PT i Västra Götaland

Topp 5 pt i Västra Götaland

• Arena MED

Verifierat företag
    530 omdömen
    Letar du efter den bästa naprapaten i Göteborg? Här kan du läsa om vår naprapat Anders Gullberg, som du hittar mitt i Göteborgs hjärta - på Avenyn.
    Ida B
    Ida B: Jag säger bara WOW! Första besöket hos Anders har fått mig att få ett helt nytt synsätt på att behandlas hos naprapat! Alltid tyckt det varit lite skrämmande, men idag gick jag därifrån nästintill euforisk! Så små medel och bara på första gången kände jag hur axlarna slappande av och min ländrygg ser fram emot ett smärtfritt liv! Så fint bemötande, så professionell och kunnig! Jag ger alla händerna i taket till Anders! Och ser fram emot min resa för att lära mig mer om min kropp och förebygga smärta och skador! Tack!
  • 31 omdömen
    Annika birgitta S
    Annika birgitta S: Så besviken!! Blev så dåligt bemött av en fysioterapeut som nog bör överväga att gå i pension. Hon var snäsig och föreslog inlägg som minsann gick att köpa på Jula. Vilken sorts inlägg framgick inte. Blev irriterad när jag inte direkt förstod hennes beskrivning till övningar. Fick massor av övningar förslagna men när jag efterfrågade skriftlig beskrivning så fnös hon att det kunde hon minsann inte ordna. Kommer aldrig att sätta min fot där igen. Har idag varit på Närhälsans rehab och fick ett fantastiskt proffsigt bemötande och tydligt utskrivet träningsprogram.
  • OsteoStrong är en validerad, säker och effektiv metod för att naturligt stärka skelettet.
    Elisabeth A
    Elisabeth A: Mycket trevlig och kunnig personal. Omtänksamma och hjälpsamma. Jag har inte gått så många ggr än (10 ggr) men känner redan att jag har fått lite mer styrka genom att muskler som inte använts har vaknat till liv. Svårt att förklara. Jag tänker att jag vill ge detta 2 år (det tar tid att bygga upp skelett och muskler) och sen utvärdera och se resultat på papper, inte bara mina subjektiva upplevelser. En väldigt bra sak a är att jag kan pausa mitt medlemsskap då jag är pensionär och åker på lite längre resor ibland till bl a barn och barnbarn. Jag har i dagsläget betalt för 8 mån men kommer inte ihåg vad den varan / tjänsten kallades. //EA
  • 14 omdömen
    Erik David S
    Erik David S: Jag fick inte återkoppling på ETT ENDA PASS som jag loggade i appen, jag skrev kommentarer lmom hur det gick men fick inga svar på dessa alls. Jag fick inte ens kontakt varje vecka och endast via några få textmeddelanden och 1-2 min inspelade hälsningar för att "peppa på", "kör hårt nu". Så jävla generiskt och opersonligt. Det känns rakt av som att det är enkla pengar bara. Skit i hans pt-tjänst och hitta en polare att träna med, ladda ner stengthlog gratis och bara kör. Det här är BARA slöseri med pengar. Noll personlig träning.
  • 1 omdöme
    Sofia F
    Sofia F: det bästa stället i stan! avslappnad atmosfär och välkomnande instruktörer och pt. fokus ligger på hälsan och inte på hur du går klädd. de kunde inte bry sig mindre om ifall du har den senaste och modernaste fitnesslooken. har du inte varit där än så gå absolut dit och kika in! :D