Jag rekommenderar inte Arninge Bilservice! Efter att lampan för lågt oljetryck börjat lysa bokas tid hos Arninge Bilservice och bilen bärgas dit veckan före bokad tid. De lovar att titta på den så snart de har tid. Tiden går och dagen för den bokade tiden passerar utan att vi hör något. Dagen efter bokad tid ringer jag själv och frågar. Personen som svarar vet inget utan säger att de återkommer om en timme. De återkommer inte. Dagen efter, som är en fredag, ringer jag igen och de säger igen att de ska återkomma. Kl 13 ringer... de och säger att de har tagit bort skräp och att bilen kan hämtas. Jag frågar vad det kostar men det har de inte "räknat på". Dessutom stänger de kl 14. Jag hinner förstås inte hämta bilen med en timmes varsel så den blir kvar över helgen. När jag hämtar bilen på måndagen vill de ha över 6000 kr! De har alltså haft bilen i nästan två veckor och har tagit bort litet skräp, ringer en timme före stängning på fredagen, utan att ha räknat på priset, och säger att bilen kan hämtas och när jag hämtar den på måndagen så vill de, utan att ha kommunicerat något om priset överhuvudtaget, ha över 6000 kr! Jag känner mig helt trollad. Usel kommunikation och jag litar inte alls på att jag har betalat ett rimligt pris för det jobb som har utförts på bilen.