Reco har digitaliserat ”mun-till-mun-metoden” i en komplett, enkel och trovärdig sajt för att inspirera och underlätta för människor att välja vilket företag de ska anlita.
FREDRIK J:
Vi har hittills haft ett gott samarbete, de har varit hjälpsamma och lyhörda utifrån min situation och kunskap. Hoppas på ett fortsatt bra samarbete.
Glenn J:
Blev bemött på ett både varmt och professionellt sätt hela vägen av detta fantastiska Team.💯 💯💯 ADHDonline är ett härligt gäng människor som kan sin sak helt enkelt.. såå.. MYCKEN TACK! 🙏❤️❤️❤️🙏
Välkommen till en webbyrå med engagerad personal och inga konstigheter.
Christer P:
Vi köpte en ny hemsida av dessa. Designen vart långt över förväntan och även funktions mässigt var den mer än vi vänta oss. Våra upptag ökade efter lanseringen så då fick vi även ett kvitto på att den är attraktiv för våra kunder med.
Alla frågor vi hade besvarades blixtsnabbt och även korrigeringar på sidan löstes med raketfart. Vi har bara bra saker att säga och guidelight och rekommenderar dom vart om man behöver en hemsida.. / Christer Gropy Entreprenad
SpinMedia är en digital konverteringsbyrå som gör besökare till kunder!
ALEXANDER K:
Att få förklara en idé och se den komma till verklighet är nånting vi är vana vid här på Kroyal. Med SpinMedia som leverantör till våran hemsidan har vi höjt våran professionella ribba och kan enkelt anknyta våra kunder/gäster med SpinMedias lyhörda kompetens, finess, kreativitet, service och enkelhet. Tack för allt, på återseende / Kroyal Sweden
Leia Ö:
Jag köpte en sammetssoffa, som var ännu snyggare i verkligheten! Är såå nöjd.
Supersnabb leverans och trevlig personal, finns ingenting att anmärka på. Skulle absolut handla här igen :)
John A:
Bra företag, bättre än konkurrenterna med prissättning och jobb förfrågningar som de får in, vi har fått bra hjälp ifrån vår säljare Joakim Lilja.
Cecilia K:
Jag är väldigt nöjd. Det är enkelt och användarvänligt. Deras support är den bästa som jag stött på, har aldrig varit med om support som svarar så snabbt och med så tydliga och begripliga svar!
Ola S:
Som företagare är detta den sämsta offert tjänsten. Flertalet förfrågningar är fejk.
Kundtjänsten urusel.
O säja upp tjänsten är ett kapitel för sig.
Varit med i många år o sett hur dorunner blivit sämre o sämre
Maria B:
Något för betalande företag att klaga på :
Om man i sin telefon söker upp ett företag och vill se vart det ligger i hitta.ses karta så ser man inget pga en stor jäkla annonsruta som täcker halva skärmen. Och inte går det att stänga ner den rär reklamrutan heller.
Tur att man kan söka efter företag i google maps också.
Bye bye hitta.se.
Robert R:
Att ha med detta företag att göra, är samma upplevelse som dem som har sett SVT Play Skamlös, med andra ord så fort du skriver ett kontrakt med detta företag så har du blivet blåst på mycket pengar, själv så resulterade min erfarenhet att det nästan kostade oss 700.000;- då vi gick till tingsrätten och bestred deras krav, resultatet blev totalt med advokatkostnader för 40st förfrågningar under ett år, som istället skulle ha varit ca 2000st förfrågning...att denna typ av företag får existera är sanslöst...
Göran Kennet J:
Beställt en väderstation flera gånger men den avbokas av Fyndiq.
I samma beställning beställde jag stift till vinylspelare idag blev även dom avbokade.
Vad är det för jävla lekstuga.
Har inte hittat något telefonnummer och via skriftliga svar får jag flumförklaringar att dom kan inget göra. Förslag kontakta leverantörerna och ta bort produkter som inte
går att beställa. Uruselt företag tycker jag.
Carina G:
Deltog på 7 Billions endagarskurs marknadsföring i Sociala Medier med Ola Mattisson. Jag ger högsta betyg på denna lärorika, interaktiva och roliga dag där jag fick med mig nya insikter inom och bra idéer på aktiviteter inom
marknadsföring i sociala medier. Jag fick också gehör och råd på mina redan påbörjade aktiviteter och tankar på arbete med sociala medier. Stor eloge till Ola som med sin grymma erfarenhet och lyhördhet lotsade oss i den digitala världen med exempel, tips och trix och visat intresse för alla deltagares utmaningar och möjligheter. Stort tack! / Carina Ginstmark
Carl Victor Jonathan H:
Jag är extremt imponerad och tacksam för det fantastiska arbete och engagemang som Dubbel W har visat för mitt bolag HugLife. De har bistått mig med ett brett utbud av tjänster, inklusive konsultation, rådgivning, framställning av tryckmaterial, designarbete och utvecklingen av min e-handel.
Efter att ha samarbetat med teamet under en längre period, kan jag med full övertygelse starkt rekommendera deras tjänster till andra.
Daniel S:
Amro besitter en gedigen kompetens inom strategisk digital marknadsföring och webbutveckling. Jag har haft nöjet att arbeta med Amro där jag tagit del av hans kunskaper som bidragit till att stärka vår digital närvaro och lättare nå ut till kunder. Nästa gång behovet av en digital marknadsföringsstrategi uppstår kommer Amro utan tvekas att involveras.
Betlehem Mulugeta A:
Jag har anlitat Brad Core Marckus för min marknadsföring på LinkedIn, och jag är otroligt nöjd! Han är extremt proffsig, engagerad och verkligen kunnig inom sitt område. Hans strategier och insikter har gjort en stor skillnad för min synlighet och närvaro på plattformen. Jag kan starkt rekommendera honom till alla som vill ta sin LinkedIn-marknadsföring till nästa nivå!
Nockeby T:
Bättre än såhär blir det bara inte!
Martin är utomordentligt serviceminded vilket var den avgörande faktorn för att välja WebbMe som leverantör för vår nya hemsida.
Våra önskemål bemöttes mycket väl redan från första förhandsvisningen. Vi har ingenting negativt att säga om detta arbete, våra kunder har givit positiv feedback efter renoveringen och jag och mina medarbetare är otroligt stolta över att visa upp www.nockebytrafikskola.se som gjorts utav Webbme. Tusen tusen tack för ALLT. / Jennifer, Nockeby Trafikskola
Annika Susan Å:
Varning!
Lägenhetsbyte.se binder upp dig i abonnemang som sen är riktigt jobbiga att ta sig ur, Det är svårt att hitta info om hur man säger upp abonnemanget och det är tydligt att det är syftet: och mycket svårt att nå kundservice..( Dessutom skickar dom inte ut påminnelse om att ditt abonnemang går ut en månad innan som lagen säger att företag som använder denna typ av tvångs abonnemang bör göra.. Fick ett inkasso krav utan att ja fått faktura.. vilket jag läser att fler fått!
Då dom dessutom i stort sätt har monopol så skiter dem i kunderna tyvärr!
Bluffföretag? Nej men lägenhetsbyte har totalt tappat fokus på kundnöjdhet!
Henrik W:
Väldigt bra sida för oss som är intresserae av datorer och allt därtill. Kan vara lite knepigt för nybörjaren, men det finns verkligen kopiösa mängder av information i deras forum.