Jessica L

176 omdömen om Jessica L

Sedan starten hos Reco 2021
Eva W
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Jessica var gullig och omtänksam. Jag permanenta fransarna, är inte nöjd med produkten. Tycker inte att det blev någon effekt.

Lena W
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Hon är alltid glad, hon lyssnar på vad jag vill och ger förslag på vad hon tycker

Svar från Jessica L

Tack Lena för att du tog dig tiden att skriva om ditt besök hos oss, det är vi mycket tacksamma för! Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Jeanette H
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Hon är jätte kunnig o glad o trevlig.

Svar från Jessica L

Tusen tack Jeanette! Vi uppskattar verkligen din feedback. Välkommen åter!

Carin E
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Jessica är alltid trevlig. Lyssnar på önskat utförande samt kommer med ev alternativ. Nöjd med bemötande/utförande MEN alldeles för dyrt och därav ett lägre Betyg!! Med vänlig hälsning

Marilyn F
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Hon är jätte trevlig, duktig och jag tycker om hennes stil när hon klipper. Hon vet vad hon ska göra med mitt hår när jag sade vilken stil jag vill ha. Fusio dodose complete and klippning

Svar från Jessica L

Tusen tack för din feedback Marilyn, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!

Anne-Cathrine B
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Bra bemötande. Färgade ögonbrynen.

Svar från Jessica L

Tack Anne-Cathrine! Vi uppskattar din feedback. Du är varmt välkommen tillbaka.

Sofia H
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Bra bemötande och känsla för kunden!

Svar från Jessica L

Det betyder mycket att du tar dig tiden att ge oss din feedback. Stort tack Sofia! Varmt välkommen tillbaka!

Lars J
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Blev Jättenöjd med frisyren. Kan tänka mig att komma tillbaka.

Svar från Jessica L

Vad roligt att du är nöjd med din frisyr och ditt besök. Stort tack för din feedback, Lars. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen.

Anita B
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Mycket bra frisör! Alltid trevligt bemötande och fin service.

Svar från Jessica L

Tack för din feedback Anita. Det glädjer oss att att du är nöjd med ditt besök. Varmt välkommen tillbaka igen.

Auli W
Skrev om Jessica L en del av WAU Fagersta

Blir alltid trevligt bemött av alla på Wau. Har klippt mig hos Jessica så länge som hon varit frissa och alltid varit väldigt nöjd! Har stort förtroende för henne. Förra veckan blev jag klippt av Jessica och blev nöjd som vanligt. Beställde ny tid så klart.

Svar från Jessica L

Tusen tack för din fina feedback, Auli! Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om dig och ditt hår. Varmt välkommen tillbaka!