Josefine Gustafsson

Josefine Gustafsson

Josefine Gustafsson är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Tranås

Josefine Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-01. Josefine Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.9. Josefine Gustafsson har haft 46 försäljningar sen 2024-04 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2024-04 - 2025-03

74 omdömen om Josefine Gustafsson

Sedan starten hos Reco 2023
Adam L
Sålde sitt hus med hjälp av Josefine Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Boxholm

Positiv under hela förloppet. Kändes aktiv med att hitta köpare.

Anton T
Ängaryd

God service och bemötande är toppen. Oftas är tillgänglig när jag behöver något.

Saed A
Köpte sitt hus med hjälp av Josefine Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Ängaryd

Hon har varit trevlig och alltid kunnat hjälpa till

Jonas H

Bara positivt xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Marie K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Josefine Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Tranås

Lyhörd, tillgänglig och snabb affär. Vi är supernöjda:)

Emma F
Tranås

Josefine var trevlig i sitt bemötande. Jag upplevde att hon var påläst och kunnig om bostaden. Josefine var enkel att prata och diskutera med.

Vanessa G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Josefine Gustafsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Tranås
Tranås

Hej ! Jag tycker Josefine är framåt , social och duktig i sin roll som mäklare. Bra service när det funnits frågor och lätt att få kontakt med. Suverän på sitt arbete med att fånga suget på att köpa en fastighet. Jag tyckte om henne och skulle aldrig tveka på att ha Josefine som mäklare ifall jag skulle bli sugen på att sälja min bostad i framtiden. Mvh

Maximilian P
Tranås

Snabb, trovärdig, kompetent och vänlig

Rasmus W
Tranås

Otroligt hjälpsam å trevlig. Var en stor trygghet för oss i detta köp i.o.m. att detta är vår första bostadsrätt. Är väldigt tacksam för denna proffsiga hjälp.

Linda-Marie B
Tranås

Vi är nöjda med Josefin. Lugn, kunnig och tillgänglig.