Elin Norberg

Elin Norberg

Elin Norberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede

Elin Norberg har varit registrerad mäklare sedan 2009-12. Elin Norberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 242 omdömen med ett betyg på 4.8. Elin Norberg har haft 60 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

242 omdömen om Elin Norberg

Sedan starten hos Reco 2016
Boel J
Köpte sin lägenhet med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
Sköndal

Trevlig, kunnig, personlig och professionell. Jag känner mig helt trygg med kontakten med Elin och ser fram emot att fullfölja fastighetsaffären, inom några dagar är handpenningen betald.

Robin B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Elin Norberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede

Svetlana L
Skarpnäck

Hej.Jag tycker att Elin Norberg är mycket proffessionell mäklare som ger goda råd . Vi är jätteglada att vi anlitade Elin.

Svar från Elin Norberg

Tack snälla för den fina rekommendationen! Roligt att få hjälpa er med försäljningen!

Lisa E
Bagarmossen

Tillmötesgående, kunnig och tydlig.

Mathias H
Sköndal

Jag upplever Elin som väldigt professionell och informerande både gällande själva bostaden som processen. Elin hade bra information om fastigheten och området runt den.

Michael D
Sköndal

Väldigt tillmötesgående och trevlig, påläst, informativ och med både säljarens och köparens perspektiv i åtanke. Kanon!

Marcus J
Bagarmossen

Jag upplevde kontakten med Elin som mycket god. Hon lyssnade noga på våra önskemål och tog sig an vår lägenhet på ett professionellt vis.

Svar från Elin Norberg

Tack snälla för den fina rekommendationen! Roligt att få hjälpa er med en lyckad affär.

Sole O
Bagarmossen

Otroligt behjälplig, fint bemötande och snabb och bra kommunikation! Väldigt nöjd!

Svar från Elin Norberg

Tack för den fina rekommendationen! Roligt att få hjälpa er att köpa ert nya hem.

Kari N
Skarpnäck

Hon var väldig hjälpsam och bra

Anita M

Blev bra bemött förväntningarna bra kubbegatan 41 bra