Kanon bra service! Fick hjälp snabbt och proffsigt!
Alvis Rörakut Service AB
Alvis Rörakut Service AB erbjuder tjänster som omfattar värme, vatten, sanitet, nyinstallationer, ny och- ombyggnation, service och reparationer. Vi arbetar med VVS-service i hela Stockholms län med allt från stora projekt till mindre serviceuppdrag. Vi är experter på värmepumpar från Nibe, IVT, CTC & Thermia. Som en service...
492 omdömen om Alvis Rörakut Service AB
Sedan starten hos Reco 2022
Tack så mycket, Nebojsa! Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med vår service. Det betyder mycket för oss att du upplevde hjälpen som snabb och proffsig – precis så vi vill att det ska vara. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen framöver!
Det hela gick bra till slut. De kom två gånger och kunde hjälpa oss och se till att problemen var lösta. Tillmötesgående och och lyssnade på vad vi hade för funderingar och frågor.
Tack så mycket, Patrik, för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med hjälpen du fick och att vi kunde lösa problemen på ett bra sätt. Vi strävar alltid efter att vara lyhörda och tillmötesgående, så det betyder mycket att du uppmärksammar det. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp igen!
Snabb och punktlig service. Kom i tid och snabbt åtgärdat.
Tack så mycket för det fina omdömet, Lars! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba och punktliga service. Att komma i tid och lösa problemet effektivt är alltid vårt mål. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen – vi finns här för dig!
Trevlig och duktig rörmokare. Superbra hjälp vid bokningen av damen i telefonen.
Hej Johan! Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med både rörmokaren och servicen vid bokningen. Vi strävar alltid efter att ge snabb, proffsig och vänlig hjälp – både ute på plats och i telefonen. Din feedback betyder mycket för oss. Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver!
Allt var toppen! Vi är så nöjda.
Tack snälla Maria för ditt fina omdöme! Vi är jätteglada att ni är nöjda och att allt blev toppen. Varmt välkomna att höra av er igen om ni behöver hjälp i framtiden!
Dyker upp i avtalad tid, gör ett snabbt och bra jobb samt är mycket trevlig. Högsta betyg!
Tack så mycket, Lars! Vi uppskattar verkligen ditt fina omdöme. Det gläder oss att du är nöjd med både arbetet och bemötandet. Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden!
Blev proffsigt bemött. Inget tjafs. Ärendet var akut rör läckte och det rann vatten. Värmepannan fungerade inte. Efter någon timme var rörakuten här. Det blev omfattande ingrepp som pågick två dagar. Arbetets kvaliteär jsg inte kompetent att bedöma, men det ser bra ut och allt fungerar. Svindyrt men bra är min sammanfattning.
Tack, Leif, för ditt omdöme! Vi förstår att jouruppdrag kan bli kostsamma, men vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och få igång din värmepump igen istället för att du behövde skaffa en ny. Det var ett omfattande jobb, och vi uppskattar ditt förtroende. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp i framtiden!
Fick hjälp väldigt snabbt och trevligt bemötande
Tack, Viktor, för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att du uppskattade vårt bemötande. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och det betyder mycket för oss att du är nöjd. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp igen!
Vi behövde hjälp med ett läckande expansionskärl på pannan. Han som var här konstaterade att det behövde bytas ich åkte iväg och hämtade ett nytt. Ibstalkerade det nya ich tittade ickså igenom inställningarna på pannan. Effektiv person och snabb.
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Ewa! Vi är glada att vi kunde hjälpa till med det läckande expansionskärlet och se över inställningarna på pannan. Effektivitet och snabb service är något vi strävar efter, så det gläder oss att du är nöjd med insatsen. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen!
Trevligt bemötande och snabb service.
Stort tack, Markus! Vi är glada att du uppskattade vår snabbhet och bemötande. Det betyder mycket för oss att ha nöjda kunder. Välkommen att höra av dig igen!
Snabba, trevliga samt gjorde ett utmärkt arbete.
Stort tack, Torsten! Vi är glada att du uppskattade vår snabbhet, service och kvalitet på arbetet. Det betyder mycket för oss att ha nöjda kunder. Välkommen att höra av dig igen!
Jag var inte hemma, men min pappa var det. De utförde ett bra arbete!
Tack, Jonathan! Kul att höra att du uppskattar vårt arbete – vi hjälper gärna till igen vid behov!
Abotiöst och noggrannt utfört arbete enligt beställning. Prisvärt utförda extraarbeten.
Tack så mycket, Christian! Vi är glada att du är nöjd med både arbetet och prisbilden. Vi strävar alltid efter att vara noggranna och leverera hög kvalitet – oavsett om det gäller beställt arbete eller extra insatser. Välkommen att höra av dig igen!
