Jag har precis slutfört min utredning för ADHD och har känt mig så otroligt sedd och hörd. För mig kändes det som en jätteprocess att ta första steget i en NPF utredning. Med ADHDonline gick det smidigt och enkelt och jag är evigt tacksam för deras tid och bemötande! Jag blev uppbackad och stöttad hela vägen! Om jag hade fått välja igen så hade jag alla gånger gjort utredningen hos ADHDonline. Så kompetenta medarbetare!
ADHDonline
Välkommen till ADHDonline! Vi är en digital mottagning som ger dig råd, behandlar och utreder ADHD. Vi guidar dig på vägen mot det livet du vill leva. Vi individanpassar alltid behandling eftersom vi vet att alla är olika och behöver olika stöd och behandling. Vi har specialistkompetens på plats i form av psykologer, arbetsterapeuter...
75 omdömen om ADHDonline
Sedan starten hos Reco 2022
Blev personligt omhändertagen och lyssnad på redan från start. Proffsigt, empatiskt och ett bra tempo på utredningen, vilket gav ett seriöst intryck.
Jag har precis tagit mig igenom en fullständig ADHD-utredning för vuxna. En process som kände var skrämmande att ge sig in i, men som känts både enkel och trygg - rakt igenom. Alla kontaktytor (speciellt Jakob) har fått hela utredningen att kännas som att man hela tiden lärt sig något nytt om sig själv, på ett positivt plan. Jag kan enbart rekommendera alla som har minsta tanke på att göra en sådan utredning att göra den med ADHDonline!
Jag blev väl bemött av ADHDonline och de psykologer, terapeuter och psykiater jag pratade med. Jag kände mig lyssnad på efter att blivit avvisad från den öppna vården på ett konstigt sätt. De var förstående även när jag rörde till det med en del dubbelbokningar och var tydliga med att ge instruktioner av vad jag behövde göra. Det uppskattas av mig. Jag kan verkligen rekommendera dem och Jakob som var min utredare. Jag var lite orolig i början av min utredning, eftersom jag blivit avvisad tidigare. Det gjorde att jag...
The adhd online folks have exceeded my expectations. Incredibly professional and made the diagnostic process as painless as such a process can be. I felt in good hands the whole time
Inte haft något än en superbra upplevelse 😊 rekommenderar till alla som söker hjälp!
ADHD-oline bemötte mig empatiskt och professionellt under min NPF-utredning. De verkar vara ett bra team som tar hjälp av varandras kompetenser för att komma framåt.
Att genomgå en npf-utredning är allt annat än en "walk in the park ", så välj noga vilken mottagning/utredare som ska ta med dig på "promenaden". Jag sökte ADHDOnline med frågeställningen ADHD. Psykolog Simon gjorde screening-samtalet och höll med på ADHD-misstanken men uppmärksammade också att det var lämpligt att även titta på autism. Så, vi satte igång utredningen. Var beredd på att gräva ordentligt i både barndom och nutid, för den här utredningen görs grundligt. Simon var enormt proffsig och jag har ett stort förtroende...
Vänligt bemötande, ingen väntetid och flexibilitet i planeringen. Jag gjorde neuropsykiatrisk utredning.
Jag hade stått i kö till öppenvården i många månader innan jag bestämde mig för att söka privat. Verkligen supernöjd med hela upplevelsen hos ADHDonline. Personalen är empatisk och inkännande och utredningen gick smidigt genom alla steg på förhållandevis kort tid. När man har bestämt sig för att få hjälp vill man inte vänta i flera år, vilket det kan ta i öppenvården. Stort tack för fin hjälp ADHDonline!
Jag har varit patient hos detta team sedan Mars 2023 och är oerhört tacksam för allt stöd och förstående jag har fått för både person samt livssituation. Professionellt bemötande och ett fullständigt förstående om ADHD och vad som behövs för att bli en människa som kan leva och fungera i samhället igen med min fulla rätt och kapaciteten vi har inneboende sedan barnsben. Jag rekommenderar denna klinik med ett gott hjärta och fullständigt förtroende.
Bara positivt! Jag var skeptisk från början iom att det är just Online. Men fick fullt förtroende för Jakob direkt. En fantastisk person som fick mig att känna mig trygg i allt vi gick igenom. Kände mig sedd och lyssnad på. Insåg att online-biten passade mig perfekt då det inte tar massa onödig tid och energi att ta sig nånstans. Allt gick snabbt och smidigt och resulterade i en ADHD diagnos. Rekommenderas verkligen!
Efter att ha haft en dålig upplevelse på en annan allmän psykiatri, som förövrigt tog ett år, där jag blev nekad diagnos, och psykiatrisk stöttning, och istället uppmanad att ”försöka klara av vuxenlivet istället” så är jag så glad och tacksam över att denna kliniken kunde hjälpa mig. Jag betalade för en adhd utredning och medicinpaket. Från första besöket kändes allting väldigt bra. Simon som jag träffade, är en oerhört lyhörd, förstående och vältalig psykolog, som kan svara på frågor, ge råd, tips, och framförallt...
