Jag köpte en reseförsäkring från Accept för att få tillbaka pengarna från en flygresa om vi blev sjuka. Tyvärr blev vi det och kunde inte åka, så jag vände mig till Accept och bad om att få ersättning. De bad om ganska många dokument, men de var flexibla med exakt hur dokumenten skickades in deras kundtjänst var både lätt att nå och hjälpsam. Jag fick tillbaka pengarna för flygresan efter bara några dagar.
Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Är du tillsvidareanställd, egenföretagare eller har du facklig inkomstförsäkring? Accept försäkringar är ett privatägt försäkringsbolag där du kan förlänga din fackliga försäkring, teckna inkomst- eller reseförsäkring och komplettera din hemförsäkring. Vi på Accept försäkringar har många års erfarenhet i branschen och vi försöker...
235 omdömen om Accept Försäkringsaktiebolag (publ)
Sedan starten hos Reco 2016
Enkelt tydligt och vänligt bemötande. Blev bra lotsad och inte bara hänvisad till hemsidan.
Fungerade som sig bör. Vi bokade en försäkring till vår resa. Och sen när vi var tvungna att ställa in skickade vi in läkarintyg och fick pengarna tillbaka utan problem.
Smidiga och vänliga med snabb process för försäkring
Jag har blivit vä bemött och mitt ärende Behandlades snabbt och utan fördröjningar eller komplikationer. Jag är mycket nöjd!
Kunniga, snabba och vänliga. Rekommenderas.
En försäkring som motsvarade förväntan när nöden inträffade!!
Efter att Skickat in ärendet tog det endast ca. en vecka tills pengarna var på kontot.
Allt har fungerat jättebra, från första kontakten till utbetalning av min inkomstförsäkring. .
Pga. en avbestilling av reise måtte vi brukte forsikring. En fantastisk kundebehandler hjalp oss med det praktiske. Pengene kom på konto som avtalt. Tusen takk til Madelene.
Bra produkter. Korrekta, ärliga och snabba. Lite omodern hemsida och kundåterkoppling.
Det har varit smidigt och enkelt. Har inte haft någon personlig kontakt
Bra bemötande. Smidigt fotarbete när formalia hackar. Jag är nöjd.
Jag har alltid fått svar på de frågor jag har haft och när jag blev arbetslös var det en enkel process att följa. Min Inkomstförsäkring fungerade som förväntat.
Jag tycker att det är negativt att man måste vänta 151 dgr innan försäkringen börjar gälla, tycker att det är alldeles för lång tid.
Hej Teija, De flesta som väljer en försäkring med självrisk 150 dagar, kombinerar denna med en facklig inkomstförsäkring. Omfattas man inte av annan försäkring man vill förlänga, erbjuder vi också inkomstförsäkringar som lämnar ersättning från första a-kassedag. Mvh Maria
Alltid snabb och professionell respons
Funka ok. Man får vad man betalar för.
Det är väldigt sällan vi åker utomlands så vi såg verkligen fram emot resan. Att det uppkom sjukdom i familjen så att vi behövde avboka resan var tråkigt men vi var glada över att vi åtminstone fick ersättning för flygbiljetterna minus självrisken på 3 955 kr. Det lönar sig att ha denna reseförsäkring.
Jag fick ett snabt svar från företaget, och en snabb förhandling. Det gick över förväntan.
Väldigt trevligt, snabbt och professionellt bemötande
Hanterade mitt ärende med flyttning från danska NISH fort och smidigt. Svarade direkt när jag hade frågor och jag fick känslan att Accept har koll på läget.
Gave all necessary documents and all went fine. Very professional and highly recommended.
Snabbt och effektiv hantering.
Det fungerade jättebra. Pengarna kom snabbt tillbaka. Det hade jag inte förväntat mig.
Bra bemötande. Vi hoppades få hjälp, och de fick vi. Vi köpte resan och tog försäkringen i fall något skulle hända med någon av oss. Hälsningar/ Rune o Anita Utterström
Mycket bra bemötande, toppklass!
Bra bemötande. Rimlig handläggningstid. Enda märkliga var att Accept Reseförsäkringar inte accepterar att man skickar in läkarintyg digitalt utan kräver att man skickar in det i original.
Hej Erik, Vad bra att du är nöjd med bemötandet! I normalfallet går det bra att maila in kopior till oss, även om villkoret anger att vi vill ha original. Mvh Maria
Ingen personlig kontakt bara mail. Men det verkar som det funkar också. Jag köpte en avbokningsförsäkring. Glad att jag fick tillbaka mer än häften.
Hei, Jeg har gode opplevelser med dere. Ryddig og rask oppfølging. Jeg hadde bestilt tur som jeg dessverre måtte avlyse. Mvh Grethe Hagaas
Väldigt bra bemötande. Snabb hantering. Inkomstförsäkring.
Må være verdens neste forsikrinkselsksp! Veldig høflige og pengene tilbake på konto 3 dager etter skaden var meldt. Vil anbefale på det sterkeste👍
Bra Kundtjänst och kommunikation med företaget
Mycket bra. Inkomstförsäkring
Det var mycket hjälpsamma och rätt bedomning .
Bra och mycket snabb service. Pengarna på kontot direkt . Bra jobbat
Rättvist och med snabb återkoppling
Mycket lätta att prata med plus snabba att betala tillbaka.
Bra bemötande vid frågor via telefon. Men tyvärr lite dåliga på återkoppling när man skickar ett mail kring en fråga.
Det har funkat bra.inga problem alls och jag har fått utbetalning i tid.
Bemötandet är proffesionellt och väldigt trevligt! Bra tydlig hjälp.
Allt har fungerat snabbt och smidigt! :)
Bästa servicen och kundbemötande!
Snabb respons och väldigt tydlig återkoppling. Det motsvarar över mina föväntningar.
Jag blev bra bemött när jag behövde utnyttja inkomstförsäkringen . Det tog inte lång tid heller innan jag fick utbetalning från dom..
mycket bra kundtjänst men skulle gilla att man kunna se sitt ärende tydligare på webben
Jag köpte försäkringen redan 2006 men det är först nu som arbetslös som jag riktigt uppskattar denna. Jag har fått bra hjälp ev de anställda, trevligt bemötande och snabb handläggning. Jag tycker domhittills har levt upp till de förväntningar som jag ställer. En nöjd kund helt enkelt.
Mycket bra bemötande och snabb handläggning. Tydlig information om processen och trevligt personligt mail när beslutet kommunicerades. Mycket nöjd! Företaget levde verkligen upp till mina förväntningar.
Precis börjat men det har varit en smidig process att komma igång.
Snabba svar på mina frågor, men obefintlig specifikation av ersättningen. Så man vet inte vad beloppet man får har för grund.
Jag köpte en inkomstförsäkring som skulle baseras å min inkomst, men istället baserades på A-kassans beslut, vilket inte tydligt framkom när försäkringen tecknades. Vid utbetalningar så skickas varken besked på papper eller e-post vilket måste betraktas som anmärkningsvärt. Detta måste införas så att försäkringstagaren får koll på vad som betalas ut och när. Jag hade högre förväntningar på Accept försäkringar, men efter A-kassans bruttoavdrag för löneavsättning så blev min ersättning från Accept löjligt liten i förhållande till vad jag har betalat i försäkringspremier.