Väldigt proffsigt och snabbt arbete, är mycket imponerad av både kundtjänst och de som hjälpte mig med tvättmaskin. Jag rekommenderar varmt Alvis Rörakut.
Alvis Rörakut Service AB
Alvis Rörakut Service AB erbjuder tjänster som omfattar värme, vatten, sanitet, nyinstallationer, ny och- ombyggnation, service och reparationer. Vi arbetar med VVS-service i hela Stockholms län med allt från stora projekt till mindre serviceuppdrag. Vi är experter på värmepumpar från Nibe, IVT, CTC & Thermia. Som en service...
422 omdömen om Alvis Rörakut Service AB
Sedan starten hos Reco 2022
Hej Beate, stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vårt arbete och kundtjänst. Det är alltid vårt mål att leverera professionell och snabb service. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen om behovet uppstår. Tack för förtroendet!
Deras anställda är klantiga, inkompetenta och vägrar ta ansvar för skador som de ställer till. Jag kommer aldrig anlita detta bolag igen.
Hej Stephan, vi beklagar att du är missnöjd. Efter felsökning på plats kan vi dock konstatera att problemet inte orsakats av något arbetsfel vid installationen av värmepumpen i somras. Vi tömde aldrig golvvärmesystemet, utan stängde av via ventiler och strömförsörjning. Cirkulationspumpen till golvvärmen är trasig, vilket orsakar bristen på värme i golvvärmen. Vi har nu cirkulationspumpen hemma om du skulle vilja att vi byter den.
Problemet med våra gamla rör löste sig, nöjda!
Tack för ditt fina omdöme, Sarah! Det gläder oss att vi kunde lösa problemet med era gamla rör och att ni är nöjda med resultatet. Vi strävar alltid efter att leverera pålitliga och effektiva lösningar, och det är fantastiskt att höra att ni är nöjda med vårt arbete.
Jag fick snabb och professionell hjälp när ett läckage som orsakade översvämning i mitt badrum behövde åtgärdas. Hela tiden med ett trevligt bemötande från alla representanter för Alvis Rörakut Service AB som jag hade kontakt med. Jag är jättenöjd.
Tack för din fina feedback, Marianne! Det gläder oss att vi kunde hjälpa dig snabbt och professionellt med läckaget och översvämningen i badrummet. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder ett trevligt bemötande, så det är fantastiskt att höra att du är nöjd med hela processen och vår service.
Trevliga o proffsiga. Kunde härleda felet.
Tack för ditt omdöme, Arne! Vi uppskattar att du uppmärksammar vårt professionella arbete och att vi kunde lösa problemet. Det är alltid vårt mål att vara trevliga och effektiva för att hjälpa våra kunder på bästa sätt. Tack för förtroendet!
Bästa företaget som har varit hos mig, professionellt, snabbt, rent, det märks att grabbarna exakt vet vad de gör. Efter utfört arbete, en fullständig rapport och förklaring av allt. Bästa företaget, rekommenderar till alla.
Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Andrzej! Det är verkligen roligt att höra att du är så nöjd med vårt arbete. Vi strävar alltid efter att vara professionella, effektiva och noggranna, och det betyder mycket att du uppskattade rapporteringen och förklaringarna. Att du rekommenderar oss till andra är den bästa bekräftelsen vi kan få!
Så bra bemötande när jag ringde dit. Fick snabbt hjälp med vad vi behövde. Kommer absolut ringa dit igen vid behov.
Tack så mycket, Marianne, för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd med vårt bemötande och att vi kunde hjälpa dig snabbt. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när behovet uppstår. Dina ord betyder mycket för oss!
Bra telefonkontakt, snabb tidsbokning och problem med läckande element snabbt åtgärdat.
Tack så mycket för ditt omdöme, Per! Vi är glada att höra att du uppskattade vår telefonkontakt och den snabba tidsbokningen. Att kunna åtgärda problem som läckande element snabbt och effektivt är viktigt för oss, och att vi kunde hjälpa dig.
