YogiJo

4.9

7 omdömen om YogiJo

Sanna F
Skrev om YogiJo

Har varit på Gong och BW. Fint bemötande, det du erbjuder är en bra kombo. Nu kommer jag aldrig för jag kan inte onsdagar. På något sätt har jag inte gått så djupt in i känslor och release som jag gjort när jag varit på liknande events med andra. Utan mer hamnat i något slags rofyllt tillstånd. Odramatiskt men skönt. Det kanske är mer den typen av space du håller? Har även varit på BW online, men det var inte min grej. Jag fick inte feeling när det var online liksom.

Svar från YogiJo

Hej Sanna, Tack för att du delar dina upplevelser. Nästa år planerar jag att erbjuda fler helgevent igen! För att svara på din fundering, så stämmer det att alla olika klasser har olika intentioner och funktioner. Just Breathwork & Gong är till för att just hitta det där rofyllda tillståndet du beskriver. Vill du arbeta djupare med trauma release eller liknande utrensningar så är det de längre sessionerna BLISS och CONNECT du ska prova. Planerar att guida dessa klasser vid några tillfällen under våren. Hoppas att vi ses nästa år :-)

Susanne L

Allt var toppen! Mina förväntningar infriades och jag har alltid blivit fint bemött när jag har fått behandling!

Svar från YogiJo

Hej Susanne, tack för dina ord! Hoppas att vi ses snart igen :-)

Birgtta N

Har alltid blivit vänligt och professionellt bemött av yogijo. Förväntade mig en avslappnande och energigivande stund samtidigt lite läkande. Blev mer än väl uppfyllt, kan komma trött och sliten men går alltid hem lättad och mer energisk. Totalt har detta gett mig massor med mer energi, bättre sömn, välmående helt Enkelt. Jag har varit på kraniosakral terapi och breathwork.

Svar från YogiJo

Hej Birgitta, Tack för dina ord. Så fint att höra hur både Kraniosakral terapi och Breathwork har hjälpt dig till ett allmänt bättre välmående. :-)

Sofie S
Skrev om YogiJo

Helt fantastiska breathwork klasser. Jag har varit på flera av Josefines klasser och jag känner mig alltid så trygg och hållen. Josefins utstrålning är både varm och öppen och samtidigt väldigt professionell. Jag kommer att fortsätta gå på hennes klasser då känslan efteråt alltid ger så mycket frid och lugn.

Svar från YogiJo

Hej Sofie, så härligt att höra att du hittar lugnet efter klasserna. Varmt välkommen tillbaka!

Marie O

Josefin är kunnig , lugn, och engagerad. Jag rekommenderar YogiJo varmt

Svar från YogiJo

Hej Marie, tack för att du delar din upplevelse av besöket hos mig. Ha en fin dag!

Anette S
Skrev om YogiJo

En enbart positiv upplevelse. Rekommenderar henne varmt. Professionell, varm, autentisk, skön energi och mycket kunskap om det hon håller på med!

Svar från YogiJo

Tack för rekommendationen Anette! Vad fint att du delar din upplevelse :-)

Krister P

Lugnt, lärorikt och proffsigt

Svar från YogiJo

Tack för den sammanfattningen och de beskrivande orden :-)