AT Rörservice AB

AT Rörservice AB

www.atrorservice.se
  • Badge2024
4.9

Välkommen till AT Rörservice AB – din pålitliga partner för VVS-lösningar med över 15 års erfarenhet inom branschen. Belägna i Hägersten, söder om Stockholm, specialiserar vi oss på att erbjuda högkvalitativa VVS-tjänster till konkurrenskraftiga priser. Med vår omfattande expertis är vi rustade att hjälpa dig med alla dina...

18 omdömen om AT Rörservice AB

Sedan starten hos Reco 2024

Ulla-Britt E
Skrev om AT Rörservice AB

Trevlig, flexibel och prisvärd.

Jens R
Skrev om AT Rörservice AB

Byte av vattenmätare. Abiel hanterade bokningen med SVOA, var punktlig, snabb och levererade prompt service till ett bra pris. Kan bara rekommendera!

Johan R
Skrev om AT Rörservice AB

Grym service och härligt bemötande! 10 p!

Henry A
Skrev om AT Rörservice AB

hjälpte till att diskutera uppgiften och var sedan snabb och effektiv. Kan rekommendera!

Erhan C
Skrev om AT Rörservice AB

Super nöjd, Han kan jobbet och hjälpsamma

Anna J
Skrev om AT Rörservice AB

Otroligt nöjda! Snabb återkoppling, tydlig kommunikation kring vad som skulle göras och när, kom i tid, utförde jobbet väl, städade efter sig.

Direnc Ö
Skrev om AT Rörservice AB

Trevligt och noggrant utfört arbete.

Joseph C
Skrev om AT Rörservice AB

Väldigt trevlig kille som gjorde jobbet. Gjorde även ett bra jobb

Sandra L
Skrev om AT Rörservice AB

Bra genomfört arbete. Bra kommunikation.

Fredrik F
Skrev om AT Rörservice AB

Mycket bra service, bra kommunikation. Arbetet utfört perfekt. Rekommenderas!

Victor K
Skrev om AT Rörservice AB

Professionell personal, servis-inriktad och sammarbetsvillig, ville lösa problemet på bästa möjliga sätt.

Lars S
Skrev om AT Rörservice AB

Installation av komod och handfatt samt demontering av befinfligt. Snabbtt svar, snabbt och skickligt utförande, Bra service! OK Pris!

Filip B
Skrev om AT Rörservice AB

AT hjälpte oss byta toalettstol och rör. Allt gick som önskat och jag har bara bra saker att säga!

Solomon D
Skrev om AT Rörservice AB

Jag vill ta tillfället i akt att uttrycka min uppskattning för det fantastiska arbete han utförde under renoveringen av mitt badrum. Hans professionella bemötande och hans noggrannhet har verkligen gjort en stor skillnad. Jag är mycket nöjd med resultatet och hur snabbt och effektivt arbetet genomfördes. Det kändes tryggt att ha en så kompetent rörmokare på plats. Tack igen för allt hans arbete, jag kommer definitivt att rekommendera honom till mina vänner och bekanta.

Pekka K
Skrev om AT Rörservice AB

Jag anlitade AT rörservice för byte av blandare i mitt badrum. Fick en rimlig offert. Installationen gick smidigt och resultatet var över förväntan. Jag rekommenderar dem varmt för deras utmärkta service och skicklighet.

Andrea H
Skrev om AT Rörservice AB

Trevlig, flexibel och noggrann! Kan varmt rekommendera!

Kenneth J
Skrev om AT Rörservice AB

Bra bemötande, kunde utföra jobbet på kort tid.

Tommy A
Skrev om AT Rörservice AB

Flexibel och proffesionellt utförande, jag är mycket nöjd.