Jag rekommenderar varmt ADHD Online
Jag är otroligt glad att jag tog tag i att bli utredd, att välja adhdOnline var ett lyckslag. Jag kände mig väl bemött och tagen på allvar redan från början och hela vägen . Jag kan varmt rekommendera att dem.
Otroligt nöjd med allt. Proffsigt, snabba och extremt kunniga.
Väldigt bra bemötande, snabbt och effektivt. Helt enkelt strålande.
Mycket tryggt och professionellt. Inga negativa kommentarer från min sida.
Kan varmt rekommendera! Otroligt grundlig och noggrann utredning med ett bemötande som genomgående varit varmt, respektfull och professionellt.
Fint inkännande bemötande! Kanske jag vi önskar ett planerat uppföljande samtal efter diagnos för att samla ihop allt. Men mycket bra med lättillgänglighet, flexibilitet i tider. Förvånansvärt lätt att få kontakt online!
Bestämde mig efter många års väntan och tvekan att göra en ADHD-utredning. Kände redan när jag fick kontakt med psykolog Jacob på introduktionsmötet ett engagemang och förtroende. Jag fick en tydlig bild av utredningens olika steg och anpassade besökstider. De flesta besöken görs på videolänk vilket sparar tid, och i deras app kan man enkelt hålla koll på besöken och ställa frågor under utredningens gång. Vill även tacka Sofi och Lars för stort engagemang och förståelse. Kan varmt rekommendera ADHDonline.
Oerhört fin och inlyssnande personal som hjälpte mig genom hela adhd-processen.
Fantastiskt fint omhändertagande! Rekommenderas starkt!
Tyckte det var bra och smidigt att kunna göra så mycket hemifrån, var också bra med så många påminnelser innan mötena skulle börja. Väldigt rakt på sak och smidigt, skulle rekommendera. Ända är väl att det blev lite störigt att logga in varje gång på appen
Upplevelsen under utredningen var väldigt bra. Utförliga och bra frågeställningar samt ett smidigt upplägg!
Jag upplever en väldigt anpassad och professionell kontakt och utredning.
Fina bemötanden, effektiva möten. Sakligt och tydligt hela vägen.
Gjorde min utredning hos ADHDonline och jag är jättenöjd med allting. Jättefina människor, ingen väntetid, allt funkade finemang. Rekommenderar starkt!
Kan varmt rekommendera ADHD online. Simon och gänget är fantastiska. Jag vart tipsad av en vän som sa att ADHD online var jätte bra, så jag hade höga förväntningar som överträffades rejält. Fredrik Andersson
Snabb och effektiv verksamhet med duktiga psykologer, arbetsterapeuter, och läkare. Då landstingets psykiatri sviker, tveka inte på att kontakta Adhdonline. Rekommenderas starkt.
Jag har genomgått en utredning hos ADHD-online och har bara gott att säga. Det har känts professionellt och pedagogiskt i alla steg och jag har upplevt personalen som kunniga, varma och genuint engagerade. Det har varit lätt att komma i kontakt med dem när jag haft frågor längs vägen och det har varit smidigt att kunna ta möten via länk. Det väckte mycket känslor och tankar att genomgå utredningen men jag har hela tiden känt mig trygg, även när vi pratat om sådant som känts tungt för mig. Är mycket glad att jag hittade ADHD-online!
Smidigt. Snabb utredning. Trevliga och uppmärksamma behandlare. Proffesionella
Väldigt proffesionella, snabba och förtroendegivande
Både psykolog och läkare är fantastiska människor. De är lyhörda och förstår vad man pratar om. Fick hjälp att fastställa diagnos, vilket kan hjälpa mig höja livskvaliteten. Går du i samma funderingar att söka hjälp så rekommenderar jag verkligen ADHDonline varmt.
Professionella och kompetenta. Jag hade redan gjort en gedigen research på nätet innan jag valde adhdonline men de överträffade mina förväntningar. Adhdonline har varit tålmodiga och snabba. Inga anmärkningar!
Allt gick väldigt smidigt! Läkare, terapeuter och psykolog man fick träffa kändes mycket snälla och tydliga med det dom behövde veta från mig. Det gick fort och man hade en bra och tydlig plan från början. Mycket nöjd!
Har haft en fantastiskt upplevelse av Adhd online! Rekommenderar starkt Lars och hans team. Lars har varit tillgänglig över chattfunktionen sen första mötet och det känns tryggt att få svar på eventuella frågor ellet funderingar utan att behöva vänta på nästa möte. Personlig vård i toppklass med korta väntetider och personal som ser individen. /Sebastian
Man kan beskriva dem med 5 ord. Professionella, kunniga, hjälpsamma, förstående och stöttande. Att wom vuxen levt flera år med obehandlad adhd och sedan äntligen få rätt hjälp är en befrielse. Jag var lite rädd i början men de fina bemötandet man har fått och stödet. Så har allt gått bra. Jag stod tidigare i den gigantiskt långsamma kön hos den vanliga vården men tröttnade tillslut. Problemen med den vanliga vården innebär bara ett onödigt lidande och väntande. Med Adhdonline så fick jag rätt hjälp. Efter utredning...
