Kompetent, och intresserad person. Hon visade. Vilja på att vara hjlpsam och ett bra beötandec
Wowto Sweden AB
Välkommen till Wowto Sweden AB tidigare Fordonsbolaget! Med många års erfarenhet av bilbranschen kan du känna dig trygg när du handlar bil av oss. Tillsammans med vår verkstad jobbar vi intensivt med noggranna tester för att alla våra bilar ska vara i bästa möjliga skick, allt för att våra kunder ska ha ett problemfritt bilägande....
1138 omdömen om Wowto Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2017
Köpte en bil på distans och fick den hemlevererad. Asif skötte allt grymt bra och bilen levde upp till mina förväntningar.
Proffsigt, bra bemötta och bra social kompetens.
Riktigt bra bemötande. Bara positivt att säga om Asif👍
Köpte min drömbil Shelby GT 350 genom Asif. En snabb och smidig affär som sköttes professionellt. Återkommer till Wowto
Trevligt och kunnigt bemötande. Jag Köpte och sålde och allt gick smidigt. Är väldigt nöjd och lär återkomma.
Ett mycket professionellt och trevligt bemötande genom hela bilaffären. Asif svarade tålmodigt på alla mina frågor och har även efter affären varit mycket tillmötesgående med olika frågor som dykt upp. Jag kan starkt rekommendera honom och det var länge sedan en bilaffär kändes så här trygg.
Väldigt nöjd med mitt bil köp samt servicen.
100% klockren upplevelse från initial kontakt tills allt var klart. Drömbilen man fick på köpet skadade inte om vi säger så!
Supernöjd med affären. Smidigt och enkelt som vanligt 👍
En säljare som alltid levererar vid både försäljning och köp. Finns alltid tillgänglig på telefon och har ett härligt driv i sig. Topp!
Hjälpsam bra bemötande i både telefon och i verkligheten
Allt jättebra förutom att vinterdäcken inte var helt nya.
Kortfattat - Exceptionellt!! Asif Ahmad överträffade mina förväntningar utan att överdriva. Köpte en GLS 400D 2023 endast med hjälp av bilder på Blocket (bor långt ifrån Stockholm) och förlitade mig på Asifs beskrivning. När bilen levererades till mig upptäcker jag ett par saker som själva Wowto inte la märke till. Med ett telefonsamtal med Asif och kontakt med MB Verkstad i Skåne så löste Asif det utan några krångel alls. Man har haft många kontakt med Bilhandlare genom åren och upplevt både positiva och negativa saker...
Bra bemötande, snabb och bra återkoppling både via SMS och telefon. Alla frågor besvarades snabbt. Mycket fin ordning på alla bilar i hallen!
Mycket bra bemötande från första telefonsamtalet till avslutad affär.
Bra bemötande och service. Snabb svarstid och bra uppföljning vid svar på frågor!
Från start av hela vägen till slutet så har jag aldrig haft sån himla bra service som jag fått av Saron. Hon fick mig att bli så bekväm med hela processen av att byta bil. Kan med ett gott samvete och varmt hjärta rekomendera Saron!
Trevligt och seriöst bemötande. Affären gick snabbt och smidigt.
Saron är en klippa när det gäller service. Bara positiva ord jag kan säga om Saron och wowto. Stort tack!
Karlén mötte mig på min nivå. Märkte väl mitt intresse och min kunskap om bilar och bilen i fråga, så han behövde inte sälja in den. Tipsade istället om olika finasieringar och annat kring försäkring, garanti etc. Inget lull-lull, rak och tydlig. Det visade sig finnas lite fel på bilen, som det kan göra såklart, som togs emot bra och vi jobbar fram en lösning. Att bilen har fel är ju inte Karléns fel! Men defekter hanteras av säljarna och hittills har det hanterats riktigt bra!
Världens bästa personal och en otroligt härlig upplevelse - så nöjd med min nya bil
Jag köpte en bil för tre veckor sedan av Karlen, och jag är verkligen supernöjd! Hela affären gick så smidigt och utan några problem. Han var otroligt hjälpsam och tog sig verkligen tid att svara på alla mina frågor, vilket gjorde att jag kände mig trygg och väl omhändertagen. Han var genuint engagerad och såg till att allt blev rätt. Kan varmt rekommendera Karlen – riktigt schysst kille! Tack för en toppenaffär!
Förväntningarna av en bilförsäljare har aldrig varit bra tycker jag. Men Herr Karlén har lagt ribban högt. Trevlig, lyhörd och ödmjuk. Svårt att beskriva nån man inte känner. Men en super trevlig säljare som vet vad han pratar om, och dessutom lyssnar på kunden . Trevligt att knyta ihop en bil affär med honom .
