Enkelt och snabbt att få det jag behövde..
WIDAB
Välkommen till WIDAB! WIDAB AB grundades 2015 och är ett av Sveriges starkast växande bolag i branschen. Vi ritar, projekterar, säljer, installerar och reparerar både restaurang och storköksutrustning, professionell tvätt och torkutrustning samt vitvaror. Produkter och tjänster: Varma köksmaskiner, kalla köksmaskiner, diskmaskiner,...
374 omdömen om WIDAB
Sedan starten hos Reco 2022
Hej! Det låter som att du är nöjd och det glädjer mig! :) /Samuel
snabb lev. och bra produkt. helt okej.
Hej Kenneth! Tack för ditt omdöme. /Samuel
Jag mailade till supporten för att ställa en fråga om en produkt jag ville beställa. Jag fick ett trevligt svar inom bara någon timme. Efter det såg jag att det var ganska lång leveranstid på min vara pga. Tillverkningstid (14-20 arbetsdagar) men den kom efter bara 8 arbetsdagar! Jag kunde inte varit mer nöjd förutom att frakten på 120kr var mycket för något som hade kunnat skickats i ett brev.
Hej Steven! Bra att vi kunde hjälpa dig med det som du behövde, och tack för ditt fina omdöme! :) /Samuel
Jag köpte en fläktmotor som passade bra. Mycket snabb leverans.
Hej Lars! Härligt att fläktmotorn passade, och tack för ditt omdöme! /Samuel
Enkelt. Klar information Det tog lång tid att få varan men mycket snabbare än vad som stod som längsta leveranstid. Så inga klagomål.
Hej Gunnar! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel
Inköpt fläktmotor, lätt att hitta rätt fläktmotor i systemet. Snabb leverans, allt uppfyllt till belåtenhet.
Hej Ann! Underbart att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss! Välkommen åter :) /Samuel
Mycket bra bemötande och jag är mycket nöjd
Hej John! Tack för ditt omdöme, och härligt att du är nöjd! /Samuel
Jag letade en mangelduk till Electrolux mangel , därför besökte jag er webbplats.
Hej Kristina! Härligt att du hittade din mangelduk hos oss! Välkommen åter :) /Samuel
snabb leverans och varan va va de lovade
Hej! Härligt att ni är nöjda :) /Samuel
Super bra bemötande! Service minded och vill altid hjälpa kunden med en lösning!
Hej Jörgen! Det är alltid vår högsta önskan att göra er kunder nöjda, så det glädjer mig att vi åter igen gjort bra ifrån oss! :) /Samuel
Fungerade helt ok, smidigt. Som Brf var webgräsnittet något som kan förbättras. Vi beställde ”Luddfilter”.
Hej! Skönt att du blev nöjd och tack för ditt omdöme! /Samuel
Allt fungerde bra,bra service och hjälp!
Hej Pelle! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel
Det funkade fint även om det var lite leveranstid på reservdel och jobb så blev det gjort och maskinen funkar som det var tänkt.
Hej Kenneth! Skönt att vi hade din reservdel och att vi kunde hjälpa dig så att du fick igång din maskin! /Samuel
tyckte jag fick snabb hjälp och svar på frågor snabbt. snabb leverans
Hej Emilie. roligt att du är nöjd och att allt gick smidigt! tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Snabb respons och bra servicetekniker som fixade torktumlaren.
Hejsan Johan. skall hälsa våra tekniker! tack så mycket för ditt omdöme /LB
Trevligt bemötande av kundtjänst.Ringde angående en produkt som kopplingsmässigt ej stämde med originalet.Fin feedback av en kille från kundtjänst.Nu var det ej denna termostat som var felet.Sände den tillbaka och inga problem med återbetalning
Hejsan Britt-Marie. Vad roligt att du är nöjd med oss! tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Fick först omgående leverans snabb kom dock svar om lång lev.tid.lite senare kom svar att leveranstiden kortats. Mycket bra respons
Hej Bror-Arne! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! /Samuel
Snabb leverans! Bra hjälp med information av trevlig säljare!
Hej Katharina! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! Våra säljare är supertrevliga! :) /Samuel
Nöjd med att ha fått en ny tvättmaskin installerad. Bra bemötande
Hej Hedvig! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! /Samuel
Som ny kund (och liten) så blev jag imponerad av den hjälp jag fick. Beställde en radialfläkt som jag såg på hemsidan, Vi behövde hjälp med att få på faktura, Svea fungerade inte men jag fick mycket bra service på telefon. Snabb leverans. MVH Thomas.
Hej Tomas! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! /Samuel
Trevligt bemötande och fantastiskt service! Mycket prisvärt!
Hej Peter! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! Trevligt bemötande och grym service är viktigt för oss! :) /Samuel
ett bra o modernt företag, lätt att samarbeta med
Hej Ulf! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! /Samuel
Bra bemötande, kvalitet, lösningsbenägna och toppservice!
Hej Sill! Härligt att du är nöjd med oss, och tack för det fina omdömet! :) /Samuel
Bra och snabbt hantering av beställningen
Hej Esko! Härligt att du är nöjd med din beställning, och tack för det fina omdömet! /Samuel
Riktigt bra! Kvalitetsgrejer med egen gravyr till ett fantastiskt pris.
Hej! Härligt att du är nöjd. Kvalitet till ett fantastiskt pris, det gillar man! :) /Samuel
Enkelt, snabbt och bra grejer!
Hej! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! /Samuel
Snabbt levererat och varan var precis vad jag ville ha tack
Hej Laila! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel
Snabba, uppmärksamma och levererade perfekt
Hej Per! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel
Snabb leverans och produkter som uppfyller det utlovade.
Hej Fredrik! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel
Lätt att finna det man söker å snabb leverans!
Hej Fredrik! Härligt att du hittade det du sökte, och tack för ditt omdöme! /Samuel
Mycket snabb leverans. Bra pris på produkten (om man jämför med andra). MEN mycket dyr frakt: 120 kr för ett litet paket som jag fick ta bilen och köra två kilometer för att hämta ut.
Hej Fred! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel
Alltid nöjd med snabb leverans
Hej Agnieszka! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel
Mkt bra att ha att göra med! Trevlig personal.
Hej! Tack för dom fina orden och ditt omdöme! /Samuel
Snabbt leverans, käns det bara bra!
Hej Yanmeng! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel
det blev dyrt tycker jag fick inte denna information vid beställning
Hej Christer! Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig och förtydligar allt du behöver veta om din beställning! :) /Samuel
Superbra bemötande, snabb service och kan varmt rekommendera vidare till alla som funderar på att skaffa luftvärmepump.
Hej Kristiina! Tack för ditt omdöme och dom fina orden! /Samuel
Smidigt. Snabb leverans. I. Övrigt inga kommentarer.
Hej! Tack för ditt omdöme och härligt att du är nöjd med din upplevelse hos oss! /Samuel
Många reservdelar att tillgå till rimliga priser.
Hej Mats! Kul att du hittade dina reservdelar hos oss! /Samuel
Jag får alltid snabba svar och ett vänligt bemötande, oavsett om det gäller kundservice eller servicepersonal. Samtlig personal är kunnig och tvekar inte på att vägleda och guida inom sin expertis. Widab överträffar förväntningarna. Jag kommer fortsätta anlita Widab för kommande arbeten, främst slangdragning, tömning och påfyllning av AC, men även andra arbeten där personalens kompetens behövs.
Hej Rebecca! Stort tack för dom fina orden och ditt omdöme. Vi är glada över att du är nöjd med oss! :) /Samuel
Köpte reservdelar till gräddmaskin, mycket bra bemötande, rekommenderas.
Hejsan Hans. tack för dom fina orden och ditt omdöme /Linus
Jag hade ingen aning om Widab till exempel att det fanns ett företag med det namnet! Av en tillfällighet dök det upp på nätet och dom hade produkten som jag sökte.
Hejsan Lars, ibland är slumpen bra! kul att du hittade vad du sökte hos oss. tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Det gick smidigt och snabbt att få det man behövde.
Hejsan Haris. allt man önskar, helt enligt plan. tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Det var lätt att hitta det jag sökte,. Leveransen var snabb och godset var oskadat när det kom fram. Kan inte önska mera än så.
Hejsan Lars-Owe. det låter som att alla boxar är ikryssade för ett önskat köp! tack så mycket för att du lämnade ett omdöme /Linus
Gott bemötande och nyfikenhet på att utreda när något inte gått som planerat,
Hejsan Stödföreningen. tack så mycket för ditt omdöme. ja vi möts dagligen av problem, små som stora. men gör alltid vårat bästa för att lösa dom problem som uppstår. /Linus
Snabbt och rätt reservdel lite dyr kanske men är det rätt grejor så….
Hejsan Leif, ibland får snabbt och rätt väga tyngre än priset. tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Jag köpte låscylindrar till bokningstavlor. Jag fick mycket god hjälp av personal att få reda på vilken sort jag behövde samt hur jag skulle beställa.
Hejsan Astrid, Bokningslås kan vara mer förvirrande än vad man tror! men vi finns här för att lösa problemen. tack så mycket för att du lämna ett omdöme /Linus
Utmärkt service!! Personen jag pratade med var mycket till mötesgående
Hejsan Eugen, vilka fina ord! låter som vårat gäng. tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Snabb leverans. Bra peodukt, funkar bra.
Hejsan Gabor. enligt konstens alla regler! tack så mycket för ditt omdöme /Linus
Snabbt kunnigt och enkelt att beställa
Hejsan Jan, tack för omdömet och smidighet gillar vi /Linus
Mycket bra service alltid lika trevliga och snabba när hjälp behövs mycket kunniga på sitt område rekomenderas
Hejsan Tommy. tack för ditt omdöme /Linus