Daniel Andersson

Daniel Andersson

Daniel Andersson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Skövde

Daniel Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2012-06. Daniel Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 187 omdömen med ett betyg på 4.8. Daniel Andersson har haft 38 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

187 omdömen om Daniel Andersson

Sedan starten hos Reco 2016
David L
Sålde en tomt med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Trädgårdsstaden

Daniel utförde uppdraget på ett professionellt sätt. Återkopplade och var hela tiden nära. Kan varmt rekommendera honom.

Caj O
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Hjo

Trevlig lätt att prata med. Bra genomgång vid kontraktsskrivning.

Rose-Lill P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Hentorp

Bra bemötande, trevlig, lättsam personlighet

Annika P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Lunden

Välj Daniel Andersson som er mäklare! När jag nu skulle sälja min bostadsrätt så lyckades han med envishet, tålamod, vänlighet och glädje att sälja den! Inte ett helt lätt uppdrag i dessa tider, men han lyckades. Så, låt Daniel hjälpa er. Det kommer ni inte att ångra! /Annica P/

Ludwig A
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Andersson en del av Svensk Fastighetsförmedling Skövde
Norrmalm

Seriös och engagerad. Mån om att både köpare & säljare ska känna sig nöjda och proffsigt bemötande hela vägen!

Josefine J
Skultorp

Daniel Andersson är professionell i sin yrkesroll som mäklare. Vi har verkligen uppskattat hans kommunikativa sida för oss som säljare. Vi är glada att vi valde dig Daniel från Svenska Fastighetsförmedlingen.

Robin J
Skultorp

Toppbetyg från Mandelblomsvägen 😊

Terese L
Centrum

Lugn, ärlig och lätt att prata med. Snabb respons.

Anna S
Trädgårdsstaden

Daniel är en jordnära och kunnig mäklare!

Johanna N
Mölltorp

Försäljningen gick snabbt och smidigt. Bra jobbat Daniel!