Stefan har varit väldigt engagerad och tillgänglig från första stund. Gett bra riktningar för processen från början till slut och lyhörd för våra önskemål.
Stefan Larsson
Stefan Larsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
.Stefan Larsson har varit registrerad mäklare sedan 2011-03. Stefan Larsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2016-09 och har fått 108 omdömen med ett betyg på 4.9. Stefan Larsson har haft 16 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2024-04 - 2025-03
108 omdömen om Stefan Larsson
Stefan Larsson är en lugn, proffsig och lyhörd mäklare med stor kunskap och förståelse. Han har hjälp mig vid ett flertal försäljningar. Rekommenderas varmt! //Jerry Millgård
Jag upplever Stefan som professionell, kompetent och engagerad. Han har ett trevligt bemötande och motsvarar alla förväntningar man kan ha på en mäklare.
Hjälpsam och noggrann mäklare!
Mycket professionell, lugn och sansad.
Supernöjd, skötte affären/förhandlingen kanon! Väldigt bra kommunikation från start till slut. Rekommenderas starkt!
Proffsigt intryck. Tog tid på sig att svara på frågor och förklara. Lätt att få kontakt med vid frågor och undringar. Kan varmt rekomendera Stefan och Svensk Fastighetsförmedling Tyresö. Mvh Johan Wennberg
Vi har köpt genom Stefan och vi har fått jättebra intryck. Naturlig i sitt bemötande, informativ och kunnig! 5/5
Trevlig, lyhörd, hjälpsam och professionell. Stefan förmedlar trygghet till såväl säljare som köpare.
Stefan gav ett professionellt och kunnigt intryck. Han var trevlig och tillmötesgående genom hela processen.