Kändes pålitlig, engagerad och lyhörd vilket är viktigt för mig.

AT Rörservice AB
Välkommen till AT Rörservice AB – din pålitliga partner för VVS-lösningar med över 15 års erfarenhet inom branschen. Belägna i Hägersten, söder om Stockholm, specialiserar vi oss på att erbjuda högkvalitativa VVS-tjänster till konkurrenskraftiga priser. Med vår omfattande expertis är vi rustade att hjälpa dig med alla dina...
23 omdömen om AT Rörservice AB
Snabbt och kompetent fixat av en trevlig rörmokare. Allt klart inom 2 timmar från vårt nödrop lördag kväll. Söndag morgon kunde vi tryggt åka på sportlov med barnbarn.
Behövde på kort varsel få hjälp med VVS och slängde iväg ett mail. Fick svar direkt och efter en kort avstämning så var offerten levererad. Jättenöjd med både slutresultat och bemötande! Rekommenderas!
Mycket nöjd. Proffsigt och trevligt.
jag beställde renoveringen av en groventré samt byggande av nytt badrum. Vikströms var bland dem 2 billigaste av 5 tillfrågade. planeringen och beställningen av material var mycket smidigt och genomförandet var riktig bra. samordning med rörmokare , målare och elektriker gick riktig bra och badrummet levererades exakt enligt önskemål och inom överenskommit tid. jag rekommenderar varmt Vikströms som total entreprenör vid byggande av badrum.
Fick snabb hjälp.. Rörmokaren var punktlig, trevlig och utförde sitt arbete snabbt och ordentligt.
Snabbt svar, mycket bra uppfört arbete, mycket trevligt bemötande och dessutom billigare än de andra. TOPPEN!
Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen. Jag upplevde Annedal Bygg som måna om att göra ett bra jobb, uppriktiga, pålitliga och generösa med tid och ansträngningar. Projektledaren (Lasse) var lätt att få tag i och svarade snabbt på frågor. Slut priset blev det som vi kommit överens om från början, och klart konkurrenskraftingt mot andra offerter, från andra firmor. Jag kan varmt rekommendera Annedal Bygg.
Trevlig, flexibel och prisvärd.
Byte av vattenmätare. Abiel hanterade bokningen med SVOA, var punktlig, snabb och levererade prompt service till ett bra pris. Kan bara rekommendera!
Mycket bra och förtroendeskapande bemötande inför upphandling av renovering av lägenhet. Bra synpunkter på våra önskemål vid val av matrial och utrustning. Detaljerad offert med utmärkt uppföljning och resultat
Grym service och härligt bemötande! 10 p!
hjälpte till att diskutera uppgiften och var sedan snabb och effektiv. Kan rekommendera!
Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok
Super nöjd, Han kan jobbet och hjälpsamma
Otroligt nöjda! Snabb återkoppling, tydlig kommunikation kring vad som skulle göras och när, kom i tid, utförde jobbet väl, städade efter sig.
Det här är andra gången jag köper deras tjänster (lägenhet och villa) och för andra gången nöjd från start till mål. Trevligt bemötande, konsultativa och seriösa. Plattsättaren/och övriga arbetade mycket noggrant och de höll tidsplanen. Dialogen gick med projektledaren som var bra i återkopplingarna. Jag kan varmt rekommendera Badrumsfixaren. Resultatet - grymt snyggt!
Trevligt och noggrant utfört arbete.
Väldigt trevlig kille som gjorde jobbet. Gjorde även ett bra jobb
Mycket sympatiskt företag. God dialog med Panos som alltid var tillgänglig och höll vad han lovade. Perfekt slutresultat. Rekommenderas varmt!
Bra genomfört arbete. Bra kommunikation.
Mycket bra service, bra kommunikation. Arbetet utfört perfekt. Rekommenderas!
Vi har precis avslutat en renovering hemma med både kök, badrum och vanliga rum. Vi är otroligt nöjda och det har verkligen motsvarat våra förväntningar ! Arbetet med målare, bygg och elektriker har fungerat väldigt bra. Vi har hela tider haft regelbundna avstämningar med projektet så vi alltid hållit oss uppdaterade på hur arbetet fortlöper så att inga obehagliga överraskningar uppstått. Vi kan varmt rekommendera detta företag!
Professionell personal, servis-inriktad och sammarbetsvillig, ville lösa problemet på bästa möjliga sätt.
Installation av komod och handfatt samt demontering av befinfligt. Snabbtt svar, snabbt och skickligt utförande, Bra service! OK Pris!
Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering.
AT hjälpte oss byta toalettstol och rör. Allt gick som önskat och jag har bara bra saker att säga!
Jag vill ta tillfället i akt att uttrycka min uppskattning för det fantastiska arbete han utförde under renoveringen av mitt badrum. Hans professionella bemötande och hans noggrannhet har verkligen gjort en stor skillnad. Jag är mycket nöjd med resultatet och hur snabbt och effektivt arbetet genomfördes. Det kändes tryggt att ha en så kompetent rörmokare på plats. Tack igen för allt hans arbete, jag kommer definitivt att rekommendera honom till mina vänner och bekanta.
Vasastan lägenheten - totalrenovering Vi köpte en 3:a i Vasastan som behövde totalrenoveras och jag och min fru hade aldrig renoverat något innan och vi var självklart lite oroliga, då man har hört om allt som kan gå fel. Men vad M5 bygg åstadkom var helt fantastiskt bra! Från första stund fick vi ett stort förtroende för dem. De väldigt punktliga, de var väl organiserade, väl planerade, alla var jättetrevliga, det var lätt att prata med alla arbetare, de var snabba på att svara frågor då de hade ett Whats Up konto med alla inblandade så du ständigt kunde vara delaktig. Men framförallt var de väldigt skickliga hantverkarna, som brinner för det de gör. De hjälpte oss och kom med förslag under resans gång och väldigt tillmötesgående. Vår lägenhet blev så fantastiskt bra. Det de gjorde var: Riva ut och bygga helt nytt kök & badrum, ta bort golv, slipa originalgolv, riva ner en vägg, sätta upp en vägg, dra ny el, bredspackla & måla hela lägenheten, stuckatur, och reparera allt snickeri som fönster och dörrar etc. Prismässigt var de varken dyrast eller billigast. Men vad vi fick var väldigt högklassigt arbete och superduktiga människor. De var transparenta med alla kostnader och hade inga ”gömda” kostnader. Vi har sedan dess rekommenderat dem till våra vänner som renoverar och de har varit lika nöjda som vi. M5 bygg är 5/5! Vi vill avslutningsvis tacka Micke, Andrii, David, Christian, Emil, och alla andra i M5 bygg för ett väldigt bra jobb. Ni skapade vårt drömhem!
Jag anlitade AT rörservice för byte av blandare i mitt badrum. Fick en rimlig offert. Installationen gick smidigt och resultatet var över förväntan. Jag rekommenderar dem varmt för deras utmärkta service och skicklighet.
Trevlig, flexibel och noggrann! Kan varmt rekommendera!
Anrikt och ansvarstagande företag som alltid levererar det de lovar.
Bra bemötande, kunde utföra jobbet på kort tid.
Flexibel och proffesionellt utförande, jag är mycket nöjd.