar tidigare. Hoppas vi kan få till en lagerförbättring som du blir nöjd med och reda ut resten också.
Jag tycker om när systemet är enkelt för kunden, enkla steg och fint. En önskan vore att man kunde lägga in en behandling på en kund som inte är aktiv. Tex fransförlängning, jag har bara Påfyll nu men då är det en som hör av sig och frågar snällt, så när ja då ska boka in henne för nyset går inte de eftersom nytt set inte är aktiv. 🙂 Vore en bra grej för admin att kunna göra
Hej Hanna! Tack för ditt fina omdöme. Visst vet du att du kan ha en tjänst aktiv men ej onlinebokningsbar? Så om du vill kunna boka in tjänster själv men att dessa inte ska synas online så ska tjänsten vara aktiv, ibockad som utför men inte onlinebokning. Det borde lösa ditt problem :) Slå oss en signal om du inte får till det så visar vi.
Bra uppdateringar och information. Skulle önska att det var förgade block för behandlingar ex klippningar är alltid grön, folieslingor alltid gul osv
Hej Amanda! Tack för fint omdöme! Kan du berätta mer om vad du menar? Alla kategorier har ju en separat färg. Menar du att du hade velat välja färgen själv? Skicka gärna ett mail till support@voady.se och beskriv ditt önskemål så tar vi med oss det :)
Tycker att Voady är helt ok. Kundservice är snabba och hjälpsamma. Det är några funktioner som jag saknar och det är att kundkortet kommer upp med en ruta som man ser direkt är om man behöver längre el kortare tid på en kund. Man vill se det som en varningstext när man får upp kunden i första fönstret. Att man kan bestämma i förväg vilken färg en behandling har i behandlingmenyn. Inte på kundkort.
Hej Linda! Tack för ditt omdöme och vad kul att höra att du är nöjd med supporten. Menar du att på kundkortet kunna sätta in exvis 15 min extra på en kund? Så att oavsett vad den kunden bokar så slås det på mer tid? Maila gärna dina önskemål till support@voady.se. Vi tycker det är jättepositivt att få feedback och idéer på vad vi kan vidareutveckla. Hoppas vi hörs om det!
Alltid snabb och proffesionellt bemötande. Enkelt system som man snabbt förstår och som har lösningar på de flesta problem som man stöter på i vardagens arbete. Vi hade boka direkt innan och det funkade inte så bra för oss. Mycket strul, tog tid innan man kom i kontakt med support, svårt med lönerna mm. Vi valde voady för att det var anpassat just efter frisöryrket och vi har varit sååå nöjda sedan dess! Så imponerad av hur de lyckas ha en lösning på nästan varje situation!? Vi har bokningssystemet, lönedelen, bokföring och integrerad terminal. Allt funkar toppen!
Fantastiskt lätt att lära sig och funkar smidigt folk får sms och Mail påminnelse// Nina
Hej Nina! Vad roligt att höra :) Ja påminnelserna är väldigt värdefulla och uppskattas av kunderna.
Bra kundservice och support Lättfattat program bra bokningssystem
Mycket bra bemötande och en superbra support. Hjälpsamma och förstående. En helhets lösning med kassa, bokning och betalterminal. Heja Voady!
Åh tack Sofie! Vad roligt att du har hela lösningen och att du är nöjd. Det är ju när man använder allt tillsammans somman får ut maximalt av systemet. Heja dig :)
Jag är så nöjd med Voady. Det har allt jag saknat hos deras konkurrenter, och kundtjänsten är snabb och proffsig.
Tycker det funkar bra. Sällan något som krånglar! Hade velat ha möjlighet att öppna upp för bokningar i verkningstid. Just nu försöker jag få till Voady pay, men har väntat på betalterminalen i nästan en månad 😩
Ett bra program för oss frisörer, enkelt och lätt
Tusen tack för ditt fina omdöme. Så bra att det känns lättanvänt. Det har vi verkligen lagt fokus på.