Snabb och bra service! Rimligt pris och smidig betalning med kort på plats.
Tack, Noel! Vi uppskattar ditt fina omdöme. Det är viktigt för oss att erbjuda snabb och smidig service till ett rimligt pris. Kul att du gillade möjligheten att betala med kort på plats! Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen.
Bra kundbemötande. Fick jobbet snabbt fixat. Trevlig rörmokare.
Tack Annica för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att rörmokaren var trevlig, precis som det ska vara. Vi finns här för att hjälpa till när det behövs!
Bra bemötande, leverans enligt tidsplan, kompetent personal
Tack, Torbjörn! Vi uppskattar ditt omdöme och är glada att du är nöjd med vårt bemötande, tidsplan och kompetens. Det är viktigt för oss att leverera bra service – tveka inte att höra av dig igen!
Kom på avtalad tid och arbetet utfördes bra, tydlig prissättning.
Tack, Markus, för ditt positiva omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår punktlighet, det utförda arbetet och vår tydliga prissättning. Att ge våra kunder en smidig och pålitlig service är alltid vår högsta prioritet. Hör gärna av dig om du behöver vår hjälp igen!
Fick snabb hjälp när värmepumpen stannade fast det inte var deras märke. Tydligt vad det skulle kosta innan den fixades och han som kom var väldigt kunnig och berättade vad han gjorde samt tipsade om vad man borde göra för att förebygga framtida problem. Har haft några VVS-are från andra företag innan som provat sig fram och gjort lite småfel så blev imponerad denna gång.
Tack för det fantastiska omdömet Dan! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att du uppskattade vår tydlighet och kunnighet. Det är precis så vi vill att det ska kännas när man anlitar oss – tryggt och professionellt. Vi strävar alltid efter att hitta lösningar som håller långsiktigt och att ge våra kunder tips för att förebygga problem i framtiden. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen!
Jag väldigt tacksam för att de ställde upp för reparation av min CTC vattenvärmepump.
Tack, Said, för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med reparationen av din CTC vattenvärmepump. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med vår insats. Vi finns alltid här för att hjälpa till när det behövs!
Jag är mycket nöjd med deras service. Trevliga, punktliga, kompetenta och hjälpsamma.
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Paolo! Vi är glada att höra att du uppskattar vår service och att vi kunde leverera punktlighet, kompetens och trevligt bemötande. Din feedback betyder mycket för oss och inspirerar oss att fortsätta leverera på topp. Tack för att du valde Alvis Rörakut Service!
Bra service utan dolda avgifter
Stort tack, Ouiza, för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vår service och att vi kunde leverera utan dolda avgifter. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och din feedback betyder mycket för oss. Välkommen åter!
Gjorde ett jättebra jobb. Lyssnade och gav bra råd. Under budget.
Tack så mycket, Matilda, för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och att vi kunde leverera både bra service och hållbara lösningar inom budget. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen om behovet skulle uppstå!
Riktigt bra. Kom på jourbesök. Vara väldigt snabba och lösta alla mina problem jag hade med golvvärme och Nibe värmepump som hade gått sönder. Bäst skulle jag säga att deras support var. Över förväntan hur glad, trevlig och lösnings orienterad personen var jag pratade med.
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Per! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och lösa problemen med din golvvärme och värmepump. Det värmer att höra att du uppskattade vår support och bemötande – vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen!
Väl bemött redan från första kontakt. Servicekillen var engagerad och kunnig.
Tack Mikael för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du uppskattade bemötandet och vår service. Vi strävar alltid efter att vara engagerade och kunniga i allt vi gör. Din feedback betyder mycket för oss och vi är glada att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt. Välkommen åter!
Trevlig, kunnig kille. Bra jobb. Jag har redan rekommenderat.
Tack för ditt fina omdöme, Maria! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och att du uppskattade vår service. Det betyder mycket för oss att du redan har rekommenderat oss vidare. Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen i framtiden!
Teknikerna stressade sig igenom besöket och verkade vilja bli klara så fort som möjligt, felsökte egentligen bara halva systemet. Glömde lämna instruktioner om olika saker.
Hej Henna, tack för din feedback. Vi beklagar att du upplevde vårt arbete som stressat och att vi inte levererade den service du förväntade dig. Vi tar med oss din feedback då vi strävar alltid efter att ge våra kunder bästa möjliga hjälp och tydliga instruktioner. Kontakta oss gärna så ser vi till att lösa det på ett sätt som känns bra för dig!
