Mycket bra bemötande och professionellt utförande
Tandläkare Joana Sdik med Team
Joana Sdik Joana har erhållit sin grundutbildning vid Karolinska Institutet. Hon inledde sin kliniska tjänstgöring inom privat sektor och fortsatte sedan vid käkkirurgiska kliniken vid Akademiska Sjukhuset i Uppsala och därefter Aarhus Universitetshospital i Danmark. Idag är hon ägare av Alba Maxima AB och klinikchef på tandläkare...
24 omdömen om Tandläkare Joana Sdik med Team
Sedan starten hos Reco 2024
Vänligt och professionellt bemötande. Mycket skickliga tandläkare. Pegagogiska och inkluderande.
Blev vänligt bemött, fin stämning, blev insläppt på avtalade tiden De känns trygga och professionella.
Vilket Team! Fantastiska Vänliga, kunniga, trevliga!! Jag var hos Joana då jag skulle dra ut en tand! Jag hade inte behövt vara orolig Hon var så lugn och kunnig på alla sätt! Lokalerna ljusa moderna och trevliga.Jag hoppas få fortsätta där i evighet! Och Alla är såå trevliga 💕 Tack för i dag🙏 Hälsningar Annelie
Pålitliga, vänliga och proffsiga.
Proffsigt , snällt och en bra humor
Mycket bra tandläkare. Trevlig, berättar pedagogiskt vad hon ska göra, noggrann och professionell. Jag var där för årlig undersökning och sen för lagning av karies som blivit under en gammal lagning som lossnat. Kommer att fortsätta gå till Joana.
Vänligt bemötande. Bra svar på mina frågor. Undersökningar och borttagande av tandsten. Allt lugnt och fint.
Mycket kompetent och noggrann tandläkare. Har haft tandläkarskräck länge och behandlingarna hos Joana har hjälpt mig att komma över den.
Upplevde Joana Sdik som mycket proffesionell, tillmötesgående & empatisk. Jag känner sedan en tidigare upplevelse ett stort obehag när jag ska gå till tandläkaren men det har Joana hjälpt mig med. Hon satte in 2 kronor efter rotfyllning. Allt känns nu bra. Jag är ny patient hos Joana & fick henne rekommenderad genom en vän & hennes son som också är tandläkare.
Bara bra erfarenheter. Alltid hjälpsam och försöker lösa akuta problem snabbt och enkelt.
Omsorgsfull och noggrann behandling med fokus på patientens välmående.
Mycket trevligt team som verkligen var omhändertagande.
Utmärkt på alla sätt - från bokning till och med betalning
Mycket bra bemötande och noggrann genomgång av mina tänder.
Mycket professionellt och noggrant. Känner mig helt trygg.
Jag upplever Joana som mycket seriös och noggrann.
Tusen tack för de fina orden, Eva! För oss är det självklart att patienten är i centrum och känner sig både sedd och hörd 😊
Jag är väldigt nöjd med Joana. Hon har löst mina problem på ett föredömligt sätt. Hon är bättre än min förra tandläkare.
Tusen tack Agneta. Vad roligt att du är nöjd! Kunskap, kvalitet och omtanke är våra ledord :)
Joana med team är både mycket skickliga och mycket trevliga De beskriver vad de gör och har ett mjukt och inkännande handlag Jag har lagat hål, gjort om lagningar som släppt, gjort årlig putsning/rengöring av tänderna och nyligen fått en bettskena
Tusen tack Pernilla för det fina omdömet!
Kunnig tandläkare som visar stor omsorg.
Tusen tack för de snälla orden! För oss är det självklart att patienten är i centrum :)
Mycket fint bemötande, personligt och humoristiskt, ändå som jag kan bedöma det, kompetent och professionellt. Se ovan. Se ovan. De fixade de stackars tänder som ännu inte har ramlat ut. En till: Mikael Wiehe - "Livet efter 30" (7' singel 1981) https://www.youtube.com/watch?v=Kyg87sDXZKQ
Ja du Thomas, stort tack för det fina omdömet! Nästa gång får du välja sång på Spotify, och livet efter 30, c'est la vie :D
Otroligt kompetent, trevlig och duktig tandläkare! Känner mig trygg i Joanas händer och fantastiskt samarbete med alla medarbetare och tandtekniker, en riktig stjärna!
Tack för det fina omdömet, vi försöker gör vårt bästa i alla led. Kvalitet och biologi är ledord!
Mkt bra o personligt. Diskuterar fram lösningar o försöker verkligen förstå vad problemet är. Följer upp mkt bra o hör av sig om små extra ting samt ringer personligen upp om det behövs.
Tusen tack för de fina orden Adele! För oss är det självklart att patienten är i centrum :)
Jag har bara varit ett par ggr hos Joana, men har bara positivt att säga! Vänligt bemötande, proffsig och noggrann och en väldigt sympatiskt person.
Stort tack för det fina omdömet :)