5 ord för att beskriva teamet hos ADHD online. professionella, kompetenta, empatiska, drivna och stöttande. Jag satt själv fast hos den vanliga vården för utredning vilket innebär bara onödigt lidande, långa väntetider och ingen kontakt. Tillslut bestämde jag mig att nu får det bara vara nog. Vände mig till ADHDonline och det är ett beslut jag är riktigt stolt över. Min utredning har gått fantastiskt smidigt. Att gå igenom en utredning är mentalt tufft, de stöttar en hela vägen. Och gör det möjligt att klara detta. Är...
Otroligt nöjd över allt. Hela utredningen var enormt gedigen och ändå den mest prisvärda på marknaden jag kunde hitta. Rebecka min psykolog, helt magisk. Proffsig, mjuk och förstående. Min utredning tog ca 2 mån från start till slut. Lars som står för det medicinska finns tillgänglig via chatt vilket känns mycket tryggt. Tack!
Allting var jättebra. Man blev förstådd och all personal var toppen.
Hej alla. Jag har varit i kontakt med Lars och hans team i drygt ett år nu och responsen och servicen har varit världsklass! Mitt liv har totalt vänt från utbränd och utmattad till fungerande i vardagen. Jag rekommenderar ADHD online till alla min nära företagare som inte "har tid" att gå igenom en lång kötid på flera års utredning via landstinget. För mig är det en lifechanger. Jag testade andra mediciner för ca 10 år sedan som inte fungerade i närheten av Elvase. Jag känner mig mer balaserad och har inte lika höga...
Jag tog väldigt lång tid på mig att starta min ADHD utredning och hade hört många tråkiga historier som att man måste vänta över två år eller kallas funktions nedsatt. För 7 år sen påbörja jag en utredning i New York och vid första mötet så beskrevs min hjärna som en Ferrari motor med cykel bromsar. Det fick mig att känna mig stolt över min hjärna och det fick mig att förstå att jag behövde lära mig använda min gåva på rätt sätt annars är det mest en börda. Redan vid första mötet hos ADHD online med Rut så kände jag mig...
Otroligt proffesionella, pedagogiska och sakliga i frågeställningar och intervjuer. Tog emot frågor och information och visade sig tillgängliga. Bra med digitala möten och bra app där allt fanns samlat, och bra med upprepade påminnelser om möten. Blev rekommenderad att göra utredningen hos ADHD online och skulle absolut rekommendera vidare.
My experience with ADHDonline has been excellent. I used them for my ADHD diagnosis and they have been a pleasure to deal with – professional and able to quickly make me feel at ease. My Swedish language skills are not very good but thankfully everyone I dealt with was more than capable of handling the process in English. I would definitely recommend ADHDonline for anyone who is considering getting a private diagnosis.
Fantastiskt bemötande. Man känner att man är i goda händer och får inte bara vård utan även utförlig information om vad som händer och varför, både vad gäller symtom och behandling. Dessutom är man beredd ”överleverera” om situationen kräver, att ta det extra steget för att det ska fungera. Även om läkarbesöken sker online så känner jag mig mer sedd och personligt bemött än vid många tidigare vårdbesök IRL. Bättre känsla av kontakt, personligt bemötande och engagemang. Hatten av för adhdonline!
Mycket mycket nöjd med min NPF-utredning. Fick svar snabbt, utredningen var igång nästan direkt. Alla dröjsmål var på grund av mitt eget schema. Tack Lars, Karoline, Simon och resten av teamet! /Joel
Jag genomförde min utredning via ADHDonline, samt valde att fortsätta vidare med behandling efter utredningen var slutförd. Under utredningen hade jag främst kontakt med Karoline och Lars, men även med arbetsteraputen Martin. Behandlingen har genomförts av Lars. Lars besitter mer kunskap inom neuropsykiatri och farmakologisk forskning än majoriteten av alla läkare, vilket tydligt märks. Fokus är på att hjälpa till, snarare än att misstänkliggöra eller övervaka patienten. Utredningen genomfördes väldigt proffsigt och...
Tog kontakt med ADHD-online för NP-utredning. Mycket trevliga och hjälpsamma! Fick Ellen som psykolog, vilken är väldigt förstående, lyssnar och kan hjälpa till att förklara saker på ett lättförståeligt sätt. Då jag hade som önskemål att komma dit fysiskt på samtliga av mina besök, så var inte det några som helst problem. Mycket professionella, välorganiserat och man känner sig väl omhändertagen under utredningens gång. Kan inget annat än att REKOMMENDERA! :)
Jag vill verkligen ge min varmaste rekommendation till företaget ADHD online och deras utmärkta personal, speciellt psykologen Simon som utredde mig. Efter att ha försökt få tid för utredning hos vanliga vården i över två år utan något svar, var jag mycket tacksam att hitta ADHD online. Deras bemötande var professionellt från början till slut och jag kände mig verkligen väl omhändertagen under hela processen. Simon var mycket lyhörd och vänlig, och jag kände mig verkligen förstådd. Jag var imponerad av hur snabbt jag fick...