Gott bemötande och snabb och effektiv service
Tack för ditt fina omdöme, Bo! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och den snabba, effektiva servicen. Det är precis så vi vill att alla våra kunder ska känna. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp i framtiden!
Kunnig och trevlig hantverkare. Bra jobbat!
Tack för din fina feedback, Joanna! Vi är glada att du är nöjd med vårt arbete och att du uppskattar vår kunniga och trevliga personal. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och bra service. Välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden!
Det går inte att klaga/ha negativa synpunkter på någonting! Vi fick ett mycket vänligt bemötande och snabb hantering av vårt problem, och svar i telefon fast vi ringde efter kontorstid. Hälsa och önska en riktigt God Jul!
Tack för det fina omdömet, Amelie! Vi är glada att vi kunde hjälpa er snabbt och att ni är nöjda med vår service. Det betyder mycket för oss att ni uppskattar vårt bemötande och tillgänglighet. Vi önskar er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 🎄✨ Välkommen att höra av er igen om ni behöver hjälp framöver!
Mycket bra bemötande av Victoria i kundmottagningen och snabb hjälp från båda grabbarna som kom och de var också mycket trevliga. Kommer absolut använda er igen Hälsningar Ronny
Tack Ronny, stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både Victorias bemötande och våra VVS-montörers arbete. Det betyder mycket för oss att du vill använda våra tjänster igen. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp framöver!
Kom på utsatt tid och gjorde jobbet och mer än vi trodde behövdes. Jättebra!
Hej Jan! Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde hjälpa till och överträffa dina förväntningar. Att komma i tid och leverera kvalitet är alltid vårt mål. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen!
Jag blev trevligt bemött. Bra service.
Tack för din feedback, Lillian! Vi är glada att höra att du är nöjd med bemötandet och vår service. Det betyder mycket för oss att våra kunder känner sig väl omhändertagna. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen! 🌟
Fantastiskt bemötande av hon som svarade i telefon! Snabb bokning, och sedan supertrevlig hjälp av han som kom, inklusive att svara på alla mina frågor och ta sig tid att förklara. Rekommenderas å det starkaste.
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Danny! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt bemötande och service. Att kunna ge snabb hjälp och tydliga förklaringar är viktigt för oss. Dina varma ord motiverar oss att fortsätta leverera bästa möjliga service. Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver vår hjälp!
Snabb, bra jobb, kunnig och trevlig.
Tack Karin för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba service och att vi kunde leverera ett bra resultat. Att vara kunniga och trevliga är något vi alltid strävar efter, så din feedback betyder mycket för oss. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen!
Använd inte Alvis rör för värmepumpsjobb! Den som var här skulle hjälpa mig att få värme, när värmepumpen inte fungerade, genom att göra en förbikoppling. Hoppades väl att jag inte skulle förstå/veta att EcoEl/värmepannan automatiskt använder sina elpatroner som backup när värmepumpen inte är i drift. Få lite enkel tid att debitera, var det intryck jag fick, helt i onödan. Rena bondfångarfasonerna. Kom hit till mig. Visade sig att saknade både kunskap och förmåga att åtgärda och förstå problematiken. Rekommenderade ett...
Hej Johan, ditt omdöme känns ganska orättvist satt. Vi har hjälpt tusentals kunder med deras värmepumpar och har alltid avsikten att hjälpa kunderna och lösa problemet till ett rimligt pris. I nästan alla fall löser vi problemet. LP-larm kan bero på många olika saker, många kan vi lösa men vissa problem kräver kyltekniker. Vid bokning brukar vi upplysa om detta, eventuellt kan det ha missats i ditt fall. Men av goodwill tog vi dock endast betalt 575kr för servicebilen istället för 2623kr, samt skickade vidare till...
Trevligt bemötande med stor servicekänsla. Hade problem med avlopp i kök. Löstes utan problem. Rekommenderar starkt! Fem plus.
Tack Joel för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar vår problemlösning och service. Att hitta rätt lösning för våra kunder är alltid vår prioritet, och det är fantastiskt att höra att du är nöjd. Varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp framöver!
Vill Varmt rekommendera Alvis. Har haft hjälp tre gånger med andra bolag för vårt problem med avlopp i köket. Ingen har kunnat hjälpa oss. Äntligen så fick vi rätt rörmokare med Alvins. Ett 8 år långt problem blev nu löst. Vi ska nu flytta och vår nya fastighet tar hjälp av Alvins vilket känns så tryggt. Tommy & Camilla
Tack Tommy och Camilla för ert fantastiska omdöme! Det gläder oss verkligen att vi kunde lösa ert problem efter så lång tid och att ni känner er trygga med oss. Vi ser fram emot att få hjälpa er i er nya fastighet också. Stort tack för ert förtroende!
