Bästa service och riktigt bra arbete!!!!
Alfa & Omega Servicebolag AB
Alfa & Omega är ett serviceföretag med huvudinriktning på lokalvård för företag och privat- personer. Förutom lokalvård har vi även webbutik med kontorsvaror, allt inom flytt, bud, transporter, varma och kalla drycker. Dessutom kan vi via våra samarbetspartners erbjuda Catering, Konferenslokaler,Takläggning, VVS, Snickeri, Elektriker, Kakelarbeten och allmän Fastighetsservice.
9 omdömen om Alfa & Omega Servicebolag AB
All kontakt superproffsig o arbetet, fönsterputsningen, mycket bra o noggrant gjord. Kommer att anlita Carola igen!
Smidig städning även fast lägenheten inte var tömd. Smidig kommunikation och otroligt trevliga! Rekommenderar varmt detta bolag.
Fick min första städning av detta bolag igår. Dom kom på angiven tid och städade huset under tiden jag var på jobbet. När jag kom hem från jobbet var huset städat och jag kan bara säga wow, så fint och noggrant dom städat. Min fru är ganska petig och kritisk men även hon var supernöjd. Underbart att starta helgen med ett nystädat hus. Kan varmt rekommendera detta bolag, ni kommer inte bli besvikna. Mvh Daniel
Som långvarigt kund kan jag inte klagar på nåt! ALLA städerskor som vi haft under åren är alltid i god tid, pålitligt och lyssna noggrant p
Bokade flyttstädning för två lägenheter och jag kan inte säga något annat än att jag är riktigt nöjd. Städningen var väldigt bra och kontakten med Per som kom och hämta nycklar osv. var toppen, grym känsla för bra service och kundbemötande!
Jag tycker A-O är ett bra och seriöst företag. Vi är nöjda med samarbetet.
Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.
Vi använder Alfa & Omegas städtjänster och vi är otroligt nöjda. De gör ett bra jobb och deras personal och ledning är väldigt trevliga och professionella!
Hej! Utmärkt utförd städning. Snabbt agerande men ändå mycket noggrant. Trevligt uppträdande av personalen. /Björnen
Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Vol
Vi har köpt städtjänster till företaget och har fått ett mycket bra och proffessionellt bemötande. Alfa & Omega levererar städtjänst och materialleveranser mycket väl. De gånger vi behöver extra hjälp eller behöver rätta till något är det aldrig några problem
Använder bolaget för städning hemma och det fungerar perfekt.
Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon