Wefix Trädgård

Wefix Trädgård

www.wefixtradgard.se
  • BadgeTwoYears
4.4

Vi började som två kompisar som startade tidigt med våra första affärer. Från början gjorde vi allt möjligt från att klippa gräs och rensa rabatter till att anlägga trädgårdar hemma hos kunder. Vi märkte ganska snart att vi tyckte det var kul, samtidigt som vi var duktiga på det. Efter några år valde vi att sätta extra fart...

412 omdömen om Wefix Trädgård

Sedan starten hos Reco 2016

Anette T
Skrev om Wefix Trädgård

En tjej och en kille klippte vårat äppelträd. Blev fint. Och dom vart trevliga🤩

Ann-Margreth J
Skrev om Wefix Trädgård

Gjorde ett väldigt fint jobb dessa två som var här, tack.

Christina Ö
Skrev om Wefix Trädgård

Snabbt och effektivgt, proffsigt utfört arbete.

Gustav D
Skrev om Wefix Trädgård

Tycker dom utför ett bra arbete, och om jag inte är nöjd återkommer dom och rättar till. Vi har en bra dialog om vad som ska göras, och jag anlitar dom minst 2ggr per år

Birgitta I
Skrev om Wefix Trädgård

Mycket nöjd med arbetet som Wefix gjort.. De fixade till en lång avebokshäck till full belåtenhet

Yvonne Marta Cecilia E
Skrev om Wefix Trädgård

Kom snabbt för att se vad vi behövde hjälp med! Utförde arbetet bra också. Det handlade om att beskära buskar och träd.

Jessica L
Skrev om Wefix Trädgård

Smidigt, väldigt duktiga på att beskära träden snyggt. Dock bad vi om offert om fler grejer men fick aldrig svar

Birgitta B
Skrev om Wefix Trädgård

Mycket nöjd med WEFIX, har anlitat dom flera gånger, har alltid varit nöjd. Mycket trevligt bemötande när dom kommer. Denna gången blev det klippning (ansning) av vår häck ut mot gatan som blev jättefin. Ser framemot klippning inför nästa år. Med vänlig hälsning, Birgitta Bratt

Ingrid L
Skrev om Wefix Trädgård

Mycket trevlig och kompetent personal. Kom med bra råd och angelägna om att göra ett bra jobb.

John B
Skrev om Wefix Trädgård

Mycket proffigt arbete, stort tack!

Christer S
Skrev om Wefix Trädgård

Tycker att dom är väldigt bra

Johan J
Skrev om Wefix Trädgård

Trevlig personal som gör ett bra arbete totalt i trädgården.

Lisa E
Skrev om Wefix Trädgård

Väl bemött, dock kanske lite sena svar i vår mail-korrespondans. En del av Wefix's svar hamnade i skräpmailen vilket försenare processen. Vi har använt We fix tidigare och varit väldigt nöjda med resultatet. Detta uppdrag är inte riktigt slutfört, så jag kan inte helt ge ett betyg på slutresultatet än. Hittills ser det bra it.

Björn G
Skrev om Wefix Trädgård

Vänliga och trevliga, utför arbete på ett kompetent sätt och kommer med förslag på åtgärder.

Eva R
Skrev om Wefix Trädgård

Hej, Åsa var väldigt duktig, noggrann och självgående. Vi är väldigt nöjda med jobbat som utfördes. Mvh Bo Råstedt Brigitta Råstedt

Ulf E
Skrev om Wefix Trädgård

Blev mycket bra bemött av alla på WeFix som jag hade kontakt med! Bra och smidiga att ha att göra med, och professionella och serviceinriktade! De klippte ner min höga häck. Blev så mycket ris att det fick beställa en specialbil för att hämta allt ris. Också det utfördes smidigt och inom angiven tid av deras samarbetspartner, som också han var mycket serviceinriktad!

Hanna B
Skrev om Wefix Trädgård

Jenny är toppen!! Vi vi är super nöjda!

Anders L
Skrev om Wefix Trädgård

Trevligt bemötande och bra gjort jobb. Rekommenderad

Carl K
Skrev om Wefix Trädgård

Vi har fått vår höga tujahäck ansad och klippt. Wefix gjorde ett fantatiskt bra arbete och vi är supernöjda. Bra service vid beställning också. Vi anlitar Wefix nästa år igen.

Frida R
Skrev om Wefix Trädgård

Proffsiga, noggranna och väldigt trevliga!

Ingemar L
Skrev om Wefix Trädgård

Snabb återkoppling efter förfrågan. Snabb inställelse för att utföra arbetet. Effektivt arbete = mycket nöjd.

Jan W
Skrev om Wefix Trädgård

Klippte buskar och träd. Det kom tre killar som var kompetenta och duktiga på det dom gjorde. Kommer att återkomma igen

Ann H
Skrev om Wefix Trädgård

Trevligt bemötande,de var 3 killar som jobbade på snabbt o effektivt o klippte/ ansade 3 thujahäckar enligt våra önskemål. De skyddade marken nedanför från spill o var tillmötesgående med bortforsling av skräp . Toppen👍

Birgitta G
Skrev om Wefix Trädgård

Är mycket nöjd med hjälp med min trädgård!

Hasse B
Skrev om Wefix Trädgård

Vi har köpt trädgårdstjänster i flera år, mött olika personer och alltid varit nöjda. Professionella, alltid lika serviceminded - inget är omöjligt!

Claes-Göran U
Skrev om Wefix Trädgård

Effektiva, lyssnar på mig, kunden.

Gunita S
Skrev om Wefix Trädgård

Jag har en nära och väldigt bra kontakt med Jacob på Wefix. Vi har arbetat tillsammans flera gånger förr. Jacob är väldigt följsam och lyssnande, vi har et bra samarbete hela dagen igenom. Han är väldigt skicklig!

John W
Skrev om Wefix Trädgård

Hej! Jag hade röjning i trädgården av häck o buskar samt rensning av rabatter undervattens 4 timmar Resultatet blev till min belåtenhet Så tack för hjälpen H/ John

Henrik K
Skrev om Wefix Trädgård

Bra erfarenhet. Snabb kontakt, återkoppling ang pris/offert

Helen O
Skrev om Wefix Trädgård

Mycket trevligt och tillmötesgående mottagande. Kunnigt och duktigt genomförande av röjning av en vildbevuxen slänt. Ser fram emot nästa beställda jobb - ansa och tukta gamla fruktträd!

Dubravka G
Skrev om Wefix Trädgård

Mycket professionella och kunniga inom sitt område!

Lisa N
Skrev om Wefix Trädgård

Snyggt och proffsigt! Trevliga trädgårdsmästare.

Marie-Louise K
Skrev om Wefix Trädgård

Vi är jättenöjda. Emma var toppen när hon kom och tittade. Det gjorde att vi valde WeFix trots att dom är rätt dyra. Killarna som gjorde jobbet var också jättebra

Bengt Alvar N
Skrev om Wefix Trädgård

Vi är mycket nöjda med klippningen av häckar och buskar. Fina killar.

Sanna A
Skrev om Wefix Trädgård

Snabb service och enkelt att boka

Mårten C
Skrev om Wefix Trädgård

Alltid trevligt bemött. Klipper våra idegranar på ett fantastiskt fint sätt.

First-Name L
Skrev om Wefix Trädgård

Utmärkta tekniker. Upplärning av roboten så där.

Marianne B
Skrev om Wefix Trädgård

Har klippt granhäcken exemplariskt.

Andreas M
Skrev om Wefix Trädgård

Perfekt service och bra rådgivningen från tekniker som var ute!

Lena H
Skrev om Wefix Trädgård

Vi är kunder sedan 2010 och är nöjda med Wefix Trädgàrd. Dom reagerar snabbt och pàlitligt när vi ringer och ber om hjälp. Trädgàrdsarbete är den tjänsten vi brukar.

Sven K
Skrev om Wefix Trädgård

Bra bemötande både före och under arbetet. och med stor möjlighet att påverka. Stora förväntningar och bra möjlighet att påverka och diskutera. Positiv personal och flexibilitet. Sammanfattning är bra personal som gör att resultatet blir bra.

Annie O
Skrev om Wefix Trädgård

Lyhörd och trevlig personal. Gjorde ett utmärkt jobb. Överträffade förväntningarna. Vi beställde röjning av trädgård inför husförsäljning, 8 timmar, 2 personer.

Lena Ing-marie A
Skrev om Wefix Trädgård

Bluffbolag. Kom inte på avtalad dag, jag fick ringa om det. Skulle komma dagen efter men kom inte då heller utan förklaring. Jag fick ringa upp igen och hävde då avtalet. Michael mumlade bara något vet ej vad, sen la jag på. Så besviken.

Svar från Wefix Trädgård

Tack för din återkoppling. Vi är ledsna att det blev fel denna gång, vi arbetar ständigt för att förbättra våra rutiner och har tagit till oss av din feedback från samtalet vi hade på telefon. Med vänlig hälsning, Wefix

Petter H
Skrev om Wefix Trädgård

En snabb återkoppling på mitt lilla projekt blev det👍som blev utfört korrekt och proffesionellt . Använder Wefix hädanefter är eftersom jag är helnöjd

Lars S
Skrev om Wefix Trädgård

Snabb och kompetent service. Nöjd med resultatet. Mycket trevlig person som utförde uppdraget. Jag återkommer med fler beställningar.

Jan H
Skrev om Wefix Trädgård

Mycket nöjd med arbetet, men jag tycker att man aviserar med SMS eller telefonsamtal dagen innan så att man inte blir tagen på sängen.

Hans N
Skrev om Wefix Trädgård

Det var väldigt bra utfört arbete !

Anders S
Skrev om Wefix Trädgård

Trevlig personal som vill väl antagligen. Men tyvärr besviken över att leveransen inklusive installationen inte är fungerande efter 2 månader. Mycket utlovades men maskinen är ej i drift. Jag handklipper alltså fortfarande gräsmatta.

Birgitta Å
Skrev om Wefix Trädgård

Som alltid utmärkt! Lämnar varje vår och höst min trädgård i Wefix händer, .

Jan J

Jättebra aaaaa asaaas aaaaaaa