Lovisa

84 omdömen om Lovisa

Sedan starten hos Reco 2022
Staffan Z
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Alltid trevligt och bra resultat.

Louise A
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Kände mig så varmt mottagen och omhändertagen under hela behandlingen. Lovisa var lyhörd och tillmötesgående och jag kände mig nöjd och glad när jag gick ifrån salongen. Jag hade ett väldigt risigt grått hår innan och gjorde en salongskur plus folieslingor. Håret känns nu friskt och med mer lyster och vart så snyggt stylad efteråt också. Tack ❤️

Yvonne H
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Blev jättebra bemöttoch är så nöjd ,jag har tunt ochår och svårt att få en bra frisyr men nu känns det bra.Ha en bra helg hälsningar Yvonne.

Veronica E
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Alltid glad och tillmötesgående och ser vad som ska göras med håret.

Olivia L
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Lika trevligt som vanligt att få komma och klippa sig hos Lovisa, hon är toppen på alla sätt och vis.

Eva D
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Förmåga att bedöma nivån på samtalet, känna in när det är läge vara tyst resp.prata. Lyhörd för hur jag vill bli klippt men också egna idéer och förslag. En positiv och glad person.

Birgitta H
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Yrkes-Kunnig, servicemainded, mycket trevlig. Helt enkelt toppen!

Svar från Lovisa

Stort tack Birgitta, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.

Mia G
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Lovisa är pålitlig o kunnig. Känner fullt förtroende till henne i min resa från brunett till gråhårig☺️

Svar från Lovisa

Tusen tusen tack för din fina feedback Mia! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!

Irene H
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Trevligt bemötande och intryck av salongen

Svar från Lovisa

Tack Irene! Det glädjer oss att höra. Din feedback betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka.

Carina A
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Mycket lyhörd och proffsig! Hon kommer också med bra förslag om man är osäker. Jag är alltid nöjd när jag har varit hos Lovisa 😊

Svar från Lovisa

Tack för din feedback Carina, den betyder mycket för oss och vi blir tacksamma för att få förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka.