WIDAB

WIDAB

• BadgeThreeYears
4.4

Välkommen till WIDAB! WIDAB AB grundades 2015 och är ett av Sveriges starkast växande bolag i branschen. Vi ritar, projekterar, säljer, installerar och reparerar både restaurang och storköksutrustning, professionell tvätt och torkutrustning samt vitvaror. Produkter och tjänster: Varma köksmaskiner, kalla köksmaskiner, diskmaskiner,...

374 omdömen om WIDAB

Sedan starten hos Reco 2022

Dödsbo S

Enkelt och snabbt att få det jag behövde..

Hej! Det låter som att du är nöjd och det glädjer mig! :) /Samuel

Kenneth L

snabb lev. och bra produkt. helt okej.

Hej Kenneth! Tack för ditt omdöme. /Samuel

Steven B

Jag mailade till supporten för att ställa en fråga om en produkt jag ville beställa. Jag fick ett trevligt svar inom bara någon timme. Efter det såg jag att det var ganska lång leveranstid på min vara pga. Tillverkningstid (14-20 arbetsdagar) men den kom efter bara 8 arbetsdagar! Jag kunde inte varit mer nöjd förutom att frakten på 120kr var mycket för något som hade kunnat skickats i ett brev.

Svar från WIDAB

Hej Steven! Bra att vi kunde hjälpa dig med det som du behövde, och tack för ditt fina omdöme! :) /Samuel

Lars A
Skrev om WIDAB

Jag köpte en fläktmotor som passade bra. Mycket snabb leverans.

Hej Lars! Härligt att fläktmotorn passade, och tack för ditt omdöme! /Samuel

Gunnar K

Enkelt. Klar information Det tog lång tid att få varan men mycket snabbare än vad som stod som längsta leveranstid. Så inga klagomål.

Hej Gunnar! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel

Ann L
Skrev om WIDAB

Inköpt fläktmotor, lätt att hitta rätt fläktmotor i systemet. Snabb leverans, allt uppfyllt till belåtenhet.

Svar från WIDAB

Hej Ann! Underbart att höra att du är nöjd med ditt köp hos oss! Välkommen åter :) /Samuel

John O
Skrev om WIDAB

Mycket bra bemötande och jag är mycket nöjd

Hej John! Tack för ditt omdöme, och härligt att du är nöjd! /Samuel

Kristina S

Jag letade en mangelduk till Electrolux mangel , därför besökte jag er webbplats.

Svar från WIDAB

Hej Kristina! Härligt att du hittade din mangelduk hos oss! Välkommen åter :) /Samuel

Dinners A

snabb leverans och varan va va de lovade

Hej! Härligt att ni är nöjda :) /Samuel

Jörgen S

Super bra bemötande! Service minded och vill altid hjälpa kunden med en lösning!

Svar från WIDAB

Hej Jörgen! Det är alltid vår högsta önskan att göra er kunder nöjda, så det glädjer mig att vi åter igen gjort bra ifrån oss! :) /Samuel

Brf 5
Skrev om WIDAB

Fungerade helt ok, smidigt. Som Brf var webgräsnittet något som kan förbättras. Vi beställde ”Luddfilter”.

Svar från WIDAB

Hej! Skönt att du blev nöjd och tack för ditt omdöme! /Samuel

Pelle L
Skrev om WIDAB

Allt fungerde bra,bra service och hjälp!

Hej Pelle! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel

Kenneth U

Det funkade fint även om det var lite leveranstid på reservdel och jobb så blev det gjort och maskinen funkar som det var tänkt.

Svar från WIDAB

Hej Kenneth! Skönt att vi hade din reservdel och att vi kunde hjälpa dig så att du fick igång din maskin! /Samuel

Emilie S

tyckte jag fick snabb hjälp och svar på frågor snabbt. snabb leverans

Svar från WIDAB

Hej Emilie. roligt att du är nöjd och att allt gick smidigt! tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Johan B
Skrev om WIDAB

Snabb respons och bra servicetekniker som fixade torktumlaren.

