Pernilla och jag kommer alltid bra överens vad vi ska göra. Jag är alltid nöjd när jag går hem. Hon lyssnar alltid in mina önskemål. Hon är också en otroligt go människa. Hon har blivit min vän. Jag brukar köpa shampo och inpackning men den här gången blev jag bjuden på produkter och behövde inte köpa något. De andra tjejerna är också goa det är alltid trevlig stämning i gruppen. Jag får alltid avkoppling och kvalitetstid på denna fina salong. Skulle rekommendera dessa till alla personer.
130 omdömen om Pernilla Ö
Jag känner mig alltid välkommen av Pernilla och hon gör alltid ett proffsigt jobb. Jag lämnar alltid salongen glad och nöjd!!
Tusen tack för att du tog dig tiden att skriva denna feedback Marie, vi uppskattar det mycket! Vi blir så glada av att höra att du lämnar salongen glad och nöjd :) Varmt välkommen tillbaka.
Med risk för att det blir ännu svårare att få tid här… Pernilla möter alltid upp med ett leende och har ett fantastiskt välkomnande av kunderna. Hon är bra på att lyssna på kundernas önskemål och frågor ang. frisyrer och styling och Pernilla kommer gärna med tips och råd om vad som kan passa och vad som är modernt. Klippning med skalpmassage är helt suveränt.
Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse, Peter. Vi blir väldigt tacksamma för din fina återkoppling och för att du är nöjd med ditt besök. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka när det är dags igen!
Pernilla lever alltid upp till mina förväntningar. Hon är glad och trevlig och jag är alltid mycket nöjd när jag går därifrån
Din feedback värmer, stort tack Jessica! Varmt välkommen tillbaka.
En av de bästa frisyrerna jag haft på länge! Och är inte alla som är bekväma med korta frisyrer!
Stort tack Johanna, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Så roligt att du är nöjd med din frisyr. Varmt välkommen tillbaka.
Att komma till Pernilla är alltid ett andrum i vardagen. Hon möter alltid upp med ett stort leende, ger tips och man känner sig ompysslad!
Tusen tack för din fina feedback Anna. Vi blir så tacksamma över att du ger oss förtroendet att ta hand om ditt hår och att vi kan ge dig lite andrum. Du är hjärtligt välkommen igen.
Bemötande och förväntningar är alltid tipp topp.
Tusen tack för din feedback Linda, den betyder massor för oss! Varmt välkommen tillbaka!
Trevlig och jätte duktig som frisör heldag nöjd med pernilla
Tack för din feedback Lotta, vi uppskattar den mycket och det glädjer oss att du är nöjd med ditt besök! Varmt välkommen tillbaka.
Klippning. PÖ var glad, trevlig och proffesionell.
Tusen tack Lena! Det betyder mycket att du tar dig tiden att ge oss din feedback. Varmt välkommen tillbaka.
Lyhörd för mina önskemål och trevligt bemötande!
Stort tack Gunbritt, vi uppskattar verkligen att du tar dig tiden att ge oss din feedback! Varmt välkommen tillbaka.