Riktigt trevlig säljare med bra kundbemötande. Fick en fantastisk bil som jag är nöjd med😊.
114 omdömen om Simon Kalayci
Hur bra så m helst….kommer köpa bil av honom igen.
Bra snabb service. Återkom med svar på frågor
Hej, Har handlat många bilar i mitt liv på många olika firmor och träffat många olika säljare, men det här var något helt annat! Bemötandet, den tålmodighet och hjälpsamhet som Simon visade har jag nog aldrig stött på tidigare. Hjälpte med allt som man bara kan tänka sig som kund och däröver, ska ni köpa en bil så kan jag varmt rekommendera Wowto och prata med Simon! Som sagt fantastiskt rakt igenom! Tack Simon! Med vänlig hälsning, Pawel
Stort tack för din recension Pawel!
Trevligt bemötande. Håller det han lovar.
Stort tack för din recension Martin!
En trevlig och engagerad säljare
Stort tack för din recension!
Bra kille hjälper till i den mån han kan
Stort tack för din recension!
min andra affär med Simon, och fler skall det bli. Väldigt trevlig kille som är väldigt hjälpsam & visar otrolig service känsla till mig som kund. Kommer definitivt att köpa fler bilar av Simon & wowto. Rekommenderar denna firma iom kvaliten på bilarna samt känslan av att kliva in i bil hallen är som ett hotell!!
Stort tack för din recension Alexander!
Vi är jättenöjd med vår bilaffär. Simon är pålitlig, väldigt hjälpsam och service minded. Under hela processen har han svarat på våra frågor, varit tillgänglig vilket har fått oss som kund att känna oss trygga. Köpte Volvo S60 2018. Ett stort TACK Simon :)
Stort tack för din Recension!
Toppen kille med exemplarisk servicekänsla