Levererat material utan anmärkning. Snabb leverans.
Blomsters Vvs AB
17 omdömen om Blomsters Vvs AB
FP Badrumsspecialisten hjälpte oss med en totalrenovering av vårt badrum. Lätta att få kontakt med och gav ett seriöst och kunnigt intryck v
Perfekt resultat av beställningen. Inget att klaga på utan avluftningsventilen var som väntat bra.
Snabb leverans till dörren, inga problem
Bra pris, snabb leverans, rätt vara i paketet. Vad mer kan man begära 😃
Allt gick lätt och smidigt, likaså leveransen och kontakten med Schenker.
Snabb leverans och rätt detalj
Funkar bra! Funkar bra! Funkar bra!
Snabb leverans och hyfsat pris! Nöjd
Fantastiskt bra service, snabbt precist och lösningsorienterad kundtjänst. Handlar här igen! /Jesper
Valde er som leverantör för att ni erbjöd frakt till dörren Men det blev inte så,fick köra 3mil fram o tillbaka
För lång väntetid innan varorna skickades. Men när de väl skickades så var leveransen snabb. Produkten var vad jag förväntade mig
Bra e-handelssida, där fanns varan som nästan ingen annan leverantör hade! Ursnabb leverans!
Stod i beställningen att vara mn finns på lager och leverans inom 1-3 arbetsdagar vilket dom inte kunde hålla, fick själv kontakta företaget för att höra hur det går med leveransen. Skulle vara på gång med så var inte fallet visade sig senare
Ingen information om varför de inte skickat varorna trots att det gått mer än en vecka.
Snabb leverans av en vattenpump
Jag är nöjd med både varan och kundservicen.
Har köpt en keramisk packning till Tapwell köksblandare. Utmärkt service med mycket snabb leverans!👍