Reco var duktig och professionell och vill lösa problemet åt kunder. Han har gjort och provar olika alternativ till han kunde lösa problemet! Tack Alvis Rörakut på en toppen service! Nikki
Tack Nikki för din fina feedback! Vi är glada att du uppskattar vår problemlösning och service. Att hitta rätt lösning för våra kunder är alltid vår prioritet, och det är fantastiskt att höra att du är nöjd. Varmt välkommen att kontakta oss igen om du behöver hjälp framöver!
Snabba trevliga grundliga och klart pålitliga
Tack så mycket, Veronika! Vi uppskattar ditt fina omdöme. Det gläder oss att du är nöjd med vårt arbete och att vi kunde leverera en snabb och pålitlig tjänst. Hör gärna av dig om du behöver hjälp igen!
Mycket hjälpsamma och professionella
Tack så mycket för din fina feedback, Camilla! Vi är glada att höra att du uppskattade vår hjälp och professionalism. Det betyder mycket för oss att våra kunder är nöjda. Tveka inte att höra av dig om du behöver vår hjälp igen!
Hade en vattenläcka hemma en lördag kväll. Googlade rörjour och fick tag på Alvis. Efter samtal lyckades jag få stopp på läckan själv och deras besök bokades om till närmaste vardag. Trevligt bemötande både från deras kundtjänst och av rörmokaren som utförde reparationen. Jag kan tycka att jobbet blev lite väl dyrt trots att jag bokade om dem till en vardag. Utförande och bemötande får full pott. Priset drar ner poängen lite.
Tack Tobias för ditt omdöme och för att du delar din upplevelse! Vi strävar alltid efter att leverera hög kvalitet och snabb service, även vid akuta situationer. Vad gäller priset påverkas det av material, tidsåtgång och branschstandard. Vi tar till oss din feedback och är glada att du uppskattade vårt bemötande och arbete!
Trevligt, snabb service. Lätt att få hjälp till ett litet problem.
Tack för din fina feedback, Anna! Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba och trevliga service. Inget problem är för litet för oss – vi finns här för att hjälpa till när det behövs. Varmt välkommen att höra av dig igen!
Snabb återkoppling! Bra jobb, trevligt bemötande!
Tack för ditt fina omdöme, Elisabet! Vi är glada att du uppskattade vår snabba återkoppling, kvaliteten på jobbet och vårt bemötande. Det betyder mycket för oss att du är nöjd! Välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp i framtiden.
Snabb servíce. Ordnade problemet och ordnade ny flottörer på samma dag
Tack, Nils Åke, för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba service och att vi kunde lösa problemet med flottören samma dag. Kundnöjdhet är alltid vår högsta prioritet! Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen.
Proffsigt Normala bra Positivt värmepump service
Tack Mats för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar vår service och att vi kunde hjälpa dig med värmepumpen på ett professionellt sätt. Det betyder mycket för oss att våra kunder är nöjda. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen!
Trevliga, tillmötesgående, rekommenderas
Tack för ditt fina omdöme, Danial! Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva. Det gläder oss att du är nöjd med vår service och att du upplevde oss som trevliga och tillmötesgående. Tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss! Vi finns här om du behöver hjälp igen i framtiden.
Vänligt, lyhört och tillmötesgående bemötande! De lyssnade in mina funderingar och gav olika lösningar hur man kunde gå vidare. Skickade snabbt en offert på olika varianter. Jag hade flera krokar ute och valde till slut ett annat företag. Vänligen Hélène
Tack för ditt fina omdöme, Hélène! Vi uppskattar att du tog dig tid att ge oss feedback. Även om vi inte fick möjligheten att hjälpa dig den här gången, är vi glada att du upplevde vårt bemötande positivt. Tveka inte att höra av dig i framtiden om vi kan stå till tjänst!
Snabb och proffsig hjälp, supernöjd!
Tack för ditt fina omdöme, Anna! Vi är glada att du är supernöjd och att vi kunde ge dig snabb och proffsig hjälp. Hör gärna av dig om du behöver oss igen!
Rep och byte avloppet under diskbänken.
Tack för ditt omdöme, Bertil! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig med reparation och byte av avloppet under diskbänken. Hör gärna av dig om du behöver hjälp med något mer i framtiden!
Helt OK. Bra bemötande i telefon och kom rimligt snabbt. Fixade rensning/spolning och inspektion till rimlig kostnad.
Hej Lucas, tack för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande, snabbhet och att vi kunde hjälpa dig till en rimlig kostnad. Din feedback betyder mycket och hjälper oss att fortsätta leverera bra service. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen!