David Moberg

David Moberg

David Moberg är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Tranås

David Moberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-06. David Moberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-07 och har fått 98 omdömen med ett betyg på 4.8. David Moberg har haft 35 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 84% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

98 omdömen om David Moberg

Sedan starten hos Reco 2020
August A
Köpte sitt hus med hjälp av David Moberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Tranås

Oerhört kunnig och snabba svar på alla våra frågor. Lätt att få kontakt med och svarar snabbt på det vi undrar

Pia L
Köpte en tomt med hjälp av David Moberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Tranås

Engagerad och driven. Återkopplade direkt vid frågor.

Riitta M
Sålde sitt hus med hjälp av David Moberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Tranås

Vi tycker att David lever upp de förväntningarna som vi har på en mäklare. Det vill säga, han är trevlig, saklig och kunnig. Mån om att det ska bli bra med försäljningen. Bra genomgång vid kontraktsskrivningen med köparna.

Riitta M
Ydre

Vi är väldigt nöjda med David. Han är trevlig och kunnig.

Douglas G

Professionell, trevlig, snabb respons

Lena D
Tranås

Allmänt trevlig. Dålig information efter första visningen. Hörde inte av sej förrän efter 4 veckor vi visste inget om vad som sades på visningen Sedan ringde han när det var flera som ville se på huset. Kändes inte som man hade förtroende för honom. Sa saker som inte stämde Kändes oxå som han tjatade på oss en husbesiktningen trots att huset bara är drygt två år gammalt Vi har en försäkring på huset 7 år till,men han skulle sälja in sin egen försäkring Varför undrar vi. Är det pengar

Svar från David Moberg

Hej Lena. Tråkigt att ni hade den känslan. Men besiktningen var ju ett krav från köparen att den genomfördes, vilket ju är ganska vanligt på de allra flesta hus att det görs oavsett husets ålder. Inga mäklare får provisioner på besiktningar eller försäkringar utan tillhandahåller det som en tjänst och i detta fallet var det ju en förutsättning att den gjordes för kunna knyta ihop säcken.

Carina J
Sålde sin lägenhet med hjälp av David Moberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Ö.bergsområdet

Mycket trevlig och tillmötesgående. Problemlösande och enkel att ha att göra med. Över förväntan!

Mats H
Tranås

Han var trevlig och jobbade bra.

Ulrik Ossian H
Köpte sin lägenhet med hjälp av David Moberg en del av Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Centralt

Artigt bemötande, professionellt agerande och säger inte nej till lite kallprat heller. Allt som allt en väldigt bra attityd och situation.

Moslem J
Ängaryd

Trygg och Fantastiskt bemötande. Att vi skulle ha en god och snabbt kontakt och att jag behövde alltid vara uppdaterad. Han har haft ansvarskänsla vilket jag kände mig trygg och haft mycket förtroende för honom. David är väldigt duktig, smart, professionell och lösningfokuserad på sitt jobb. Kommer med kloka förslag och lösningar samt utgår från säljarens önskemål och förväntningar. Jag är mycket nöjd med min försäljning hos er. Betyg: 10 av 10.