Ytterdörrspecialisten

Ytterdörrspecialisten

ytterdorrspecialisten.se
  • Badge2024
4.7

Vi på Ytterdörrspecialisten är experter på högkvalitativa ytterdörrar och tillbehör! Med ett stort sortiment och möjlighet till personlig anpassning är vi säkra på att det finns en dörr för alla. Vi lägger stor vikt vid design, hållbarhet och tillgänglighet. Vårt koncept Monterat & Klart ger dig möjligheten att få din nya ytterdörr...

11 omdömen om Ytterdörrspecialisten

Sedan starten hos Reco 2024

Bo-Lars Otto K
Skrev om Ytterdörrspecialisten

Mycket god kontakt, service och arbete. Rekommenderas!

Björn M
Skrev om Ytterdörrspecialisten

Super nöjd, jättefin ytterdörr med installation, trevlig personal som även städade efter sig. Klockrent!

Birgitta H
Skrev om Ytterdörrspecialisten

Bra service, trevligt bemötande och SBAB leverans och på tid. Birgitta

Agneta S
Skrev om Ytterdörrspecialisten

Trevligt besök av Kevin Ytterdörrspecialisten, snabb leverans. Montering av en skicklig snickare, allt inom en dryg vecka! Imponerande, jag är så nöjd!

Märta N
Skrev om Ytterdörrspecialisten

Vi är jättenöjda, proffsigt och som vi hoppats på, tack!

Eva J
Skrev om Ytterdörrspecialisten

Mycket proffsiga, snabba och hjälpsamma. Mån om oss som kund. Alm finsnickeri som monterade dörren gjorde ett suveränt jobb. Är supernöjda.

Stefan B
Skrev om Ytterdörrspecialisten

Bra bemötande! Löste problem som uppstod under monteringen av dörren. Mycket duktig snickare / montör. Vi är mycket nöjda med våran nya ytterdörr.

Svar från Ytterdörrspecialisten

Stort tack för ditt omdöme Stefan! Det glädjer oss att du är nöjd med din nya dörr och montaget. Allt gott. /Ytterdörrspecialisten

Tomas S
Skrev om Ytterdörrspecialisten

Mycket seriösa och kunniga. De monterade min dörr på utsatt tid och städade upp allt efter sig.

Sanne A
Skrev om Ytterdörrspecialisten

Vi rekommenderar Kevin Nilsson på Ytterdörrspecialisten. Övriga personalen än väldigt hjälpsamma och kunniga. De kommer att hjälpa oss med dörren till stugan också framöver. Familjen Andersson

Alexander S
Skrev om Ytterdörrspecialisten

Rekommenderas starkt. Vi hade kontakt med Kevin. Väldigt nöjda och tacksamma. Trevligt bemötande och kompetent personal. Hälsningar Alexander

Åse N
Skrev om Ytterdörrspecialisten

Trevligt och seriöst bemötande vid köp. Leverans och installation enligt plan. Fick stort förtroende för detta företag. Kommer anlita dem igen vid tillfälle 🤗

Svar från Ytterdörrspecialisten

Hej Åse, Stort tack för ditt omdöme. Du är välkommen åter😊