Jag tycker Selma är professionell, kunnig och väldigt varm och trevlig vilket jag uppskattar mycket. Hon var rak och ärlig och försökte inte lova något som inte var sanningsenligt om den aktuella bostadsmarknaden. Samtidigt kände jag att hon skulle göra allt för att jag skulle få ut så mycket som möjligt av min försäljning.
Selma Fazlic
Selma Fazlic är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Farsta & Enskede
.Selma Fazlic har varit registrerad mäklare sedan 2018-09. Selma Fazlic har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-05 och har fått 258 omdömen med ett betyg på 4.9. Selma Fazlic har haft 50 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
258 omdömen om Selma Fazlic
Det har varit bra och tydlig information och trevligt bemötande.
Selma har varit positiv, kunnig och enkel att ha att göra med genom hela processen!
Duktig, trevlig, driven. Lyssnar på oss som kunder och sätter sig in i vår situation. Jon ser inga problem i något. Har en kundbank så försäljningen gick smidigt, precis så som vi vill ha det!
Engagerad och kunnig mäklare! Rekommenderas :)
Andra gången jag väljer Selma och det är garanterat inte sista gången. Selma är snabb på att svara, är lyhörd och kommer med bra inspel. Hon bidrar med ett lugn och en stark rutin i en väldigt skakig tid på bostadsmarknaden. Selma är lätt att diskutera och göra upp en plan med samt vågar satsa för att nå höga resultat.
Selma var väldigt trevlig och tydlig. Hon väntade inte på att vi skulle fråga utan levererade direkt relevant information om bostaden som var viktig för oss att veta. Hon var trevlig i alla kontakter och mycket tydlig och hjälpsam under kontraktskrivning.
Selma är lugn, trevlig och snabb, man slipper sälj-bullshit och får koncentrera sig på det som man faktiskt är där för - att få professionell hjälp med att köpa en lägenhet.
Proffsig, kunnig och väldigt serviceminded!
Selma Fazlic fick uppdraget och sköte det utan anmärkning. Selma är lyhörd, professionell och ödmjuk. Rekommenderar starkt!