Lovisa

78 omdömen om Lovisa

Sedan starten hos Reco 2022
Birgitta H
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Yrkes-Kunnig, servicemainded, mycket trevlig. Helt enkelt toppen!

Mia G
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Lovisa är pålitlig o kunnig. Känner fullt förtroende till henne i min resa från brunett till gråhårig☺️

Irene H
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Trevligt bemötande och intryck av salongen

Svar från Lovisa

Tack Irene! Det glädjer oss att höra. Din feedback betyder mycket för oss. Varmt välkommen tillbaka.

Carina A
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Mycket lyhörd och proffsig! Hon kommer också med bra förslag om man är osäker. Jag är alltid nöjd när jag har varit hos Lovisa 😊

Svar från Lovisa

Tack för din feedback Carina, den betyder mycket för oss och vi blir tacksamma för att få förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka.

Lennart G
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Alldeles underbar. Lovisa är skånska det säger allt. En bra klippning perfekt 🙏 💐 ha en bra helg..

Katarina N
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Alltid lika professionell och trevlig. Vill absolut inte byta

Svar från Lovisa

Din feedback värmer, stort tack Katarina! Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen.. och igen.. och igen :)

Carla L
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Alltid toppenbra upplevelse! Snäll, duktig, erfaren!

Svar från Lovisa

Tack Carla för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss, det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Gulli N
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Super trevligt o duktig tjej ❤️🩷

Svar från Lovisa

Tusen tack Gulli! Det betyder mycket att få din feedback 💕 Varmt välkommen åter.

Berit E
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Trevligt bemötande och bra klippning, blev väldigt nöjd. Jag kommer snart tillbaka.

Svar från Lovisa

Tack för din feedback, Berit. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka snart igen.

Viktor F
Skrev om Lovisa en del av WAU Avesta

Bra bemötande och jag blev nöjd med min frisyr. 10/10!

Svar från Lovisa

Tusen tack Viktor! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen åter!