Lokalvårdare i Malmö

26 rekommenderade lokalvårdare i Malmö kommun

• 857 omdömen
    Anita M
    Anita M: Vi valde företaget efter en runda med offertförfrågningar. Fyra trevliga killar gjorde sitt bästa att flytta vårt bohag varsamt och snabbt.
  • Driver du städfirma i Malmö?

• Klart Rent Malmö AB

798 omdömen
    Välj en lite enklare vardag. Klart Rent är ett ambitiöst städ- och serviceföretag i Malmö- och Lundregionen. Vi är proffs på städning!
    Kristina D
    Kristina D: Korrekt och bra återkoppling . Flexibla . Utfört bra arbete.
  • Effektstäd

44 omdömen
    May M
    May M: Ett företag som gör skäl för namnet. . Den trevliga personalen gjorde allt för att resultatet skulle bli utmärkt. Kan verkligen rekommendera.
  • Qvickstep AB

89 omdömen
    Gundula O
    Gundula O: Nogranna städningarna - alltid servicemind.
  • Arrita Städfirma AB

46 omdömen
    Jim B
    Jim B: Jag önskar att det fanns högre betygskala, för detta jobb dom utförde i min lägenhet, är det bästa jag haft på 22 år jag bott här. Service-minded, punktliga o tydlig kommunikation gjorde detta till årets bästa händelse för min del. Detta städbolag är värt all positiv feedback dom kan få. Jag har fått ett helt nytt hem. Så tacksam o jag har numera dessa som ska städa hos mig regelbundet hädanefter. Mvh Jim Mycket nöjd kund😌🙏
  • Välkommen till MoveNclean i Malmö! Här vimlar det av olika flyttfirmor, därför lägger vi extra stor vikt vid hög kvalitet och god service.
    Marina H
    Marina H: Andra gången jag anlitar MiveNclean för flytt och flyttstädning och jag kan varmt rekommendera dem. Punktliga, serviceminded och mycket prisvärda. Marina H
  • Delco AB

91 omdömen
    Magnus L
    Magnus L: Mycket bra bemötande . Hör service.
  • Valdi S
    Valdi S: Vi är mycket nöjda med Citystäd. Både med städpersonalen (haft samma i många år), samt med deras chefer och administration. Citystäd har en god kommunikation och deras anställda är både duktiga och trevliga.
  • TR Miljöservice AB

