Tusen tack Gustav för trevligt bemötande och proffsigt utförande av avloppsrensning, ventilations rensning samt fixande av värmepannan som hade larmat. Mycket bra jobbat, kan värmt rekommenderas.

VVS & Ventilationstjänst Norden AB
286 omdömen om VVS & Ventilationstjänst Norden AB
Vilket trevligt bemötande och jätte kunnig och ansvarsfull personal, varmt rekommenderas! Tack Joakim för ett fantastiskt jobb.
Så trevligt bemötande och kunnig personal. Kan varmt rekommenderas!
Väldigt bra att ha att göra med. Bra utfört jobb, inget strul. Rekommenderas.
Snabbt och smidigt! Trevlig kille som var här och kändes mycket proffsigt. Rekommenderar starkt!
Blufföretag, akta er. Min lätt demente far på 80+, nere i Halland blev just lurad till att göra en avloppsspolning, trots att det inte fanns någon anledning till att göra detta och trots att ingen beställt detta. Företaget kom och knackade på dörren och övertalade honom att göra spolningen. Några dagar senare kom en faktura på 4495kr. Detta företag har satt i system att lura äldre hjälplösa människor och har hållit på med detta i flera år.
Super nöjd med servicen och spolingen ett välgjort jobb av Teknikern Gustv som var ute och gjorde jobbet!
Kom för att rengöra IM-kanal och kontrollerade även luftkanalen från köket. Supertrevligt bemötande av Johan som gjorde ett snyggt och effektivt arbete. Förtroendeingivande och gav tips och förslag på förbättringar i ventilationsdragning som skulle kunna göras den dagen det är dags för renovering av köket. Lämnade prydligt och städat. Kan varmt rekommendera.
Tror att alla positiva recensioner är skrivna av företaget själva. Som en annan skrev tror jag också att dom utnyttjar äldre personer. Min far är lätt dement och är av den gamla sorten som litar på folk. Hittade en faktura hemma hos min far. men han säger själv att han inte skulle beställa en spolning och tror inte att dom varit där. Dessutom kan man ju undra varför min far som är 90 år helt plötsligt skulle få för sig att beställa en helt onödig spolning av ett företag från Nacka, när han själv bor norr om Uppsala. Det...
En mycket trevlig kille som gjorde ett kanonjobb. Mycket nöjd
Hade en tekniker här idag jobbet vart mycket bra utfört och mycket prisvärt
Varning! Oseriösa säljmetoder. Ringer äldre och stressar fram en bokning. "Vi kommer i morgon kl 9.00 och spolar stammarna". Trots att inga problem finns. Sen svåra att få tag i via telefon. Trots avbokning av oss barn där vi sagt att mamma inte kommer att anlita bolaget någonsin, ringer de igen och försöker boka in något nytt.
Oerhört trevlig och kompetent hantverkare. Rekommenderas varmt!
Väldigt nöjd, snabb service och jättetrevlig personal. Joakim löste stopp i avlopp och gav bra råd till oss om skötsel.
Supernöjd med resultatet. Rekommenderas starkt ifall man vill få det ordentligt gjort, de visste precis vad de höll på med. Jättetrevliga också.
Proffs som kommer när de ska och har korrekt utrustning
Joakim var hos oss och gjorde en stamspolning, han var snabb och trevlig och gjorde så vitt vi kunde förstå ett utomordentligt bra jobb! Han torkade av och städade efter sig och kontrollerade att allt fungerade efteråt, han tipsade oss dessutom om skötsel av avloppet mm! Kan verkligen rekommendera Ventilationstjänst Norden AB!
Hade problem med avloppen fick hjälp av joakim vilket klippa! tack för hjälpen Supernöjd rekommenderas starkt
Tror det var en Joakim som var här och rensade frånluftsventiöerna. Trevlig och snabbt och bra utfört arbete. Dammsög till och med efter sig.
Totte gav oss bästa service o trovärdighet / KJ
Hade problem med avloppen fick hjälp av Thomas vilket ess tack för hjälpen Supernöjd rekommenderas starkt ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Rörmokare Joakim mycket bra och kunde sin sak. Rekommenderar med nöje till andra
Hade en tekniker hos oss idag som gjorde rent ventilationen väldigt punktlig och mycket prisvärt. Kan verkligen rekommenderas:)
Thomas va trevlig & utförde ett kanonjobb åt mig blev mycket mycket nöjd & kan verkligen rekomendera er då även priset va lägre än dom konkurenter jag jämförde med så det blev väl värt priset 👍🏼👍🏼👍🏼Tack.
Joakim rengjorde snabbt och, hoppas jag, effektivt im-kanal och frånluftskanalerna. Smart hjälpmedel!
Stort tack till Jocke som fixade mitt stopp i avloppet! Smidigt, snabbt och professionellt utfört arbete. Rekommenderar starkt!
Punktlig snabb och väl utfört arbete nu fungerar avloppet som det ska Tack Jocke. Kan rekommendera det här företaget och kommer att anlita dom igen om det skulle behövas tack tack tack
trevligt bemötande av Jocke & professionellt utfört arbete. kommer att kontakta igen ifall behov finns.
Kan varmt rekommendera Joakim! Väldigt kunnig på sin sak. Aldrig varit såhär nöjd!
Trevlig och proffsigt bemötande av Thomas som fixade ventilationen. Känns som ett ärligt företag, rekommenderas varmt.
En stor tack till Jocke för ett väl utfört arbete för att ta bort stoppet och kalk i våra rör. Det var tydligt att han visste vad han gjorde och allt är nu i toppskick. Rekommenderar starkt om ni behöver pålitlig VVS-hjälp!
Hej tommas var här i dag.och spola våra rör och han höll tiderna och var super duktig.
Mycket trevlig kille som löste problemet med stoppet i köket så kan starkt rekommendera. Jag vet vart jag kommer vända mig nästa gång. Snabbt utfört och prisvärt!
Hade en av deras teckniker här efter jag hade stopp i golvbrunnen i källaren. Han var trevlig och kunnig. Efter 10 minuter så fick han bort stoppet och har inte haft mera problem efter det.
Hade Thomas hos oss idag som fixade ventilationen. Så himla nöjd, proffsigt utfört arbete och otroligt trevlig kille! Massor med tack ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hade en kille här som spolade avloppet. Rann undan riktigt dåligt innan, men nu rinner allt undan direkt. Trevligt bemötande och han städade undan ordentligt. rekomenderas starkt!
Hade en tekniker hemma hos oss idag och är mycket nöjd. Punktliga och plus för att dom berättade vad och varför dom gjorde olika moment. Tog sig dessutom tid för svara på mina frågor. Rekommenderas.
Varning för blufföretag! Varningssignaler!
Punktligt, trevligt bemötande. Bra fixat!!!
Hittade en faktura från dem hos en 90-årig väninna och undrade vad de gjort. "De var här i fem minuter och spolade vatten i vasken. Otrevliga var de också." Bluffföretag!
Fick en spolning av alla avlopp i huset Frank fixade det supersnabbt och nu funkar det bra i alla golvbrunnar och vattenlås Ett av vattenlåsen läkte lite vatten efter spolning Jag ringde VVS Ventilation och Frank kom hit direkt och fixade problemet Stort tack för superbra Service
Mycket bra genomfört arbete och trevligt bemötande. Jag kan varmt rekommendera Joakim till andra.
Trevlig kille som kom och spolade våra rör. Rekommenderas
Mycket trevlig och hjälpsam. Bra utförd arbete inklusive städning efteråt
Fick ventilationen rensad i badrum, tvättstuga och kök av Jocke. Han var punktlig, trevlig och kunnig. Fick problem med att röret lossnade i köksfläkten vilket han löste och satte fast. Kan varmt rekommendera honom.
Fick ett erbjudande att spola rören i en 70-tals villa. Jag sa att det är kalk vi har problem med. Efter diverse strul så kom Jocke och tog tag i allt. Löste problemen och tog ansvar för problemen vi hade, på ett föredömligt sätt. Dedikerad och ansvarsfullt. Bra jobbat. Jocke får en femma i betyg. Totalupplevelsen en fyra.
Jocke har utfört jobbet väldigt proffesionellt. Trevlig, punktlig och kunnig. Rekommenderar varmt!
En timmes arbete för 4495:- de ringer äldre o säger att det måste spolas vart 50:e år. Min mamma lurades definitivt. 3 avloppsrör varav 1 fixat okt 2024.
Varning för blufföretag! De ringde mig och erbjöd spoling av avlopp för 3.500.fick räkning på 4.495. Spolningen totalt för under en timme. 5.594.
Stor varningsklocka på detta företag