Köpa Däck i Stockholms län

Vallentuna  (1 st)

Topp 25 företag inom köpa däck i Stockholms län

• Speedy Bilservice Högdalen

4,681 omdömen
    Speedys bilservice i Högdalen hör till Sveriges mest omtyckta verkstadskedja. Kom in och låt våra kunniga bilmekaniker göra jobbet så får du se varför!
    Lars Anders E
    Lars Anders E: Trevligt bemötande snabb hjälp.
  • Sumpan Bilverkstad AB

2,691 omdömen
    Välkomna in med bilen till Sumpan Expressverkstad!
    ERIK L
    ERIK L: Bra bra bra bra bra bra bra bra bra
  • Lena P
    Lena P: Mycket trevligt bemötande som alltid! Bästa verkstaden!
  • VR Motor Stockholm

1,967 omdömen
    Varmt välkomna till VR Motor, vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. som rör din bil. Oavsett vad du behöver hjälp med så levererar vi alltid med stolthet och jobbart alltid hårt för att leva upp ...
    Markia A
    Markia A: Vi uppskattar den raka kommunikationen. Löser allt och gör det till rimliga priser!
  • Vi är godkända av Motormännens Riksförbund, Motorbranchens Riksförbund, Bilprovningen samt Konsumentverket. Vi är även godkända av samtilga försäkringsbolag och kan därmed utföra försäkringsskader...
    Lovisa E
    Lovisa E: Har fått fantastisk service av bilen hos Josef och hans personal! Har bara gott att säga! Allt från vänlighet i telefon (bor inte på orten) till att laga bilen i rekordhastighet trots dålig timing av trasig bil vid sommardäcksbyte-tid! Nästan så jag hoppas på att bilen går sönder i Sollentuna igen:-) /Malin Eriksson, Örnsköldsvik
  • Ismayil I
    Ismayil I: detta var mitt första hjärta. Jag hoppas att allt är bra
  • Anna F
    Anna F: Trevligt och vänligt bemötande och service på utlovad tid. Mycket nöjd.
  • Magnus S
    Magnus S: Är ett av dom bästa tjänste företag som vår familj anlitar. Vilka förväntningar man än har så lever dom upp till dom!
  • Jakop W
    Jakop W: Offerten höll inte. Tiden höll inte. Priser angavs ex moms. Men det verkar som om bilen funkar mycket bättre.
  • BD Täby

229 omdömen
    Varmt välkommen till oss på Täby Bil & Diagnos AB!
    Rahel T
    Rahel T: Bra bemötande fick hjälp snabb
  • Linn Märta B
    Linn Märta B: Mycket snabb och schysst kundservice! Behövde få generatorrem bytt och felsökt efter att den gått av, fick tid dagen efter och problemet var åtgärdat samma dag.
  • Speedy Bilservice Arlandastad

130 omdömen
    Anna B
    Anna B: Hade bilen inne för service + reparation. Uppskattade att man fick pris på vad alla delar/arbete kostade över telefon innan, och som sedan hölls. Enkelt att få tid och hämta/lämna bilen. Högst troligt att jag kommer använda denna verkstad igen när behov uppstår.
  • Stockholm A
    Stockholm A: Alltid trevligt bemötande & bra service!
  • Michael K
    Michael K: Snabb, trevlig och personlig service. Mycket nöjd med utförandet av jobbet som var in- och utvändig tvätt.
  • Dottie S
    Dottie S: Jag kan varmt rekommendera denna verkstad! De har otroligt trevligt bemötande, är snabba och ligger bra i prisnivå. Jag är återkommande kund och de är alltid lika trevliga, tillmötesgående och hjälpsamma oavsett om jag har problem med bilen eller bara behöver en service. Stor eloge!! /supernöjd kund
  • Vi brinner för bilar och strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet i vårt arbete. Bilen behåller alla garantier när du väljer oss för service eller reparation. Välkommen!
    Jan L
    Jan L: har kontakt över 20 år mycket bra välkommade
  • STEPHAN D
    STEPHAN D: Tyvärr så vill jag varna alla för det här företaget samt för att anlita fakebolaget Autobutler som mellanhand. Alla andra fake rekommendationer är från tiden 25-27 maj 2022 talar sitt eget språk vartifrån de kommer. Bättre att kontakta din verkstad direkt och få en hygglig offert på ditt jobb med professionella normala verkstadsmekaniker utbildade i Sverige så att du får din service reparation på ett korrekt sätt istället för mer problem.
  • 31 omdömen
    Erik H
    Erik H: Mycket bra bemötande. Biltvätt.
  • 85 omdömen
    Lasse W
    Lasse W: Snabbt jobb och på kort varsel Helt ok Men lite slarv...............xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
  • 263 omdömen
    Varleda Häst Gård V
    Varleda Häst Gård V: Ett trasigt däck till en höskrinda. Fet fixades medans jag väntade.
  • På Mekonomen Bilverkstad på Ladulåsgatan erbjuder vi service och reparation både för gamla och nya bilar. Du får 3 års garanti på reservdelar och 1 års vägassistans. Vi arbetar med gedigen kunskap och...
    Bror D
    Bror D: Service plus smärre reparationer.Allt utfört väl och dessutom trevligt bemötande.
  • 371 omdömen
    Maja T
    Maja T: Min pojkvän lämnade in vår r36:a till avgasspecialisten i Vallentuna för vi tyckte bilen var för tyst. Det de gjorde med bilen var sjukt bra. Man får vad man betalar! Stainlespipes (hela vägen), sportkat, sportdämpare och sist men inte minst ferrita quadpipes. Den låter som en v8 fast det är en v6. Vi är sjukt nöjda och tackar Avgasspecialisten i Vallentuna för ett strålande jobb och kundbemötande. MVH. Maja & Noah
  • 1,850 omdömen
    Johan A
    Johan A: Beställde nya sommardäck till min bil, 2 dagar senare var däcken levererade. Jag är mycket nöjd med pris, leverans och service. Kan gärna tänka mig att beställa därifrån igen!
  • 307 omdömen
    Mats Göran D
    Mats Göran D: Akut problem med ett bromsok i början på resa längre än trettio mil. Bra bemötande, de beställde reservdelar samtidigt som jag beställde reparation, för att spara tid. Mycket bra bemötande, och min förhoppning var att få hjälp samma dag. Fick bilen perfekt reparerad samma dag. Prisnivån stämde med vad jag förväntade mig. Snygg välskött verkstad, det kom till och med en servicemekaniker och frågade min vän som körde mig, och frågade om han fått hjälp. En bra verkstad som man som kund vill ha.
  • 169 omdömen
    Börje A
    Börje A: De servade min Citroen C5. Det är med stort förtroende jag lämnar min bil här. De KAN verkligen skruva Citroen. Oerhört duktiga, kompetenta och trevliga mekaniker. Detta är den första bilverkstad där jag verkligen känner mig trygg att lämna in min bil. Stort Tack till Er! /Börje