Duktigt/trevlig säljare. 10/10
Wowto Sweden AB
Välkommen till Wowto Sweden AB tidigare Fordonsbolaget! Med många års erfarenhet av bilbranschen kan du känna dig trygg när du handlar bil av oss. Tillsammans med vår verkstad jobbar vi intensivt med noggranna tester för att alla våra bilar ska vara i bästa möjliga skick, allt för att våra kunder ska ha ett problemfritt bilägande....
1200 omdömen om Wowto Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2017
Högsta betyg genom hela processen, ärlig i kommunikationen och tog ansvar även uppföljande i affären. Vi kommer tillbaka.
Trevlig, service inriktad, lugn ringer upp även på helg,
Rekommenderar Asif på det varmaste. Snabb på att svara, lösningsorienterad och genuint trevlig och förtroendeingivande att ha att göra med. Kan vara den bästa bilförsäljare jag träffat!
Köpte bil av asif, väldigt smidig och krångelfri affär, väldigt nöjd med bilen och säljaren, rekommenderar starkt denna firma.
Köpte en begagnad bil av wowto som haft mycket problem med, byte av bromsar med mera. Sådant borde informeras vid köp, bromsarna var helt utslita - kunde varit med om en olycka pga detta.
Super bra bemötande. Blev upphämtad av Saron på flygplatsen när bilen skulle hämtas.
Finns inga problem allt går å lösa.så ärlig å missa inget visa bilen grundligt så nöjd.kommer ta kontakt med han om det blir bil byte igen. Sjukt nöjd kund med en BMW M2 C Med vänlig hälsning, Mattias
Klockren. Trevligt bemötande. Kunnig. Gör det hon säger hon ska göra. Ringer tillbaka
Jag köpte nyligen en bil från Wowto och är väldigt nöjd! Personalens vänlighet och professionalism gjorde hela köpupplevelsen enkel och trygg. Bilen är i utmärkt skick och jag rekommenderar definitivt Wowto till alla som letar efter en ny bil!
Supertrevlig och tillmötesgående och hittade bilen som uppfyllde alla mina krav. Otroligt nöjd.
Mycket välkomnande bemötande i bilhallen och säljaren Sebastian ingav ett professionellt och trevligt intryck vid mitt bilköp. Här återkommer jag gärna igen.
Generellt mycket trevligt bemötande. Säljaren Carl Holm extremt engagerad och förtroendeingivande. Så här långt mycket nöjd med min bilaffär.
Bra och snabb affär med återkoppling och uppföljning genom affären.
Hon var mycket bra strulade bara lite med handpenning men vi är mycket nöjda med bemötandet mm.
Saron var en toppen säljare i mitt fall. Hon gav snabba svar, fixade bilder och annat på bilen på noll tid osv. Super smidig att göra affär med och väldigt hjälpsam!
Saron är bäst. Otroligt service inriktad
Letade en Dodge ram i december och hittade en som jag tyckte såg intressant ut hos Wowto. Ringde och fick prata med Saron som beskrev skicket på bilen väldigt bra, inget förskönande som det lätt kan vara. Åkte dit och skicket på bilen var exakt som Saron hade beskrivit. Lät mig i lugn och ro gå igenom bilen och kunde svara på varenda fråga jag hade direkt. Så det blev affär. Bilen såldes på sommarhjul men eftersom det var vinter och jag önskade att kunna köra bilen direkt så behövde jag vinterdäck. Saron löste original fälgar...
Sebastian är en bra säljare och fått bra kontakt med han och litar på han till 💯 Köpt två Porschar av han på telefon och båda bilarna var i det skick han beskrev så rekommenderar han strak. Glad köpare från Strömstad
Väldigt bra bemötande samt en ren och smidig affär.
En perfekt säljare som inte pushar. Dessutom mycket kunnig. Rekommenderas.
Saron var väldigt serviceminded och tillmötesgående. Hon löste saker jag önskade och höll mig uppdaterad undet processen. Hon levde upp till förväntningarna jag hade. Jag är helnöjd med min nya Audi och köper gärna bil av Saron på Wowto igen!
Väldigt proffsigt sköt på en strulig affär från min sida. Kommer tillbaka.
Mycket bra å allt i sin ordning
Snäll och trevlig hjälpsam bästa Calle
Väldigt positiv upplevelse! Saron har varit extremt professionell hela vägen. Hon har svarat på frågor, skickat bilder, kollat upp saker, och verkligen tagit hand om hela processen med snabb återkoppling på sms, telefon och email. Mötte upp mig och sonen på Arlanda när vi kom för att hämta bilen vilket var en fantastisk service. Smidig och enkel affär. Väldigt trevligt bemötande i butiken av flera andra säljare med när vi gick runt och tittade. En riktigt fin anläggning i Rosersberg nära Arlanda med många fantastiskt fina bilar.
Jag är väldigt nöjd med min BMW 118i och vill tacka Saron för en fantastisk service. Hon var oerhört professionell och engagerad genom hela processen, vilket gjorde att jag kände mig trygg och säker i mitt val. Jag rekommenderar starkt Saron till alla som letar efter en ny bil!!
