Försäkringsbolag i Stockholm

30 rekommenderade försäkringsbolag i Stockholm kommun

• Förläng din inkomstförsäkring online hos oss på Accept Försäkringar!
    Josefin T
    Josefin T: Bra och snabb handläggning. Tydlig info.
  • Driver du försäkringsbolag i Stockholm?

• Aneta Ewa M
    Aneta Ewa M: Kunniga personer och bra bemötande och bra erbjudande på bil försäkring många +++
  • 21 omdömen
    Cisco O
    Cisco O: Jag äger inte ens taket på radhuset, det gör föreningen. Det förklarade jag för er när en "säljare" ringde mig. Ändå får jag hem en faktura på 500 spänn när jag inte ens tackat ja till någonting.. Idag har jag pratat med en ny kundrepresentant som var väldigt trevlig och rättade till detta! En eloge till dig! Men säljaren borde ni göra er av med! Usch!
  • 17 omdömen
    Ahmed E
    Ahmed E: Jag är fortfarande i början av min försäkring men enligt informationen jag fick från safty ser ut det fantastiskt.
  • Hans Marcus L
    Hans Marcus L: Vi har under flera år haft alla våra försäkringar hos if. Vi har den största hemförsäkringen. Men nu då grannen orsakat vattenskada så fick vi absolut ingen hjälp av if. Alla andra drabbade i huset fick hjälp med ersättningsbostad förutom vi. Alla andra hade såklart inte if då. Helt oförstående personal och uselt bemötande. Kommer byta bolag på alla våra försäkringar.
  • Hannah E
    Hannah E: Jag fick ett samtal av en telefonförsäljare som presenterade Montar till mig. Jag förstod inte riktigt vad som killen menade men tog mig senare hjälp av www.pensionia.se/monetar-monyx/ där jag kunde läsa mer och förstod bättre
  • Moa S
    Moa S: Kostnaden för att försäkra min helt friska vuxna katt (haft samma försäkring hos Agria och aldrig använt den på 10 år) är över 380 kronor per månad. Detta är totalt ocker. Det är dyrare än att försäkra ett barn eller min bil eller lägenhet. När jag då försöker avsluta (i samband med årsförnylese såklart), så får jag svar att jag måste höra av mig exakt den dagen då den ska förnyas. Detta trots att det står tydligt på hemsidan att man kan höra av sig inför, så att det inte förnyas av misstag. Detta är förstås ett sätt att se till att man missar rätt datum, och så blir bunden ett helt år till. Personen på kundtjänst mailar mig detta svar, varpå inget mer händer. Så utöver att det är orimigt ocker-dyrt, så är det också mycket svårt att avsluta försäkringen. När blev Agria såhär oseriösa? Det fanns ju en tid när de var bäst på djurförsäkringar. Nu är de bäst på att ta betalt och vara otillgängliga, nyttjar människors kärlek till sina husdjur på ett mycket oetiskt sätt.
  • 25 omdömen
    Isabelle Régine F D
    Isabelle Régine F D: Jättegod dåligt! Jag skulle få en operation och de gjorde problem pga jag hade inte deras avtalade företag. Jag vill ha ersättning på Mina utlägg och man kommer ingenstans efter en timme.
  • Shahla A
    Shahla A: Jag har varit kund hos Folksam i många år. Vi har alla våra försäkringar hos dem. Jag har t o m pensionspararat hos Folksam i många år. Har varit ganska nöjd med dem men idag är jag riktigt arg. Jag ringde Folksam före årskiftet och ville avsluta direktpensionen. Pratade med en man som skulle skicka papperna jag skulle skriva under. Jag poängterade att jag ville ha mina pengar FÖRE årsskiftet. När det gick ett tag och jag inte hade fått papperna ringde jag till Folksam och undrade vad som hade hänt. Då kom det fram att den här ********* hade glömt skicka papperna. Dagen efter fick jag papperna genom Kivra, skrev ut och fyllde i och skickade tillbaka. De gick ett tag, hände ingenting, ringde tillbaka till Folksam, hörde att allt var på gång och jag skulle få Summan N på kontot snart. Idag har jag äntligen fått mina pengar MEN summan N minus 6585 kr. När jag ringer till Folksam och protesterar hör jag att det är så med fonder. Som vanligt: Vi bor i Sverige och kunderna är maktlösa inför stora pamparna. Usch!!
