Trafikskola i Botkyrka

5 rekommenderade trafikskolor i Botkyrka kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från trafikskolor nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Tumba trafikskola erbjuder en prisvärd körkortsutbildning och du möts alltid av kunnig och engagerad personal.
    José
    José: Jag satt i bilen imorse och körde i snöovädret och kom på att jag inte hade skrivit om vilken bra trafikskola jag haft! Jag tog körkort på tre månader och rekommenderar varmt Tumba Trafikskola! Haft körkort och bil nu sedan april och är speciell tacksam för läraren Claes H., riktigt duktig och framför allt ÄRLIG lärare. Man hör skräck historier om skolor som lurar en att ta oändligt många lektioner och jag är glad över att jag hitta Tumba Trafikskolan. Cheers!
  • Driver du trafikskola i Botkyrka?

• Jörel M
    Jörel M: Kursen pågick 17:30-21:15 Men den kändes inte lång Conny var både rolig och lätt att lyssna på Rekommenderar starkt att gå till honom! Vi kommer köra risk 1an och några körlektioner hos honom. 👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽👍🏽
  • Jonas S
    Jonas S: En jättetrevlig och pedagogisk personal! Förklarar så man förstår och behåller lugnet. toppbetyg från min sida! tack för körkortet!!
  • Sven Mårten E
    Sven Mårten E: Katastrof lärare väldigt dåliga på att lära ut. Man skäller ut osäkra 15årigar bland folk och gör dom ännu mer osäkra.
  • Driver du trafikskola i Botkyrka?

• GABRIELLA B
    GABRIELLA B: VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! Vill du ta A1-mckort? UNDVIK Tullinge Trafikskolan! På över 2 månader lyckades de hålla EN ENDA lektion och hade urusel kommunication hela tiden! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING! VARNING!