Jätte bra på att lära ut, trevliga trafiklärare.
AR Trafikskola AB
8 omdömen om AR Trafikskola AB
Trevligt bemötande av såväl trafiklärare som expediten. De mötte mig med vänlighet och flexibilitet med tider så att de skulle passa mig, m
VARNING! Snor pengar från sina kunder och förtalar konsumenter på falska grunder
Helt ärligt en riktigt bra skola med trevliga trafiklärare. Tog mitt körkort idag efter att ha kört i 3 veckor och har haft en positiv upplevelse under hela perioden.
Jag rekommenderar starkt AR Trafikskola. Trafiklärare Hemin är väldigt trevligt och jag körde med honom och han lärde mig på ett mycket pedagogisk sätt.
Jag rekommenderar AR Trafikskola helhjärtat. Väldigt fina människor som vänder och vrider på sig för att eleverna ska få ut så mycket som möjligt av sina lektioner. Jag körde med Helen och njöt av min tid i bilen med henne samtidigt som hon lärde mig massor och vi fick en del härliga skratt tillsammans.
Skulle rekommendera till alla mina bästa kompisar ! Jag har haft annan kör skola men den här skolan är så bra och med bra handledare.Dom vill verkligen man ska få sitt körkort! Så prova bara den här skolan. Ni kommer få säkert körkort och bli välbehandlade.
Skulle rekommendera till alla jag känner! Så bra skola och såå bra handledare! Dom vill verkligen att man ska få sitt körkort!
Kanon skola! Varmt rekomenderar!