  • 31 omdömen
    Jonas Å
    Jonas Å: Undvik som pesten! Blev pålurad en försäkring från Paydrive via en bilhandlare. Det såg OK ut, skulle räcka i 3 månader och sedan försäkrade säljaren att Paydrive skulle höra av sig med ett nytt avtal beroende på hur jag kört och att jag då enkelt kunde välja att avsluta. Tre månader senare. Fick aldrig något meddelande utan istället dök en ny faktura upp. Efter 3,5 timme (!!!!) i telefonkö kom jag äntligen fram till kundtjänst som sa "Men du har ju precis skrivit på för ett år till". Ingen bekräftelse via mail eller post hade kommit utan det skulle tydligen finnas något meddelande inne på paydrive's hemsida. Jag sa att jag skulle bestrida fakturan och inte betala och då kunde kundtjänst säga upp försäkringen som tur var... Får hoppas att allt går igenom nu. Fruktansvärt oseriöst bolag. Det var dessutom dyrare än mitt gamla försäkringsbolag.
  • 112 omdömen
    Markus B
    Markus B: Straffar arbetslösa med 45 karensdagar.
  • Svetlana T
    Svetlana T: I was rejected for getting my tickets back to Sweden compensates( we were on vacation) after I found out my dad passed away, because “Your dad was not living in Sweden” Yeah, like that makes it less painful for me. Thanks Moderna for your heartless service. All trust you had you lost in one email. Don’t recommend and wish anyone be in my situation. You won’t feel safe with them in vacation.
  • Kalle Carolus H
    Kalle Carolus H: Sämsta försäkringsbolaget på norra halvklotet. De hävdar att en tillbyggnad på vårt hus inte omfattas av försäkringen trots att vi har både har bygglov och hemförsäkringen är uppdaterad med den nya boytan. Nu är hela utbyggnaden på väg att förstöras av vatten som läcker in. Det går att fixa men det kostar 50000kr och Tre kronor vill inte betala en krona pga av att tillbyggnaden inte omfattas av försäkringen. Vilket inte stämmer om man läser villkoren. De är i princip omöjliga att få kontakt med. Minst två timmar telefonkö eller Mail som ingen svara på.
  • 14 omdömen
    Ahmed Bin S
    Ahmed Bin S: dyrt och bedrägligt. Priset fortsätter att stiga varje år, men när det är dags för försäkringskrav kommer de att avvisa dig. dålig attityd. dåligt sällskap.
  • 1 omdöme
    daniel d
    daniel d: Bra människor som anstränger sig för att göra det så enklet som möjligt för sina kunder. Jag fick mina borttappade nycklar i rekord tid och lovade att jag skulle skriva om det. TACK.
  • 1 omdöme
    Betlehem Mulugeta A
    Betlehem Mulugeta A: Jag är så nöjd att jag kom kontakt med Christoffer Apelian som har ordnat allt förmig från pentionförsäkring, olycksfallsförsäkring,livförsäkringoch bil och företagsansvarförsäkring. Vilken engagemang, hjälp,stöd jag har fått från Christoffer Apelianoch hans kollegor. Väldigt kunniga och bryr sig verkligen och löser allt Jag vill verkligen rekommendera Lifestyle jag har fått riktigt ordning tack vara dem
  • 19 omdömen
    Magnus H
    Magnus H: Var i kontakt med Trygg Hansas avdelning på SOS international som enligt hemsidan erbjuder "akuthjälp och rådgivning". Istället fick jag en försäkringsjuridisk föreläsning om att villkoren i hemförsäkringen inte gäller eftersom det minst signifikanta av symtomen (huvudvärk) förelåg några dagar innan avresa. Vidare får jag information om att ni helt enkelt inte bryr er om vad läkarna säger, så det spelar ingen roll att jag undersöktes noggrant med bland annat magnetkamera innan avresa och då fick beskedet att det inte var några problem att resa. Om möjligt skall detta användas mot mig vilket är fullständigt bisarrt. Inte heller fanns något som helst intresse för nytillkomna, svårare, symtom, vilket ju känns lite skevt från en linje som säger sig erbjuda just "akuthjälp". Så min fråga: Varför utgår ni a-priori ifrån att försäkringsbedrägeri föreligger istället för att erbjuda den "akuthjälp och rådgivning" som förespeglas på er hemsida? Det hade ju varit den enklaste sak i världen att fakturera mig i efterhand om det visat sig att jag på något sätt missutnyttjat tjänsten.
