Jag är otroligt nöjd med att jag valde Elin Bellander. Hon är effektiv, korrekt och lätt att ha att göra med.
Elin Bellander
Elin Bellander är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm
.Elin Bellander har varit registrerad mäklare sedan 2012-08. Elin Bellander har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-01 och har fått 584 omdömen med ett betyg på 4.9. Elin Bellander har haft 41 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-02 - 2025-02
584 omdömen om Elin Bellander
Elin skötte affären både trevligt och proffesionellt! :)
Jag är mycket nöjd med Elins mottagande. Tydlig kommunikation, och inga svårigheter genom processen!
Jag är SÅ glad att jag fick tips om just Elin, hon kom in med underbar energi och stort engagemang! Allt gick väldigt snabbt, smidigt och enkelt. Under hela processen var Elin ett samtal eller sms ifrån och jag kunde ställa hur många och "onödiga" frågor som helst. Hon var ett stort stöd! Väldigt tacksam och nöjd!
Mycket bra och duktig mäklare. Lyhörd och snabb på respons. Rekommenderas!!
Jag kan bara säga att jag är jättenöjd, har fått bra hjälp med allt. Trevlig och tydlig och snabb återkoppling. Kan varmt rekommendera Elin Bellander
Elin var supertrevlig, svarade snabbt på alla frågor och såg till att jag fick komma på en visning efter de första öppna visningarna.
Tydlig, tillmötesgående, flexibel
Elin var saklig, kunnig och korrekt, bra återkoppling och smidig försäljning. Kan varmt rekomendera Elin. Elin var ärlig med återkopplingarna från köparna, vilket gjorde affären smidig Bra
Vänligt, tydligt och professionellt bemött av Elin Hade förväntningarna att få guidning genom försäljningen vilket jag fått på ett bra sätt. Väldigt nöjd och glad över helhetsupplevelsen av försäljningen som gick smidigt och snabbt med ett önskvärt resultat.