Det blev många ombeslut under renoveringen av både kök och badrum, som X2 bygg var flexibla med. Var noga att förklara varför inte alla mina idéer var fullt genomförbara men resultatet blev ändå det bästa.
X2 Bygg AB
X2 Bygg grundades och drivs av Jonathan Haglund och Goran Isakovic. Efter 15år på ett större byggföretag kände vi att vi ville göra något annorlunda. Något mer personligt. Något bättre. Vi ville lämna den normala byggprocessen där Sälj –> Arbetsledning –> Hantverk utförs av olika personer. Hos oss är säljarna samma personer...
12 omdömen om X2 Bygg AB
Start tack för förtroendet Louise och lycka till med ditt nya boende!
X2 gjorde ett bra arbete med att renovera vårt kök. De har tidigare renoverat vårt badrum och det är vi också nöjda med.👍🙂
Tack Staffan! Hoppas ni kommer trivas i nya köket :)
Jag anlitade X2 Bygg för att renovera kök och badrum. Hela renoveringen utfördes med noggrannhet och stor kunskap kring vad som lämpade sig bäst i just min bostad och vad som var mest prisvärt. Proffsig och bra dialog från början till slut, även med deras samarbetspartners. Har ett badrum kvar att renovera och kommer självklart att använda mig av X2 Bygg även där.
Tack Linnea! Du är varmt välkommen när det är dags för nästa äventyr :)
Fantastiskt byggföretag – X2 Bygg levererar kvalitet! Jag anlitade X2 Bygg för att renovera mitt badrum, och jag kunde inte vara mer nöjd! Från start till mål var de professionella, noggranna och väldigt lätta att ha att göra med. De höll tidsplanen, var lyhörda för mina önskemål och levererade ett slutresultat av högsta kvalitet. Hantverkarna var kunniga och jobbade med stor precision, och kommunikationen genom hela projektet var smidig och tydlig. Jag kände mig trygg i hela processen, och resultatet överträffade...
Tack Milan! Vilka fina ord :) Tack igen för den goda lunchen du bjöd på!
Finns inget bättre företag än X2ByggAB jätteduktiga trevliga killar. 2rum från golv till tak vlev gjorda jättebra är helnöjd
Tack snälla Iris <3 vi hoppas att allt är bra med dig!
Vi har renoverat ett duschutrymme och uppgraderat detta med kakel och klinker och duschhörna med glasdörrar. Bra bemötande från början. Offerten tydlig. Bra hjälp vid diskussion om hur det skulle vara! Hantverkarna var tydliga och höll tider bra. Meddelade sig bra när de skulle komma. Då vi blev rekommenderade X2 Bygg från annat håll hade vi höga förväntningar och X2 Bygg motsvarade dessa.
Tack för att ni tog er tid! Välkomna åter :)
Vi renoverade 2 badrum och är supernöjda. Från början till slut var de hjälpsamma, service minded, pålitliga och höll tidsplan. Vi kan starkt rekommendera Goran och Jonathan och jag kommer anlita dem igen när det finns behov.
Tack! Det är ju ingen konst med så trevliga kunder :)
Grymma hantverkare som håller vad dem lovar!
Tack Gustav! Hoppas ni trivs bra på er nya adress
Mycket trevligt och professionellt bemötande! Bra och transparent dialog under projektets gång - följt av ett väldigt bra slutresultat!
Stort tack för att du tog dig tid och för det fina omdömet! Ni är välkomna åter
Omfattande renovering av bland annat kök och badrum. Seriösa, skickliga, noggranna, flexibla och vänliga. Kom alltid på utsatt tid och kom förberedda. Jobbade hela dagarna, dvs inget åka och hämta material i tre timmar eller snacka i mobilen. Att de tog 10 minuter varje dag och plockade i ordning och dammsög efter sig var bara grädde på moset. Hur nöjd som helst med allt de gjort. Rekommenderas varmt!
Tack för dessa ord Carl! Du fick stå ut med oss längre än dom flesta vilket gör det extra kul att höra :)
Noggranna, lyhörda, trevligt bemötande.
Tack för att du tog dig tid och lycka till med bastun!
Proffsiga, trevliga och snabba! Men mest av allt dyker upp enl avtalad tid och levererar.