Victor Sarocchi

Victor Sarocchi

Victor Sarocchi är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Victor Sarocchi har varit registrerad mäklare sedan 2020-10. Victor Sarocchi har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-09 och har fått 109 omdömen med ett betyg på 4.8. Victor Sarocchi har haft 36 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

109 omdömen om Victor Sarocchi

Sedan starten hos Reco 2021
Britta B
Sålde sitt hus med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Det var väldigt smidigt att kommunicera med Victor och han svarade alltid snabbt på mina frågor och informerade om säljprocessen. Victor är kunnig och det kändes tryggt att samarbeta. Kan varmt rekommendera Victor!!

Madelene B
Köpte sitt hus med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Det senaste året har jag letat efter ny bostad och tack vare Victors engagemang hittade jag tillslut rätt. Han var lyhörd, noggrann och ett fantastiskt bollplank i denna bostadsdjungeln. Tack vare detta hittade jag ett hus i ett område jag annars hade missat. Stort tack för all hjälp, guidning och kontinuerliga återkoppling. Jag kunde inte vara mer nöjd! Rekommenderar starkt Victor till alla som ska köpa och sälja sin bostad!

Nicklas Cyrus S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tyresö

Otroligt bra bemötande, Utifrån de förväntningar vi hade på mäklaren så tycker vi att han gjorde ett bra jobb med försäljningen av våran bostad. Det blev en väldigt smidig affär där vi är nöjda med utfallet.

Fredrik F
Tyresö

Kanontrevlig och bra kille med bra kommunikation och ödmjukhet. Rekommenderar Victor 8 dagar i veckan.

Johanna B
Tyresö

Toppenbra bemötande. Glad, snabba puckar, snabb respons, positiv inställning.

Sandra H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Victor Sarocchi en del av Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Tungelsta

Jättebra och snabb service. Jag känner mig trygg i min lägenhetsaffär.

Pia Rachel Ö
Tyresö

Väldigt hjälpsam så vi är jättenöjda

Marie B
Krusboda

Trevlig,nåbar och hjälpsam!

Erik S

Kunnig mäklare inom Tyresö kommun

Alexandra C
Krusboda

Hjälpsam, trevlig, kunnig och noggrann.