Grymt serviceminded, köpte en bil på distans som visade sig ha lite problem med vibrationer. Inga problem, detta löstes utan minsta tvekan. Kan varmt rekommendera detta företaget, de håller vad de lovar! Ser fram emot att köpa fler bilar av dem!
Väldigt professionellt bemötande från Asif som sålde mig min första Porsche. Jag hade 10000 frågor om massor av saker och det kändes hela tiden genuint att det skulle bli en bra upplevelse för mig. Inget krångel alls med vissa saker som behövde fixas på bilen heller. Kan verkligen rekommendera!
Till Simone du är bästa säljare i hela Sverige Tack för allt 💪
Tryggt och smidigt genom hela affären.
Absolut högsta betyg! Säljare Karlén & Wowto har gett Service och bemötande i absolut världsklass. Rekommenderar alla som ska köpa bil att kontakta Wowto för bästa möjliga upplevelse. Med vänlig hälsning, Alexander
Kompetent och lyhörd säljare!
Tack för ditt förtroende till oss Amine! Wowto Sweden önskar dig ett smärtfritt ägande. /Karlén
Inlyssnande på kundens behov, proffessionel, uppföljning på telefon, kvalitetsmedveten, snabb, ocg flexibel. Kan varmt rekommenderas samt finns bil framåt som jag söker - kommer definitvt vilja ha Karlen som kontakt.
Nöjet är mitt Lars, alltid lika kul med en positiv upplevelse! Tack för att du valt Wowto Sweden. /Karlén
Fick ett mycket trevligt bemötande vid köp av bil. Fick hjälp över telefon genom hela bilköpet och kände mig trygg genom hela processen. De löste även leverans av bil inom önskad tid. Kan varmt rekommendera!
Seriös, kommunikativ, hjälpsam och positiv energi.
Snabb och bra respons på frågor jag hade. Hård men rättvis i förhandlingen.
Otroligt nöjd, bra bemötande och förstående. Smidig service, kan absolut rekommendera.
Jag är så glad att jag valde att köpa från Wowto och Saron. Saron var klockren rakt igenom från första stund. Redan på telefonen var hon uppriktig, snabb, ärlig och väldigt behjälplig. Hon gav mig helt klart ett annat förtroende för bilhandlare då man sett mardrömsexempel på andra håll. Den trygghet som jag upplevde med Wowto och Saron gör att jag gärna köper bil från dem igen. Bilen i sin var över förväntan och går klockrent. Jag skulle varmt rekommendera att handla av Saron och Wowto!
Hej, Är väldigt nöjd med bemötandet och försäljningen, bra service och hela affären gick smidigt tillväga.
Otroligt trevlig och serviceinriktad. Uppskattar återkopplingen samt när man gör det lilla extra för att kunden skall känna sig uppskattad. Sebastian uppfyller alla parametrar och jag kan varmt rekommendera er att köpa bil av Sebastian. 10 stjärnor av 10.
Hej, bara positivt att säga. Tycker om när säljare återkommer och hålller vad man lovar. Med vänlig hälsning, Magnus
Kul att du är nöjd & positiv med nya bilen! Vi ses snart igen, trevligt ägande. Wowto Sweden Karlén
Gjort min 4:e affär med Wowto och Asif, är otroligt nöjd med både bil och hela affären!
Otroligt bra bemötande och lättillgänglig! Rekommenderar starkt en affär med henne!
Tillmötesgående, vänlig och serviceminded. Tack Asif för en snabb , impulsiv och smidig affär sent en lördag kväll.
Vill man få en premium bil, en premium upplevelse med riktigt bra service från start till slut, då är wowto det självklara valet alla dagar i veckan!!! Att de också har toppen personal som Simon som gör det där lilla extra för att göra affären sömnlös, trygg och med dig som kund i fokus är mycket unikt- SÅ STORT TACK SIMON OCH WOWTO FÖR EN KANON UPPLEVELSE OCH EN GRYM BIL!!!
Snabb, professionell återkoppling på alla frågor. Flexibla vid leverans. Helt igenom nöjd 👌
Super trevligt bemötande Köpte därefter en bil med bra garantier Och är nöjda med den. Lasse
Hon får 5 av 5! Grym proffsig och vacker.
Saron Hjälpte mig att hitta drömbilen. En snabb och smidig affär. Proffig säljare!
Bra kontakt och bra hjälp, tillmötesgående och fixade alla små brister på bilen som jag påpekade.
Saron är härligt person Ska jag köpa bil så återkommer jag till henne ,
Bra upplevelse hela vägen,proffsigt