Anna Steen

Anna Steen

Anna Steen är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad

Anna Steen har varit registrerad mäklare sedan 2014-09. Anna Steen har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 328 omdömen med ett betyg på 4.9. Anna Steen har haft 35 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

328 omdömen om Anna Steen

Sedan starten hos Reco 2016
Pernilla N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Anna Steen en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
Hammarby Sjöstad

Anna har genom hela processen varit tillgänglig och lyhörd och har uppdaterat oss löpande på nuläget både vad gäller spekulanter och marknadsläge. Vi tycker att Anna har gjort ett toppenjobb och är väldigt glada att vi valde henne som mäklare för vår försäljning.

Sam E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Anna Steen en del av Svensk Fastighetsförmedling Hammarby Sjöstad
Sofia

Bra bemött. Snabb affär. Rak och tydlig kommunikation.

Anders A
Högalid

Otroligt trevlig kunig o lyhörd.

Karoline E
Södermalm

Väldigt bra erfarenhet av Anna. Hon var tydlig, trevlig, positiv, snabb i svarsled, väldigt hjälpsam, noggrann och flexibel. Vi hade så bra stöd av Anna genom hela processen, väldigt uppskattat! Kan varmt rekommendera!

Vilma S
Hammarby Sjöstad

Proffsigt men ändå personligt bemötande! Supertrevlig och skulle gärna anlita vid egen försäljning längre fram.

Stephanie P
Hammarby Sjöstad

Vi är otroligt nöjda med vårt samarbete med Anna! Hon är superproffsig, höll oss hela tiden uppdaterade och levde verkligen upp till våra förväntningar. Processen kändes trygg från start till mål, och vi kan varmt rekommendera henne till andra som letar efter en engagerad och kompetent mäklare.

Gry F
Hammarby Sjöstad

Anna är otroligt proffsig och vi kunde inte varit nöjdare! Hon guidade oss igenom hela processen, höll oss uppdaterade om varje steg samt rådgav oss även i köp-proocessen med tips och trix vilket var helt utanför hennes egentliga uppgifter. Hon är positiv, noggrann och otroligt enkel att arbeta med! En fröjd helt enkelt!

Hampus F
Hammarby Sjöstad

Anna är den bästa mäklare jag jobbat med. Lyhörd för mina som säljares behov, duktig på att sälja in lägenheten och se vilka delar av den som driver värde. Skulle absolut rekommendera Anna, och kommer använda henne när jag säljer nästa gång.

Jeanette Susanne R
Hammarby Sjöstad

Jag kan varmt rekommendera Anna Steen. Lyhörd för våra önskemål och fanns hela tiden till hands vid funderingar och frågor. Positiv, ödmjuk och lätt att ha att göra med. Hon är toppen.

Christina H

Superbra genom hela processen