Bra bemötande och god förmåga att analysera orsaker. Nöjd med betalningen
Arena MED
Letar du efter den bästa naprapaten i Göteborg? Här kan du läsa om vår naprapat Anders Gullberg, som du hittar mitt i Göteborgs hjärta - på Avenyn. Har du ont i kroppen, känner dig begränsad av en jobbig nackspärr eller behöver hjälp med din träning? Låt då oss på Arena MED hjälpa dig! Vi kan hjälpa dig både akut och långsiktigt....
518 omdömen om Arena MED
Sedan starten hos Reco 2018
Jag har fått ett respektfullt bemötande, pedagogisk beskrivning av vad som orsakar mina besvär och kompetent behandling samt råd vad jag kan göra själv i en trevlig miljö.
Fick ett professionellt och bra bemötande, var noga med att lyssna på patienten. Snabbt identifierade problematiken och kom med anpassad behandling som avhjälpte, både med behandling under besöket och övningar som man kunde jobba med. Jag hade problem huvudsaken med höften/svanken/ryggslut, och fick både behandling på besöket och övningar anpassad för mig. Sammanfattningvis så har mona besök hos Arena MED avhjälpt mina problem, samtidigt var Anders schyst att ge råd och kikade lite på ett annant problem på min axel...
Tack för din fina och utförliga recension Henric! Det är väldigt uppskattat att du tar dig tiden, och roligt att höra att du fått så bra hjälp ⭐️
Ett trevligt bemötande och fick bra behandling för mitt hälsene problem.
Tack för din recension Thomas! 😊
Fantastiskt! Tack så himla mycket! Det har verkligen varit givande med så kompetent och snabb hjälp - toppen!
Tack för din fina recension Alexandra! Och vad roligt att du känner så ⭐️
Bra bemötande och jag upplever att jag får en behandling med hög kompetens.
Tack Hans! Vad roligt att du känner så 👍🏼
Toppen med alla förslag på förbättringar och att du skrev ner det hela. Viktigt att inse att folk kommer ihåg 5-10% av vad du säger eftersom denna typ av kunskap är ny mark för den du möter. Snart kanske man kunde filma instruktionen då ju nästan alla har mobil med sig? Det är ju viktigt att man gör åtminstone nästan helt rätt.
Tack för din recension och din feedback Ingrid! Roligt att du fått många bra förslag och saker du kan ta med dig 👍🏼
Mycket professionellt och effektivt!
Tack för din recension Agne! :)
Har haft bekymmer många år med rygg och axlar pga tungt arbete. Det värkande i Axlarna har Naprapat Anders trollat bort så framöver går jag hit för att få ordning på min rygg och höfter som börjar bli bättre med bra övningar och med Rehab hos kollegan Philip. Kan starkt rekommendera dessa herrar för andra oavsett besvär... Vilket dreamteam.!!
Tack för din recension! Och vad roligt att du upplever att du har fått ett så bra bemötande och hjälp när du har behövt det. Tack för dem varma orden!!
Går till både naprapat och PT hos Arena MED och de är båda toppen. Alltid villiga att besvara nyfikna frågor utefter deras egna expertis och lyhörda på ens upplevelse vid själva behandlingarna.
Tack för din recension Markus! Och vad roligt att du känner dig nöjd med både PT och Naprapat hos oss! :)
Anders är helt klart den bästa jag vart hos. Oavsett vilket problem jag har haft, har han med sin kompetens och kunskap hittat rätt, justerat och väglett mig till att bli bra igen! Rekommenderar alla att gå till Anders!
Vad roligt att höra Amanda! Och tack för dem fina orden om vår Naprapat Anders! Det värmer =)
Proffesionell, lyssnar och känner in klienten otroligt bra. Hjälper både i stunden och förebygger.
Tack för din recension Hugo! Det uppskattas :)
Bemötande- Respektfullt, professionellt och ödmjukt. Förväntningar- Utifrån hemsidan var min förväntning att Anders skulle ha goda kunskaper och god förmåga till att förstå och hjälpa mig med mitt huvudprobroblem nacke och rygg. Den hjälp jag fått och den kunskap jag med tiden fått om min kropp och vad den behöver för att kunna fungera optimalt från Anders har varit över förväntan. Min upplevelse - Jag har hittar rätt naprapat för mig i Göteborg. Jag får den hjälp jag behöver. Det märks att Anders har ett intresse...