Snabb hjälp och med gott resultat. Dessutom trevligt bemötande!
Tack Helena för ditt fina omdöme! Vi är glada att vi kunde ge dig snabb hjälp och att resultatet blev bra. Det är också härligt att höra att du uppskattade vårt bemötande, vi strävar alltid efter att vara både effektiva och trevliga!
Kompetenta personal lyhörd och omtänksam a.
Stort tack för ditt fina omdöme, Estifanos! Det är verkligen glädjande att höra att du upplevde vår personal som både lyhörd och omtänksam. Vi strävar alltid efter att leverera kompetent och professionell service, så din feedback betyder mycket för oss!
Braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tack för din fantastiska feedback, Lisa! Vi uppskattar verkligen ditt engagemang och är glada att du är så nöjd med vår service. Det motiverar oss att fortsätta leverera på toppnivå varje gång.
Snabb hjälp trevlig kille mycket nöjd!
Tack så mycket för ditt omdöme, Gunilla! Vi är glada att höra att du fick snabb hjälp och att du är nöjd med servicen. Det betyder mycket för oss att du uppskattade bemötandet, och vi strävar alltid efter att leverera både effektiv och trevlig service!
Duktiga tekniker och proffsigt bemötande
Tack för ditt omdöme, Maija! Vi är glada att höra att du uppskattade våra teknikers kompetens och det proffsiga bemötandet. Vi strävar alltid efter att leverera högkvalitativ service och det betyder mycket för oss att du är nöjd.
Utmärkt! Hade problem med stopp i rören ifrån köket. De tog fastpris men löste det, som visade sitta riktigt långt in och hårt fast (propp). Gav dessutom generella och specifika tips.
Tack för ditt omdöme, Olle! Vi är glada att vi kunde hjälpa till med stoppet i rören, även om det satt långt in och var svåråtkomligt. Det känns bra att du uppskattade vårt fastpris och att tipsen var användbara både på kort och lång sikt. Det är alltid vårt mål att lösa problemen ordentligt och ge bra råd för framtiden!
Positiv, detta fixar jag enkelt. Snabbt och bra Gav tips på skötsel
Tack för din feedback, Alf! Fantastiskt att höra att du uppskattade både snabbheten och det enkla genomförandet av jobbet. Att ge tips om skötsel är en självklar del av vårt arbete, så det känns bra att det var till nytta för dig. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig igen om det skulle behövas!
Vi är jättenöjda med den hjälp vi fick. Proffsigt utfört av en jättetrevligt person. Vi rekommenderar er om någon frågar och kommer att återkomma till er om vi behöver hjälp igen.
Tack så mycket, Anna! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både arbetet och bemötandet. Vi uppskattar verkligen er rekommendation och ser fram emot att hjälpa er igen när behovet uppstår. Tveka inte att höra av er när ni behöver oss nästa gång!
De lämnade en offert för byte av vattenutkastare och avstängningskran inomhus. Det visade sig vara lite svårare än beräknat att byta avstängningskranen, men det löste hantverkaren, allt till det överenskomna priset. Jag rekommenderar Alvis Rörakut.
Tack för omdömet Sten! Det gläder oss att du är nöjd med vår service, även när jobbet visade sig vara mer utmanande än väntat. Vi strävar alltid efter att hålla vad vi lovar och leverera hög kvalitet till överenskommet pris. Din rekommendation betyder mycket för oss!
Toppen! Super snabbt och professionellt!
Tack för ditt fina omdöme Linda! Det gläder oss att du är nöjd med snabbheten och det professionella bemötandet. Vi strävar alltid efter att leverera den bästa servicen och din feedback betyder mycket för oss!
Bra bemötande, snabbt utförda arbeten (både på jour och "vanligt"). Inget att anmärka på!
Tack för det fina omdömet Gabriella! Vi är glada att du uppskattar vårt bemötande och att arbetena utförts snabbt och effektivt. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet, oavsett om det gäller jour eller ordinarie arbete. Välkommen åter!
Bra och snabb service, trevlig personal.
Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattar vår snabba service och att personalen gjort ett positivt intryck. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta ge den bästa möjliga servicen.
Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Hej Frida, det verkar som det blivit något konstigt med ditt omdöme. Du är välkommen att kontakta oss via mejl om det blivit fel eller det är något vi kan förbättra oss på.
Bra bemötande. Snabbt arbete.trevligt uppträdande.
Tack så mycket för ditt fina omdöme Karin! Det glädjer oss att du uppskattade både bemötandet och arbetet. Välkommen åter om du behöver hjälp igen!
Snabbt och professionellt! Jag tog hjälp med installation /inkoppling av blandare och rör i kök.
Tack för ditt fina omdöme Nils! Vi är glada att du uppskattar vår snabba service och att personalen gjort ett positivt intryck. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta ge den bästa möjliga servicen.
Professionellt bemötande; snabb och kunnig personal.
Tack för ditt fina omdöme Josef! Vi är glada att du uppskattar vår snabba service och att personalen gjort ett positivt intryck. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta ge den bästa möjliga servicen. Välkommen åter!
Alvis Röralut löste vårt problem snabbt och smärtfritt. Rörmokaren var kunnig, professionell och trevlig. Jag gillade i synnerhet möjligheten att betala med kort direkt på plats.
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Oskar! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att betalningslösningen fungerade smidigt för dig. Vårt mål är alltid att erbjuda snabb och professionell hjälp, och din feedback betyder mycket för oss!
Trevligt bemötande och kunnig personal
Tack så mycket Heidi för ditt fina omdöme! Vi uppskattar verkligen dina vänliga ord om vårt bemötande och vår kunniga personal. Det betyder mycket för oss att veta att du är nöjd med vårt arbete. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!
Jättetrevlig kunnig personal kände trygg och omhändertagen!!
Tack så mycket, Donald, för ditt fina omdöme! Vi blir otroligt glada att höra att du kände dig trygg och omhändertagen av vår personal. Att erbjuda kunnig och personlig service är alltid vårt mål, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse!
Trevlig personal, bra information och snabbt utfört!
Tack så mycket, Kerstin! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att ge oss detta fina omdöme. Vi strävar alltid efter att erbjuda snabb och pålitlig service med tydlig information och trevligt bemötande. Din feedback inspirerar oss att fortsätta leverera på topp!
Funkade perfekt, från första kontakt till installerat och klart, rekomenderas varmt.
Tack, Deniz, för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete från start till mål. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden. Tack för ditt förtroende!
Mycket bra och professionell insats i visade det sig knepigt läge. Bra råd efter hur gå vidare.
Tack Mats för dina vänliga ord! Vi är glada att vi kunde hjälpa till i det knepiga läget och att våra råd var till nytta. Det är alltid vårt mål att leverera professionell service och bästa möjliga lösningar. Tveka inte att höra av dig om du behöver oss igen!
De gjorde enligt min uppfattning ett perfekt jobb. Jag kunde inte vara mer nöjd. Kan verkligen rekommendera ”Alvis” till alla rörjobb! Ulf Franzén
Tack Ulf för ditt fantastiska omdöme! Vi på Alvis Rörakut Service strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och är glada att höra att du är så nöjd med vårt arbete. Din rekommendation betyder mycket för oss, och vi ser fram emot att hjälpa dig med framtida rörjobb!
Skickade en orimlig offert, extremt påslag på material, för mycket material, timpris som strategi konsulter och tråkig attityd. Ville inte diskutera pris öht de bad mig istället gå till ngn annan om jag inte accepterade lagd offert.
Vi tycker ditt omdöme är orättvist, då vi försökte hjälpa dig med en bra lösning. Beställer du material själv via E-handel kan du få lägre pris, med det är tyvärr inte något vi kan matcha då det kan vara billigare än vårt inköpspris. Men du ansvarar i så fall själv för att det blir rätt beställt och vid produktfel måste du ta det med din E-handel leverantör. Köper du material via oss ger vi produktgaranti och sköter kostnadsfritt eventuella garantiärenden och utbyten av delar. Vi försöker ha hålla konkurrenskraftiga...
Vi tycker de var bra, trevliga och gjorde ett bra jobb. Behöver vi rörarbete så återkommer vi. Åke Bergsenius.
Tack så mycket, Åke, för de fina orden! Vi på Alvis Rörakut är glada att höra att du är nöjd med vårt arbete. Det betyder mycket för oss att få ditt förtroende, och vi ser fram emot att hjälpa dig igen när du behöver det. Välkommen åter!
Mycket vänlig, kunnig och effektiv
Tack så mycket för det fina omdömet, Jonathan! Vi på Alvis Rörakut strävar alltid efter att leverera den bästa servicen, och det gläder oss att du upplevde oss som vänliga, kunniga och effektiva. Din feedback betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta hålla samma höga standard. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!
Superlätt att ha kontakt! Rimliga priser, tydliga offerter, trevlig personal!! Stort tack!
Stort tack för dina värmande ord, Lukas! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service, våra priser, och vårt team. Vi strävar alltid efter att göra processen enkel och smidig för våra kunder, och det är fantastiskt att höra att vi lyckats. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Tack för ditt förtroende!
I denna djungel av hantverkare är jag så glad att jag hittade Alvis. Proffsigt, snyggt, noggrant och till bra pris. Installation av tvättmaskin (dra nya ledningar till både vatten och avlopp) gick smärtfritt. När det visade sig att eluttaget i mitt badrum inte var påkopplat hittade han en ny och nästan bättre lösning! Intyg om säker vatteninstallation kom redan samma dag och ROT-avdraget räknades ut direkt. Kan verkligen rekommendera denna firma varmt! /Tobias
Stort tack för ditt fantastiska omdöme, Tobias! Det gläder oss enormt att du är nöjd med vår service och att installationen gick smidigt. Vi strävar alltid efter att leverera proffsiga och noggranna lösningar till ett bra pris, och det är verkligen roligt att höra att du uppskattade detta. Tack för ditt förtroende och för att du rekommenderar oss!
Extremt snabbt svar, blev kontaktad innan andra som också erbjöd sina tjänster. Men de kom alla för sent. "Receptionisten" lät trevlig, var hjälpsam och effektiv. Service experten och en till förmodligen under upplärning kom precis på timmen som avtalat. De undrade på ett trevligt sätt hur jag kunde ställa till det, men lärde mig hur jag skulle göra om något liknande skulle ske samt rådde mig att byta en annan duschblandare själv och inte byta packningar. Vilka jag redan köpt, blandaren var redan 30 år. Allt blev bra, jag...
Stort tack för ditt fina omdöme Nils-Olof! Det gläder oss verkligen att höra att du uppskattade vår snabba respons och vår service. Vi strävar alltid efter att ge både snabb och vänlig hjälp, och det är fantastiskt att höra att vi levde upp till dina förväntningar. Vi är också glada att du fick med dig värdefulla tips för framtiden. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp igen!
Bra bemötande, trevliga och kändes pålitliga från start. Har haft varierande erfarenhet av hantverkare, men skulle tveklöst rekommendera Alvis och någon frågade. Gjorde en mindre renovering av ett badrum i en lägenhet och är på hela taget nöjd. Uppstår mer behov kommer jag sannolikt anlita samma firma. Prisnivån då? Ja, vad säger man? Spontant kändes det "normaldyrt", inget fynd men heller ingen blåsning.
Tack Niklas för ditt omdöme! Vi uppskattar att du valde oss för din renovering och att du kände dig trygg med vår service. Det gläder oss att höra att du är nöjd och vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid framtida behov. Tack för din rekommendation!
Gav den billigaste offerten, kom på dagen, löste problemet direkt och var trevliga hela vägen igenom. Vissa delar behövde bytas och de frågade flera gånger om det var ok och om vi förstod att det skulle leda till en merkostnad. Fakturan dokumenterade arbetet hela vägen igenom för att tydligt visa vad de hade gjort. Över förväntan och jag kan bara rekommendera!
