Wm Solskydd AB

14 omdömen om Wm Solskydd AB

Sedan starten hos Reco 2024

Sebastian K
Skrev om Wm Solskydd AB

Bra kontakt och trevlig personal inklusive montörer. Sen tar det slut. Bristfällig genomgång i samband med montage. Tyvärr väldigt vanligt hos hantverkare generellt. Men inte sämre än någon annan så kan rekommendera detta bolag.

Svar från Wm Solskydd AB

Tack för feedback! Här kunde vi haft en bättre kommunikation vid montagearbetet. Vi tar till oss detta och ska säkerställa att det inte upprepas. Vill att kunden ska vara nöjd fela vägen.

Peter S
Skrev om Wm Solskydd AB

Bra bemötande och leverans frän början till slutfört arbete!

Oskar B
Skrev om Wm Solskydd AB

Köpte persienner och både bemötande, leverans och betalning var smidigt. Hade inga problem alls. Rekommenderar starkt!

Rikard H
Skrev om Wm Solskydd AB

Fick ett superbra bemötande och är väldigt nöjd med deras resultat. Återkommande kund till dem vilket säger det mesta :-) //rikard

Lars K
Skrev om Wm Solskydd AB

Byte av två fönstermarkiser och en altan markis Att få en leverantör som tog hela ansvaret inklusive el installationen. WM Solskydd höll vad dom lovade och gjorde ett bra jobb

Hans H
Skrev om Wm Solskydd AB

Köpt vertikal solskyddsgardin med motor. Bästa tänkbara bemötande. Snabb montering av gardin och elanslutning. Snyggt jobb. Fungerat utan problem.

Stefan O
Skrev om Wm Solskydd AB

Har tidigare haft kontakt med Wm El AB och har bra erfarenhet av båda bolagen. Trevligt och proffsigt bemötande. mycket nöjd med både produkt och montering.

Filip L
Skrev om Wm Solskydd AB

Smidigt och bra, trevlig personal.

Mats P
Skrev om Wm Solskydd AB

Snabbt smidigt och bra lösningar

Svar från Wm Solskydd AB

Roligt att du är nöjd, vi strävar efter just det. Tack!

Jonas Ö
Skrev om Wm Solskydd AB

Kanonbra företag, fixade precis det vi ville ha med solskyddet och proffsiga och bra att ha kontakt med

Svar från Wm Solskydd AB

Roligt att du är nöjd, det är så vi arbetar.

Anders W
Skrev om Wm Solskydd AB

Är väldigt nöjd med WM Solskydd. Ett attraktivt pris, fin installation och högkvalitativa markiser som klarar ett utsatt läge. Var kortslutning i en motor till en av markiserna efter några månader och detta åtgärdades snabbt och smidigt. Skönt att de har egna elektriker så man får allt från ett ställe. Använder nu även deras elektriker vid andra elarbeten på min fastighet.

Svar från Wm Solskydd AB

Härligt Anders, kul att du gillar det vi gör, roligt att få hjälpa dig.

Siw A
Skrev om Wm Solskydd AB

Bra och kunnig person som visade på många alternativ Och kom med förslag utan att se ut de mest exklusive.

Svar från Wm Solskydd AB

Kul att höra, tack! Nöjd kund och slutresultat är viktigast.

Anette T
Skrev om Wm Solskydd AB

Ett väldigt trevligt bemötande och tog sig tid för alla frågor. Montörerna som gjorde installationen gjorde ett fantastiskt jobb.

Svar från Wm Solskydd AB

Roligt att ni är nöjda med oss!

Enaco A
Skrev om Wm Solskydd AB

Kunnig personal , snabbt och väldigt bra utförande. Kunde inte vara mer nöjd.

Svar från Wm Solskydd AB

Roligt att ni är nöjda, det var kul att få hjälpa er. Det blev riktigt fint!