Trevligt bemötande, bilen jag kollade på vart såld men tog inte mer en 1 dag så hade Saron skakat fram en till, inga konstigheter, och bra betalt för inbyte
Väldigt bra, hade höga förväntningar eftersom bilen inte gått så långt men Simon levde upp till dom.
Bra bemötande, hjälpsam och en smidig affär
Helt enkelt en snabb å enkel affär precis som man vill ha! Kommer att rekomendera ”Kalle” Till andra kunder. Toppen!
Smidig affär! Väldigt trevligt bemötande av Saron. Nöjd återkommande kund
Jag besökte bilfirman nyligen och blev bemött av mycket vänlig och professionell personal. De tog sig tid att förstå mina behov och gav mig en detaljerad genomgång av de bilar jag var intresserad av. Även om jag inte slutligen köpte någon bil denna gång, kände jag mig väl omhändertagen och fick all den information jag behövde för att kunna fatta ett informerat beslut. Servicen var verkligen bra, och personalen var tålmodig och hjälpsam. Jag kommer definitivt att hålla denna firma i åtanke när jag är redo för ett köp i framtiden.
Så duktig och hjälpsam. Funka jätte bra
Saron, en riktig stjärna! Köpte ett objekt utav Saron och kan inget annat säga att jag är oerhört nöjd med bilen och servicen. En ung och ambitiös tjej med känsla för service samt kundbemötande. Tillskillnad från andra bilsäljare. Tack Saron och vi ses snart igen för nästa bilköp! Kan varmt rekommendera! 🤝
Trevlig och proffsig personal. Nöjd med köpet.
Ett trevligt och positivt bemötande. Säljare som även har humor. Återkoppling på frågor via mail mm fungerade snabbt och fick svar på alla mina frågor. Saklig, tydlig och rak kommunikation.. Kan varmt rekommendera honom att göra bilaffär med. Toppklass! Firman i sig har många fina bilar och enormt bra status och skick .
Hej Annika, Tack för din fina recension! Hoppas du får många trevliga mil i din mercedes. Med vänliga hälsningar, Carl
Efter en lite halv strulig affär så blev allt bra till slut. Vi är nöjda med bilen 👍
Väldigt hjälpsam person ! Tack för ett professionellt bemötande
I recently purchased a Tesla Model 3 along with winter tires, and I had the pleasure of working with Simon Kalayci during the process. From the moment Simon approached my family in Wowto, he was friendly, professional, and eager to assist. As first-time car buyers in Sweden, we were unsure of how to proceed, but Simon guided us every step of the way. He explained the car’s features in detail, patiently answered all our questions, and helped us navigate the financial process, including loan calculations and communicating...
Vaken och lösningsorienterad tjej som gav utmärkt service. Ironiskt nog fick jag intrycket att hon var den enda i hela anläggningen som arbetade, medan hennes manliga kollegor bara hade intresse för varandra. Hon överglänste sina arbetskamrater med bravur. You go girl!
Simon var vår första kontakt med Wowto och han mötte upp oss väldigt fint då vi ville se en bil som var på ingång och de brukar inte visa dem innan de är helt klara för försäljning. Simon ordande så att vi fick se bilen efter en första tvätt då vi skulle resa bort och vi kom överens om vad som skulle åtgärdas på bilen och han tittade på vår bil och kom med ett erbjudande som var fullt rimligt. Vi köpte sedan bilen och är mycket nöjda med Simons arbete och med affären av bilköpet samt är ännu i kontakt med honom för service...
Köpte min bil av Asif. Nu med facit i hand skulle jag fortsättningsvis enbart handlat från Wowto då bilaffären och eftergifterna går till precis som man önskar att det ska gå till. Bilen ser fräsch ut vid leverans men på hemvägen hittar jag en liten brist. Blir hänvisad till min lokala Audi ÅF (bor 50mil bort). Lokala Audi verkstaden hittar ytterligare en till brist när dom gör en rutinmässig helhetsbedömning av bilen. Detta är alltså inga brister som är enkla att se så jag dömer absolut inte Wowto för det. Asif svarar med...
Mycket trevlig och kunnig försäljare kommer att köpa flera bilar av henne
Vilken service och bemötande! Fantastiskt eller som Wowto kanske säger, Wow! Mycket nöjd med allt. Stort tack för en fin affär Elias Ghazal!
Hej George, Tack för din recension och gratulerar dig till en superfin bil! Önskar dig en godfortsättning och välkommen tillbaka när det är dags för nästa bil!
Trevlig säljare, köpte en bil som överträffade mina förväntningar. Är väldigt nöjd.
Saron var supertrevlig, proffsig och såg till att allt flöt på utan några problem. Det tog knappt 4 arbetsdagar från det att jag skrev på tills jag körde hem med min Peugeot Expert. Jag är supernöjd!
Bra bemötande, enkel att ha och göra med. Felfri
Hej Calle, Tack för din recension och vi önskar dig lycka till med nya bilen! Mvh Team Wowto
My experience with Wowto was very positive. They where fast, easy to talk to and they had always suggestions for a helping hand. Overall 5 Star rating 👍
Hi Ayhan, Thank you for your review! Hope to see you soon again!! Best regards, Team Wowto
Service inriktad säljare. 👍👍👍
Hej Ziya, Tack för din recension! Vi önskar dig välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Team Wowto