Hej Philip! Tack för ditt fantastiska omdöme. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att vi kunde hjälpa dig snabbt och effektivt. Din feedback om vår tydliga kommunikation och dokumentation uppskattas verkligen. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!
Hade en vattenläcka från en ballofix som en tidigare rörmokare sagt att den inte går att byta. Ni löste det utan problem, snabbt och smidigt. Mycket trevlig rörmokare som tog sig tid att svara på frågor och förklara. Nästa gång jag behöver anlita en rörmokare är valet självklart!
Tack så mycket för ditt fina omdöme, Camilla! Vi är glada att höra att vi kunde hjälpa dig snabbt och smidigt. Vår prioritet är alltid att erbjuda professionell service och tydliga förklaringar. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när behovet uppstår! Tack för ditt förtroende.
Fick service o lagning samt tips på åtgärd framöver. Trevliga o hjälpsam kvm ggr Kaj bh ggg jjj
Tack Carl för ditt omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och de tips du fick. Din feedback om vår trevliga och hjälpsamma personal uppskattas verkligen. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!
Jourjobb avseende strejkande värmepanna. Helt ok kommunikation och problemet löstes till slut. Särskilt nöjd med att första försök till avhjälpande skedde med en komponent och det var fel på, vilket medförde ett andra lyckat försök till lösning gjordes utan kostnad.
Tack för din feedback. Vi uppskattar din förståelse för den initiala utmaningen och är glada att vi kunde lösa problemet till slut. Vår målsättning är alltid att tillhandahålla effektiv service utan extra kostnader för våra kunder vid misslyckade försök. Tack för att du valde oss!
Hej - jag behövde aldrig anlita dem. Mitt problem med rören löstes ändå. Mvh Margareta Wennlund
Tack för ditt omdöme, Margareta. Det är bra att höra att ditt problem med rören löstes. Vi finns här om du skulle behöva vår hjälp i framtiden.
Ringde Alvis då vi fått stopp i avloppsröret där gjutjärnsrören tar vid. De kunde komma väldigt snabbt och spolade igenom samt filmade rören med en rekommendation att ta dit någon firma framöver för att se om det är dags för relining. Lämnade snyggt och prydligt.
Tack för ditt omdöme, Rebecca! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba och effektiva service. Att hålla rent och snyggt efter oss är viktigt för oss. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen vid behov!
Funkade kanon utan konstigheter, glad och nöjd
Tack för ditt omdöme, Karl! Det gläder oss att höra att allt fungerade som det skulle och att du är nöjd med vår service. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!
Trevligt bemötande och snabb service
Tack för ditt fina omdöme Biru! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba, bra och professionella service. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp igen!
Snabb och bra service. Vänlig och kompetent tekniker som löste vårt stopp i avloppet snabbt och effektivt.
Tack för ditt fina omdöme Mikael! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba, bra och professionella service vid avloppsstoppet. Din feedback är mycket uppskattad och motiverar oss att fortsätta leverera högkvalitativ service. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp igen!
Kompetent ledning och personal. Alltid trevliga. Kommer anlita igen om behov finns.
Tack för ditt fina omdöme, Daniel! Vi är glada att höra att du uppskattar vår kompetens och trevlighet. Det betyder mycket för oss att du är nöjd med våra tjänster och vi ser fram emot att hjälpa dig igen om behovet uppstår.
Snabb, bra och proffsig service vid mindre stopp i avlopp till tvättmaskin.
Tack för ditt fina omdöme Daniel! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba, bra och professionella service vid avloppsstoppet till tvättmaskinen. Din feedback är mycket uppskattad och motiverar oss att fortsätta leverera högkvalitativ service. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp igen!
Fick ett mycket fint bemötande och jag kände att ni tog tid att lyssna på mina frågor och även ge svar
Tack för ditt fina omdöme, Inger! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt bemötande och att vi kunde besvara dina frågor. Din feedback är värdefull för oss och hjälper oss att fortsätta erbjuda högkvalitativ service.