Proffsig lärare och bra upplägg på kursen
828 omdömen om Praktisk projektledning
Utmärkt kursledare, innehåll på kursen, lagom stor grupp och trevlig venue.
En mycket bra och rolig kurs med trevlig och skicklig kursledare. Kursupplägget kändes välplanerat och effektivt med stort inslag av gruppövningar varvat med teori. Optimalt för den som funderar på att starta upp ett nytt projekt. En för mig oväntad men välbehövlig lärdom från kursen var att den lärde mig en hel del om effektiv mötesledning. Kursens fokus ligger på inlednings- och planeringsfasen av projekt.
En bra och givande kurs men duktig och inspirerande kursledare. Motsvarade mer än väl mina förväntningar.
Kursen var intensiv men otroligt väl utförd. Välplanerat med information samt praktiska uppgifter. Mycket bra kursledare som var kunnig, inom området. Pedagogisk och inkluderande.
Väldigt lärorik kurs, otroligt bra upplägg, relevant innehåll och bra kursledare.
Proffsigt bemötande överlag. Jag upplevde praktisk projektledning som jag gick var över förväntan, väldigt bra och duktiga föreläsare. Skulle gärna gå fler fördjupande kurser hos Wenell!
Bra kurs och ett proffsigt bemötande.
bra, ledare och bra bemötande.
Erfaren och kunnig kursledare Lärde mig mycket om att driva ett projekt från A till Ö