Svar från WIDAB

Hejsan Johan. skall hälsa våra tekniker! tack så mycket för ditt omdöme /LB

Britt-marie J

Trevligt bemötande av kundtjänst.Ringde angående en produkt som kopplingsmässigt ej stämde med originalet.Fin feedback av en kille från kundtjänst.Nu var det ej denna termostat som var felet.Sände den tillbaka och inga problem med återbetalning

Svar från WIDAB

Hejsan Britt-Marie. Vad roligt att du är nöjd med oss! tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Bror-Arne F

Fick först omgående leverans snabb kom dock svar om lång lev.tid.lite senare kom svar att leveranstiden kortats. Mycket bra respons

Hej Bror-Arne! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! /Samuel

Katharina H

Snabb leverans! Bra hjälp med information av trevlig säljare!

Svar från WIDAB

Hej Katharina! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! Våra säljare är supertrevliga! :) /Samuel

Hedvig L

Nöjd med att ha fått en ny tvättmaskin installerad. Bra bemötande

Hej Hedvig! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! /Samuel

Tomas N
Skrev om WIDAB

Som ny kund (och liten) så blev jag imponerad av den hjälp jag fick. Beställde en radialfläkt som jag såg på hemsidan, Vi behövde hjälp med att få på faktura, Svea fungerade inte men jag fick mycket bra service på telefon. Snabb leverans. MVH Thomas.

Hej Tomas! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! /Samuel

Peter W
Skrev om WIDAB

Trevligt bemötande och fantastiskt service! Mycket prisvärt!

Svar från WIDAB

Hej Peter! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! Trevligt bemötande och grym service är viktigt för oss! :) /Samuel

Ulf S
Skrev om WIDAB

ett bra o modernt företag, lätt att samarbeta med

Hej Ulf! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! /Samuel

Sill A
Skrev om WIDAB

Bra bemötande, kvalitet, lösningsbenägna och toppservice!

Svar från WIDAB

Hej Sill! Härligt att du är nöjd med oss, och tack för det fina omdömet! :) /Samuel

Esko P
Skrev om WIDAB

Bra och snabbt hantering av beställningen

Svar från WIDAB

Hej Esko! Härligt att du är nöjd med din beställning, och tack för det fina omdömet! /Samuel

Bostadsrättsföreningen 2

Riktigt bra! Kvalitetsgrejer med egen gravyr till ett fantastiskt pris.

Svar från WIDAB

Hej! Härligt att du är nöjd. Kvalitet till ett fantastiskt pris, det gillar man! :) /Samuel

Hsb F
Skrev om WIDAB

Enkelt, snabbt och bra grejer!

Svar från WIDAB

Hej! Härligt att du är nöjd, och tack för det fina omdömet! /Samuel

Laila A
Skrev om WIDAB

Snabbt levererat och varan var precis vad jag ville ha tack

Hej Laila! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel

Per C
Skrev om WIDAB

Snabba, uppmärksamma och levererade perfekt

Hej Per! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel

Fredrik G

Snabb leverans och produkter som uppfyller det utlovade.

Hej Fredrik! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel

Fredrik K

Lätt att finna det man söker å snabb leverans!

Svar från WIDAB

Hej Fredrik! Härligt att du hittade det du sökte, och tack för ditt omdöme! /Samuel

Fred N
Skrev om WIDAB

Mycket snabb leverans. Bra pris på produkten (om man jämför med andra). MEN mycket dyr frakt: 120 kr för ett litet paket som jag fick ta bilen och köra två kilometer för att hämta ut.

Hej Fred! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel

Agnieszka E

Alltid nöjd med snabb leverans

Hej Agnieszka! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel

Brf
Skrev om WIDAB

Mkt bra att ha att göra med! Trevlig personal.

Hej! Tack för dom fina orden och ditt omdöme! /Samuel

Yanmeng L

Snabbt leverans, käns det bara bra!

Hej Yanmeng! Härligt att du är nöjd, och tack för ditt omdöme! /Samuel

Christer B

det blev dyrt tycker jag fick inte denna information vid beställning

Svar från WIDAB

Hej Christer! Hör gärna av dig till oss så hjälper vi dig och förtydligar allt du behöver veta om din beställning! :) /Samuel

Kristiina S

Superbra bemötande, snabb service och kan varmt rekommendera vidare till alla som funderar på att skaffa luftvärmepump.

Hej Kristiina! Tack för ditt omdöme och dom fina orden! /Samuel

Rb
Skrev om WIDAB

Smidigt. Snabb leverans. I. Övrigt inga kommentarer.

Svar från WIDAB

Hej! Tack för ditt omdöme och härligt att du är nöjd med din upplevelse hos oss! /Samuel

Mats W
Skrev om WIDAB

Många reservdelar att tillgå till rimliga priser.

Hej Mats! Kul att du hittade dina reservdelar hos oss! /Samuel

Rebecca F

Jag får alltid snabba svar och ett vänligt bemötande, oavsett om det gäller kundservice eller servicepersonal. Samtlig personal är kunnig och tvekar inte på att vägleda och guida inom sin expertis. Widab överträffar förväntningarna. Jag kommer fortsätta anlita Widab för kommande arbeten, främst slangdragning, tömning och påfyllning av AC, men även andra arbeten där personalens kompetens behövs.

Svar från WIDAB

Hej Rebecca! Stort tack för dom fina orden och ditt omdöme. Vi är glada över att du är nöjd med oss! :) /Samuel

Hans O
Skrev om WIDAB

Köpte reservdelar till gräddmaskin, mycket bra bemötande, rekommenderas.

Svar från WIDAB

Hejsan Hans. tack för dom fina orden och ditt omdöme /Linus

Lars R
Skrev om WIDAB

Jag hade ingen aning om Widab till exempel att det fanns ett företag med det namnet! Av en tillfällighet dök det upp på nätet och dom hade produkten som jag sökte.

Svar från WIDAB

Hejsan Lars, ibland är slumpen bra! kul att du hittade vad du sökte hos oss. tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Haris K
Skrev om WIDAB

Det gick smidigt och snabbt att få det man behövde.

Svar från WIDAB

Hejsan Haris. allt man önskar, helt enligt plan. tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Lars-Owe K

Det var lätt att hitta det jag sökte,. Leveransen var snabb och godset var oskadat när det kom fram. Kan inte önska mera än så.

Svar från WIDAB

Hejsan Lars-Owe. det låter som att alla boxar är ikryssade för ett önskat köp! tack så mycket för att du lämnade ett omdöme /Linus

Stödföreningen S

Gott bemötande och nyfikenhet på att utreda när något inte gått som planerat,

Svar från WIDAB

Hejsan Stödföreningen. tack så mycket för ditt omdöme. ja vi möts dagligen av problem, små som stora. men gör alltid vårat bästa för att lösa dom problem som uppstår. /Linus

Leif P
Skrev om WIDAB

Snabbt och rätt reservdel lite dyr kanske men är det rätt grejor så….

Svar från WIDAB

Hejsan Leif, ibland får snabbt och rätt väga tyngre än priset. tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Astrid N

Jag köpte låscylindrar till bokningstavlor. Jag fick mycket god hjälp av personal att få reda på vilken sort jag behövde samt hur jag skulle beställa.

Svar från WIDAB

Hejsan Astrid, Bokningslås kan vara mer förvirrande än vad man tror! men vi finns här för att lösa problemen. tack så mycket för att du lämna ett omdöme /Linus

Eugen R
Skrev om WIDAB

Utmärkt service!! Personen jag pratade med var mycket till mötesgående

Svar från WIDAB

Hejsan Eugen, vilka fina ord! låter som vårat gäng. tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Gabor S
Skrev om WIDAB

Snabb leverans. Bra peodukt, funkar bra.

Svar från WIDAB

Hejsan Gabor. enligt konstens alla regler! tack så mycket för ditt omdöme /Linus

Jan B
Skrev om WIDAB

Snabbt kunnigt och enkelt att beställa

Hejsan Jan, tack för omdömet och smidighet gillar vi /Linus

Tommy K
Skrev om WIDAB

Mycket bra service alltid lika trevliga och snabba när hjälp behövs mycket kunniga på sitt område rekomenderas

Hejsan Tommy. tack för ditt omdöme /Linus