160 omdömen
    TR Miljöservice levererar städservice och närliggande tjänster av högsta kvalité i Skåne. Kontinuerligt kompetensutveckling för personalen och god kommunikation med kunderna.
    Rosalina D
    Rosalina D: De var trevliga folk och vi var nöjda med deras service (fönsterputsning)
  • 395 omdömen
    Mats A
    Mats A: Helt okey, men mycket som inte gjordes. Kom tillbaka och gjorde det som missats, men inte på överenskommen tid.
  • 83 omdömen
    Britt B
    Britt B: Städningen fungerar utmärkt med Gabriella.
  • Välkommen till Ultra Clean! Vi är städfirman som fokuserar extra på kundnöjdhet och kvalitet. Kontakta oss så sköter vi din städning.
    Linda J
    Linda J: Ultra Clean frångick vår överenskommelse mer än en gång utan att informera, dvs städtider och närvaro. Inte ok. De kunde ringa och vara väldigt otrevliga mot vår städerska som bröt ihop. Jag hörde dem genom telefonen så jag vet hur de behandlade henne. Pga de två punkterna ovan valde vi att avsluta samarbetet, vill inte förknippas med den attityden.
  • 26 omdömen
    Marija S
    Marija S: Supernöjd med resultatet ble som helt ny vagn samt att det gick snabbt och få hem då det även va två vagnar en firma jag starkt kan rekommendera !!!
  • 21 omdömen
    LAURENT B
    LAURENT B: Underbar service från denna städfirman! Hade flyttstädning för en 90 kvm lägenhet som de klara utmärkt. Inga anmärkningar på städbesiktningen, kom i tid och gjorde sitt jobb. Rekommenderar dessa starkt!
  • Daniel L
    Daniel L: De har till ett marknadsmässigt bra pris en städning som vi är väldigt nöjda med. Personalen som städar hos oss är punktliga och noggranna. Det är en fröjd att få komma hem till ett nystädat hem av Gp Clean Städservice.
  • Dennis Ahmet Stefan U
    Dennis Ahmet Stefan U: super service. trevlig, städade bra
  • Karl Gustaf Sven K
    Karl Gustaf Sven K: Kan INTE rekommendera detta företag. Vår Brf anlitade Biorent för ett garagestäd. Problemen började redan innan själva städningen med att den ansvarige ej dök upp på avtalad tid för genomgång av garaget. Missade därefter att skriva rätt adressuppgifter i en försäkran om deras ansvar för teknisk utrustning i garaget. Efter 3 dagars "städande" var det slarvigt städat på flera platser. Den ansvarige ansåg dessutom inte att de behövde städa tills garaget skulle öppnas för de boende igen. Han lämnade flera timmar i förväg. Vi bad om bättring av städet. 3 månader senare skickades en oinsatt person för att förbättra det man minst kunde förvänta sig. Återigen missades flera platser och vi fick till slut själva städa rent. Uppfattade också ägaren som manipulativ och lögnaktig. Allt skötes oprofessionellt från början till slut och gav en bitter eftersmak jag hoppas ingen annan ska behöva uppleva. ANLITA EJ!
  • 2 omdömen
    A.Z F
    A.Z F: bäst
    EMMA B
    EMMA B: Vi är ett bygg och inrednings företag som anlitade JB Städservice för att utföra byggstäd för tre restauranger vi byggt i Växjö och Kalmar. Kan varmt rekommenderar att anlita denna firma för era uppdrag. Mycket tillmötesgående och flexibla när vi i sista sekund bokade om städet och ändrade både tid och datum. Dom anpassade sig helt efter våra behov, vilket vi uppskattade väldigt mycket Stort plus för bra samarbete. Vi är nöjda. Mvh Salt & mortel
  • Eva W
    Eva W: VARNING!! Jag avråder mer än starkt från att använda dem!! Dåliga skydd för grejerna, de spräckte min TV, backade in i min stillastående bil och vill inte ta ansvar utan skyller på mig, sabbade mina nyslipade golv fast jag lagt ut skydd (nu efterbehandlat ytterligare tre gånger). De ville inte ge mig uppgifter på den som backat in i mig förrän de insåg att det skulle bli polisärende annars. Nu får jag ingen kontakt. Bilen är ett försäkringsärende och det andra får jag fortsätta kämpa med. Inte troligt att det kommer funka. Fy fan så dåligt!!
    C
    C: Bra städfirma i Malmö och Skåne regionen.
    Lykke M
    Lykke M: Varmt rekommenderas! Noggrann, pålitlig och personlig service och mycket rent
  • FILIP E
    FILIP E: Ack så skenet kan bedra, rent mardrömsbemötande av kunder! Har använt Happy cleaning under flera års tid. Till en början så var bolaget behjälpliga och serviceminded mot mig som kund. Tyvärr förekom en del slarvigheter emellanåt som fick lösas genom att städpersonal fick återvända för att korrigera missade städpunkter. Senaste året har misstagen blivit värre och värre, alltifrån att man tillfälligt tappat bort våra nycklar till återkommande allvarliga brister i städningen har förekommit. Vi har även fått flera föremål och möbler skadade pga felaktig hantering av personalen, förvisso har man ersatt detta ekonomiskt men skadorna är ändå gjorda. Städpersonalen har sista tiden varit väldigt slarvig och vid ett tillfälle så dök städpersonalen vid vårt städtillfälle upp oannonserat med ny personal i mitt hem som skulle läras upp utan att man frågat mig om lov först. Dessutom så var dom där halva tiden som jag betalar för och därefter var det stora brister i hanteringen. När vi påtalade detta och ville att samma städperson skulle korrigera misstaget så erbjöd sig ägaren att ordna detta vilket vi nekade då vi ansåg att ordinarie personal skulle ordna detta. Efter detta fick vi nog och sa upp avtalet, här började mardrömmen på allvar med happy cleaning på allvar. Ägaren visade sitt rätta jag som en extremt oseriös, hotfull och otrevlig man som vägrade lämna tillbaka vår nyckel . Vi fick gå så långt som att anlita juridisk hjälp men inte ens detta hjälpte. Ägaren dök upp i vårt hem trots att jag skriftligen sagt att han inte var välkommen och även då vägrade han överlämna nyckel till min sambo som blev väldigt illa berörd av händelsen. Vi bytte omedelbart lås på vårt hem samma kväll därefter var vi tydliga med att vi inte vill ha med bolaget mer att göra . Ägaren Aron har trots detta trakasserat oss via hotfulla mejl och hotat stämma oss med juridisk process för arbete som inte blivit utfört. Undvik denna firma till varje pris om ni är rädd om ert hem och inte vill råka ut för samma mardröm som vi gjort. Personalen verkar inte heller må bra då dom tvingas jäkta mellan kunder och knappt har tid för lunchrast. Jag är säker på att bolaget kommer dementera dessa uppgifter men vi tycker att allmänheten förtjänar att få veta bolagets verkliga ansikte och hur man faktiskt behandlar sina kunder och anställda . Detta beteendet är totalt oacceptabelt och dessutom kriminellt!!!
  • 6 omdömen
    David L
    David L: Möss på vinden och killen från Anticimex blev lite irriterad då jag undrade vsrför han tänkte åka iväg utan att ha gått upp och tittat. Han ville bara därifrån, ingen servicekänsla och ingen kunskap! Sämsta hittills!
  • Driver du städfirma i Malmö?

• Niklas W
    Niklas W: Har debiterat mig moms trts att de inte är momsreggade.Nu har firman bytat namn och org.nummer. De sa att jag inte hade betalat för magasineringen, trots att jag inte skrivit avtal med dem om det.Nu säger de att de slängt alla mina grejer på tippen. Men sanningen är att de sålt mina grejor och behållit pengarna. Och att Malmö Stad anlitar denna firman????? Sorgenfri Allservice eller är det Sorgenfri Städservice? Bernard Torres hit med mina grejer...