AT Rörservice AB

AT Rörservice AB

Ring 070-400 02 70 www.atrorservice.se
4.9

Välkommen till AT Rörservice AB – din pålitliga partner för VVS-lösningar med över 15 års erfarenhet inom branschen. Belägna i Hägersten, söder om Stockholm, specialiserar vi oss på att erbjuda högkvalitativa VVS-tjänster till konkurrenskraftiga priser. Med vår omfattande expertis är vi rustade att hjälpa dig med alla dina...

23 omdömen om AT Rörservice AB

KARL K
Skrev om AT Rörservice AB

Kändes pålitlig, engagerad och lyhörd vilket är viktigt för mig.

Vikströms Bygg & Kakel AB
4.8/5 i betyg av 85 omdömen 4.8 av 85 omdömen
BadgeFiveYears

jag beställde renoveringen av en groventré samt byggande av nytt badrum. Vikströms var bland dem 2 billigaste av 5 tillfrågade. planeringen

Daniel N
Skrev om AT Rörservice AB

Behövde på kort varsel få hjälp med VVS och slängde iväg ett mail. Fick svar direkt och efter en kort avstämning så var offerten levererad. Jättenöjd med både slutresultat och bemötande! Rekommenderas!

Lennart E
Skrev om AT Rörservice AB

Mycket nöjd. Proffsigt och trevligt.

Badrumsdröm Stockholm
5.0/5 i betyg av 35 omdömen 5.0 av 35 omdömen
Badge2023

Mycket sympatiskt företag. God dialog med Panos som alltid var tillgänglig och höll vad han lovade. Perfekt slutresultat. Rekommenderas varm

Jessika B
Skrev om AT Rörservice AB

Fick snabb hjälp.. Rörmokaren var punktlig, trevlig och utförde sitt arbete snabbt och ordentligt.

Jean-Pierre G
Skrev om AT Rörservice AB

Snabbt svar, mycket bra uppfört arbete, mycket trevligt bemötande och dessutom billigare än de andra. TOPPEN!

Allmänna Rörjouren
3.7/5 i betyg av 657 omdömen 3.7 av 657 omdömen
Badge2021

Snabbt och kompetent fixat av en trevlig rörmokare. Allt klart inom 2 timmar från vårt nödrop lördag kväll. Söndag morgon kunde vi tryggt åk

Ulla-Britt E
Skrev om AT Rörservice AB

Trevlig, flexibel och prisvärd.

Jens R
Skrev om AT Rörservice AB

Byte av vattenmätare. Abiel hanterade bokningen med SVOA, var punktlig, snabb och levererade prompt service till ett bra pris. Kan bara rekommendera!

Palma Bygg
4.8/5 i betyg av 464 omdömen 4.8 av 464 omdömen
Badge2024

Mycket nöjd med både slutresultat och bemötande före, under och efter min lägenhetsrenovering.

Johan R
Skrev om AT Rörservice AB

Grym service och härligt bemötande! 10 p!

Henry A
Skrev om AT Rörservice AB

hjälpte till att diskutera uppgiften och var sedan snabb och effektiv. Kan rekommendera!

Målerifirma Alfred Holm
4.4/5 i betyg av 345 omdömen 4.4 av 345 omdömen
Badge2024

Anrikt och ansvarstagande företag som alltid levererar det de lovar.

Staffan P Staffan P
Erhan C
Skrev om AT Rörservice AB

Super nöjd, Han kan jobbet och hjälpsamma

Anna J
Skrev om AT Rörservice AB

Otroligt nöjda! Snabb återkoppling, tydlig kommunikation kring vad som skulle göras och när, kom i tid, utförde jobbet väl, städade efter sig.

Honkonen Byggnads AB
4.9/5 i betyg av 65 omdömen 4.9 av 65 omdömen
BadgeTwoYears

Mycket bra och förtroendeskapande bemötande inför upphandling av renovering av lägenhet. Bra synpunkter på våra önskemål vid val av matrial

Direnc Ö
Skrev om AT Rörservice AB

Trevligt och noggrant utfört arbete.

Joseph C
Skrev om AT Rörservice AB

Väldigt trevlig kille som gjorde jobbet. Gjorde även ett bra jobb

Annedal entreprenad AB
4.7/5 i betyg av 126 omdömen 4.7 av 126 omdömen
BadgeNineYears

Jag renoverade ett badrum och en WC med hjälp av Annedal Bygg. Det goda intryck jag fick från första början, höll i sig genom hela processen

therese b therese b
Sandra L
Skrev om AT Rörservice AB

Bra genomfört arbete. Bra kommunikation.

Fredrik F
Skrev om AT Rörservice AB

Mycket bra service, bra kommunikation. Arbetet utfört perfekt. Rekommenderas!

Precision VVS & Byggteknik AB
4.8/5 i betyg av 43 omdömen 4.8 av 43 omdömen
Badge2022

Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok

Victor K
Skrev om AT Rörservice AB

Professionell personal, servis-inriktad och sammarbetsvillig, ville lösa problemet på bästa möjliga sätt.

Lars S
Skrev om AT Rörservice AB

Installation av komod och handfatt samt demontering av befinfligt. Snabbtt svar, snabbt och skickligt utförande, Bra service! OK Pris!

Dryft
4.8/5 i betyg av 194 omdömen 4.8 av 194 omdömen
BadgeEightYears

Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas

Fredrik Göran Walter L Fredrik Göran Walter L
Filip B
Skrev om AT Rörservice AB

AT hjälpte oss byta toalettstol och rör. Allt gick som önskat och jag har bara bra saker att säga!

Solomon D
Skrev om AT Rörservice AB

Jag vill ta tillfället i akt att uttrycka min uppskattning för det fantastiska arbete han utförde under renoveringen av mitt badrum. Hans professionella bemötande och hans noggrannhet har verkligen gjort en stor skillnad. Jag är mycket nöjd med resultatet och hur snabbt och effektivt arbetet genomfördes. Det kändes tryggt att ha en så kompetent rörmokare på plats. Tack igen för allt hans arbete, jag kommer definitivt att rekommendera honom till mina vänner och bekanta.

Moderna bad
4.6/5 i betyg av 109 omdömen 4.6 av 109 omdömen
BadgeThreeYears

Det här är andra gången jag köper deras tjänster (lägenhet och villa) och för andra gången nöjd från start till mål. Trevligt bemötande, kon

Pekka K
Skrev om AT Rörservice AB

Jag anlitade AT rörservice för byte av blandare i mitt badrum. Fick en rimlig offert. Installationen gick smidigt och resultatet var över förväntan. Jag rekommenderar dem varmt för deras utmärkta service och skicklighet.

Andrea H
Skrev om AT Rörservice AB

Trevlig, flexibel och noggrann! Kan varmt rekommendera!

Badrumsrenoverarna
4.4/5 i betyg av 81 omdömen 4.4 av 81 omdömen
Badge2024

Vi fick hjälp med att renovera hela vårt badrum. Arbetet genomfördes utan problem och vi är nöjda med resultatet och hela processen. Kan var

Emelie Elsa Birgitta O Emelie Elsa Birgitta O
Kenneth J
Skrev om AT Rörservice AB

Bra bemötande, kunde utföra jobbet på kort tid.

Tommy A
Skrev om AT Rörservice AB

Flexibel och proffesionellt utförande, jag är mycket nöjd.

Värmdö Kakel & Design AB
4.0/5 i betyg av 100 omdömen 4.0 av 100 omdömen
Badge2021

Kan varmt rekommendera Värmdö Kakel & Design! Allt gick smidigt från start till slut under renoveringen av vårt badrum. Lättillgängliga,

Evelina T Evelina T