Vad roligt att höra att du fått så bra hjälp Nicole! Tack för dem fina orden om vår Naprapat Anders Gullberg! Och fint att du tar dig tid att skriva om din upplevelse =)
Kompetent Ärlig och en mycket hjälpande hand, på både kort och lång sikt Arbetsskada ”Det kommer att ta tid” och kommentar ”du gör ett bra jobb” Gör att man håller i och kämpar Hälsa
Tack för din recension Sven-Erik! Och vad fint att du känner att du fått bra stöttning och hjälp 🙌🏼
Enbart positiva upplevelser! Naprapaten tar sig tid att förstå besökarens besvär och kollar av att behandlingen känns okej. Det är för tidigt för att utvärdera behandlingens långsiktiga resultat, men det känns alltid bra när jag går från behandlingen.
Vad roligt att höra att du haft en positiv upplevelse Karolina! Tack för ⭐️
Alltid lika proffsigt, mitt liv har varit i stort sett smärtfritt sedan jag tog hjälp av ArenaMED. Deras nyfikna, empatiska och kompetenta sätt att hantera mina livsproblem har jag aldrig mött någon annanstans. Rekommenderas till alla.
Vad roligt att höra om din upplevelse Philip! Tack för att du tog dig tid att skriva 🙌🏼
Jag fick träffa Anders på Arena MED för ett år sedan. Då hade jag så ont i nacken till vardags att jag avbokade planer med familj och vänner titt som tätt pga värk och trötthet. Men med min nya nacke är jag mycket mer aktiv och kan tom springa OCR-lopp och träna crossfit utan något smärta alls! Jag fick livet tillbaka. TACK Anders!
Wow vad roligt att höra Sandra! Tack för att du delar med dig av detta och skriver en recension om oss, och vår duktiga naprapat Anders. Kriga på med din träning :)
Tas på allvar och får bra behandling med tillhörande hemippgifter!
Tack för din recension Hanna! :)
Effektiv behandling med stort fokus på att hitta rotorsaken och lösningar
Tack för din recension Michael! :)
Bra information svårt att säga i nuläget om jag faktiskt kommer behöva mer tillfällen men så känns det.
Tack för att du tog dig tid att svara på detta Birgitta!
Anders är mycket kunnig och han har löst både höft- och nackproblem för mig. Jag kan varmt rekommendera Anders.
Tack för din recension Linda! Och roligt att vi kunnat hjälpa till! :)
De bemöter alla mina förväntningar. Väldigt pragmatiskt, förstående och bra.
Tack för din recension Henrik! Och dem fina orden! Det uppskattas :)
Proffsigt, engagerat och trevligt!
Tack för in recension Magnus! Vi uppskattar att du tar dig tid att skriva!
Får bra feedback, får förklarat bra hur vi skall nå framgång med att stärka upp runt knät.
Vad roligt att du känner så Stefan! Tack för att du delar med dig av din upplevelse :)
Hjälpen jag fick på Arena MED var över förväntan! Med ett stort kunnande, lugn och inkännande fick jag behandling och övningar som passade mig och min träningsnivå. Resultatet blev en smärtfri nacke snabbare än väntat. Kan verkligen rekommendera Arena MED!
Tack för din fina recension och dem varma orden Charlott! Väldigt roligt att höra att du har blivit bra snabbare än väntat dessutom! Skoj! :)
Professionellt Uppfyller mina förväntningar Naprapattjänst för nacke/axel/skuldra
Tack för din recension Inger! :)
Väldigt nöjd med Anders Gullberg som under ett par tillfällen hjälp mig med de besvär jag haft. Han har varit oerhört kunnig och gett många bra tips och hjälp. Kan varmt rekommendera honom.
Vad rolgit att höra att du haft en bra upplevelse och fått bra hjälp av vår Naprapat Anders! Tack för dem varma orden Helena :)
Jag hade ganska "stora" problem med armbågar + axel. Kom till Anders som la upp en plan som var realistisk för mig. Kände mig hörd & sedd. Kan varmt rekommendera Arena till andra. Idag är jag i stort sett bra Tack
Vad roligt att höra Peter! Tack för dina fina ord och härligt att du är återställd igen :)
Trevligt bemötande, bra samtal. Åtgärderna ger resultat. Kan önska något lite mer knådande.
Tack för dem fina orden och din recension Dennis!
mycket professionellt bemötande med stort fokus på att skapa förbättringar på den skada jag har
Tack för dem fina orden och din recension Peter!