  • Alexander Tommy F
    Alexander Tommy F: Säkert en bra tandvårdförsäkring. Hade för avsikt att faktiskt teckna detta igår efter att dom ringt så många gånger och jag har funderar på det, samtalet med killen gick bra, även om dom pratar efter manus. Jag fick ett anbud utskickat per sms som jag tänkte läsa igenom, men innan jag ens hunnit till jobbet och ska läsa det ringer samma kille upp för att fråga om jag fått smset och stressar om att jag ska skriva på för det är jätte viktigt att den ska gå igång, samt att han påtalade hur viktigt det var i första samtalet också att jag skrev på för att inte "slösa hans eller min tid". Idag på morgonen ringer "teknisk support" igen och frågar om jag fått smset med anbudet.. Då sa jag helt enkelt, nej jag tecknar inte detta för ni stressar så upp åt väggen mycket kring att jag ska teckna detta.. hade ni bara inte stressat på hade jag nog kanske valt att teckna detta. Återkommer kanske.
  • 8 omdömen
    Juraj V
    Juraj V: Det som ni säljer är försäkring som jag redan har så skicka mig inte era oseriösa erbjudande. Det är bara tillverkaren som kan ge garanti. https://www.motormannen.se/om-oss/opinion-och-paaverkan/nyheter/motormaennen-varnar-foer-foerlaengd-fordonsgaranti/ Vilseledande marknadsföring och som konsument kan du göra en anmälan till Konsumentverket på följande länk: http://www.konsumentverket.se/aktuella-konsumentproblem/anmal-till-konsumentverket/anmalan/
  • Elina E
    Elina E: LRF Försäkring tillhör idag Länsförsäkringar. LRF Försäkringar säljer personförsäkringar och speciellt mot Lantbrukare. Prisvärda försäkringar med nöjda kunder.
  • Elina E
    Elina E: Länsförsäkringar sak har väldigt mycket bra och prisvärda försäkringar. Inom länsförsäkringar sak ingår Affärsområdet hälsa som har den kanonbra försäkringen Sjukvårdsförsäkring. med denna försäkring kan du få snabbre hjälp i sjukvården. Toppen med en sån här försäkring. Dessutom möts man alltid av trevlig personal när man ringer dem. kanon!
  • SIMON H
    SIMON H: Missledande marknadsföring angående fabriksgaranti. Hade erbjudandet formulerats seriöst hade jag övervägt tjänsten.
  • 11 omdömen
    Johan Marcus C
    Johan Marcus C: Anmälde 3 gånger utan att något hände. När man väl fick svar så kunde de inte hjälpa mig efter flera års kund. De ersätter inte stöld av fordon. Varning för bluff-företag!
  • Jani M
    Jani M: Skickar bluffakturor där de trollar med språket så att de får en att tro att man MÅSTE betala fakturan, när det enligt hemsidan i själva verket verkar vara ett val "om man vill ha deras försäkningar". Det är på gränsen till olagligt.
  • Driver du försäkringsbolag i Stockholm?

• Patrik D
    Patrik D: Tyvärr blev ju lurar för 2 år sen att välja dem som bilförsäkring, många som hyllade dem etc. Jag skapade aldrig mig själv en egen uppfattning eller gjorde någon faktakoll. Jag tror folk hyllade dem då enbart för att de var bättre pris än många andra, inte för att de kan ha haft något ärende hos dem. nu när man väl får en incident så är det 2 delar som är helt åt skogen: - OM skadan godkänns, så kräver de att kunden betalar verkstadsfakturan för att sen ansöka om ersättning i efterhand. Oavsett om notan går på 10 000kr eller 100 000kr så är det upp till dig att betala den först. Sen får du göra ännu en ansökan om ersättning och den handläggstiden är nog nästan längre än handläggningstiden för att få hjälp... - bedrövlig återkoppling på att få skadan godkänd och när man ringer så skyller de på långa handläggningstider och lite allt möjligt. Jag har haft bilen obrukbar drygt en vecka och väntar fortfarande på besked om att få skadan godkänd...... Riktigt skämtföretag, man blir så frustrerad. Det är skamligt att bolag kan få agera på det här sättet.
Områden i Stockholm
Östermalm  (6 st)