Proffesionellt bemötande och ett affärsprogram som slår konkurrenterna på tassarna. Systemet är användarvänligt och lättsamt vilket ger mer tid till salongens riktiga jobb. Skönt att verkligen kunna ta betalt för vad tjänsten FAKTISKT kostar
Inget att klaga på 🥰 allt funkar perfekt, enkelt och skönt att jobba med 😀
Hej Mira! Stort tack! Det kan ju inte bli bättre än så :)
Jag är väldigt nöjd med voady. De har gett mig väldigt bra hjälp när jag behövt de samt att de är duktiga på att ta till sig feedback om man kommer med förslag. De jag saknar i tjänsten är en mejlfunktion där man kan skicka tex. Veckobrev. Kanske kommer snart :)?
Snabb service. Bra produkt rekommenderas Ännu bättre om Swish kan intrigeras
Vi är mycket nöjda. Enkelt system , bra och snabb support
Alltid bra service uppskattar att få hjälp på en gång. Bra program viktigt med löneprogrammet och hjälpen jag får så det blir .blir riktigt.. Det viktigaste är att alla är uthålliga när när jag har svårt och förstå.. Mvh Anki/Hårstället
Blir alltid bemöt av voady med öppna armar, hjälper alltid en vid stora som små frågor. Ett otroligt bra bokningssystem som gör det tydligare för mina kunder att boka rätt vilket underlättar mitt jobb. Fantastiskt!
Trevligt bemött. Bra support. Hade inga speciella förväntningar men Voady är så mycket mera användarvänligt än mitt förra bokningsprogram. Har bokningsprogram kombinerat med kassa och integrerad kortdragare.
Den bästa tänkbara servicen, lätthanterligt program!
Servicen är fenomenal! Och jag är nöjd överlag . Dock en aning lite besviken då det från början skulle vara billigt för frisörer och kostnader skulle läggas på leverantörerna . Nu har priset klättrat, absolut efter att fler funktioner adderats . Visst är basic varianten billig men önskar man några funktioner är det plötsligt högre pris än många konkurrenter.
Hej Zarah! Tusen tack för ditt fina omdöme :) Vi har varit noga med att inte höja priset på det befintliga paket man använder. Att uppgradera sig för att få fler funktioner är alltid valfritt. Vi behöver såklart ta mer betalt för fler funktioner eftersom det finansierar att vi kan vidareutveckla systemet. Önskar dig en fin sommar!
Proffsigt och hjälpsam support
Voady gör de enkelt för oss att jobba med, dom är alltid hjälpsamma och snabba när man behöver hjälp.
Toppen bra! Fantastik service
Otoligt användarvänligt för oss frisörer. Alla funktioner har ett syfte att förbättra vårt företagande. Älskar bla möjligheten med tidsstyrda priser, statistiken är fantastisk och att Voady hela tiden utvecklar nya smarta funktioner. Självklart är också behandlingsmenyn med individuella priser för varje frisör och att hårlängd och hårmängd väljs redan vid bokningstillfället så att tid och pris alltid blir rätt. Oslagbart bäst!
Är väldigt nöjd med både den support Voady ger samt själva systemet ,verkligen frisöranpassat. Sen är priset rimligt! Det som fattas är att man kan reglera att bara stamkunder kan boka i vissa perioder. Jag har köpt bokningsystemet.
Mycket Bra! Allt fungerar smidigt och är enkelt att använda. Saknar påminnelse i form av mail dock.
Lätt att förstå för både frisör och kund Bästa supporten Hänger med och utvecklar systemet hela tiden. Tycker det är toppen!
Fantastisk system och bemötande , servicen är toppen !
Super nöjd, varmt rekommenderar ✌🏻
Jättebra är så nöjd! Enkelt med videos på allt du behöver hjälp med för att komma igång, har fungerat riktigt bra hittills.
Mycket personligt och informerande bemötande. Hade hört mycket positivt om Voady, vilket de lever upp till. Vi har köpt kassasystem samt webb boknings tjänst och det har gått väldigt smidigt, trots att vi inte är speciellt kunniga på IT.
Jag är jätte nöjd med Voady, har kassa och bokning system. Kundservice är jätte hjälpsam.
Hej Svetlana! Vad roligt att du är nöjd med ditt system och vår kundservice. Det betyder allt för oss!
Väldigt nöjda med allt ! //Carina
Stort tack för ditt omdöme Carina! Vi blir så glada att du är nöjd med ditt system :)
Fungerar utmärkt o bra pris och lätt att använda
Stort tack för ditt fina omdöme Linda! Det gör oss så glada att du är nöjd med ditt val :)