Efter en skadad axel hjälpte Arena MED mig med rehabilitering. Tid och de övningar som jag fick gav bra resultat och jag kände en bra trygghet i behandlingen. Kände mig bra bemött under ca det halvår jag var under behandling hos Arena MED.
Vad roligt att du känner dig bra bemött och att du fått bra hjälp! Tack Sven :)
Proffesionellt, lyhört och hjälpande - kan verkligen rekommenderas!
Tack för din recension och dem fina orden Sofie! :)
Fantastiskt besök! Bra bemötande, bra hjälp och pedagogiskt tillvägagångssätt. Kvalitet hela vägen, tack! ⭐️
Vad roligt att du har haft en så bra upplevelse! Tack för fin recension och värmande ord
Naprapat med för lite faktisk tid för själva behandlingen
Tack för att du tog dig tid att skriva en recension Martin! Vi uppskattar din feedback och noterar det
Mycket bra. Tydligt, utbildande och mycket lärorikt på ett pedagogiskt sätt vilket ger kunskapen att lära sig hantera sitt problem på egen hand. Kan starkt rrkomenderas
Vad roligt att höra Roger! Tack för dem fina orden och din recension! :D
Pedagogiskt förklarat och noggrant genomfört Kände. Kändes tryggt och proffsigt rakt igenom!
Tack för detta! Vi uppskattar din fina recension!
Bra bemötande, motsvarande förväntningarna, o behandlingen gav positivt resultat
Tack för din recension Sirene!
Proffsig bemötande , tidlig komunikarion och hög kundskåp
Tack Alexander! Detta uppskattas!
Trevligt bemötande, har blivit hjälpt men är inte helt frisk ännu. Kommer fortsätta anlita Arena MED för att bli frisk i mitt knä.
Tack för din recension! Det uppskattas att du tog dig tid :)
Otroligt proffsigt och så kunnig och engagerad naprapat Bra att bli skicka dit av försäkringsbolaget för bedömning och med snabb hjälp bli bättre. Är väldigt nöjd med allt!
Vad roligt att höra! Tack för dem fina orden om vår Naprapat Anders Gullberg!
Jag sökte för en muskelskada i vänster ben och blev lyssnad till på ett bra sätt . Fick övningar som hjälpte mig. Jag sökte också för kristallsjuka och fick också hjälp med det . Nu har jag påbörjat en behandling för tinnitus som jag hoppas ska hjälpa mig. Jag hade en negativ upplevelse innan från min vårdcentral så förväntningarna var väl inte så höga men blev positivt överraskad av bemötande och att bli tagen på allvar och att behandlingen hjälpte mig Jag fick kontakt via min Vårdförsäkring
Vad roligt att du känner dig bra bemött och att du fått bra hjälp med olika typer av besvär. Tack för att du tar dig tid att skriva!
Bra bemötande. Lite korta behandlingar, men det är nog min uppfattning pga att jag kört långt för å komma dit
Tack för din recension! Det uppskattas verkligen :)
Anders har under våren hjälp mig att få bukt på en klagande axel med hjälp av bla torrnålning. Väldigt professionell och kunnig i sitt yrke
Tack för dem varma orden Björn! Det uppskattas att du tar dig tid att skriva :)
Är intresserad av sina patienter.
Tack för din recension Stefan!
Jag är nöjd, Anders kan verkligen sin grej. 👍🏻👌🏻
Tack för detta Magnus, och dom fina orden om vår Naprapat Anders! :)
Snabb hjälp o proffsig personal
Tack för fin recension Marcus! :)
Bra bemötande fast lite korta behandlingstider. Men gav bra resultat.
Tack för att du tar dig tid att skriva en recension Ludvig! Det uppskattas :)
Alltid lyhörd och kunnig. Trevligt bemötande och smärtsam behandling.
Tack för detta Rebecka - det uppskattas att du tar dig tid att skriva :)
Jag blir alltid väl bemött och får rätt hjälp med behandling och träningsprogram.
Vad roligt att höra Gunilla! Härligt att du känner så = )
Very unsatisfactory. It felt the physician's only goal was to stretch time through meaningless talking and useless questions, at all costs, instead of actually trying to provide medical care. I felt insulted and disrespected and judge the physicians behavior to be unethical.
We are sorry to hear that you feel that way. We would appreciate it if you could contact us, so that we can better understand your feedback and what we can do better