MD-Bygg och Badrumsrenovering erbjuder dig ombyggnationer och renoveringar mot både företag och privatpersoner. Verksamheten präglas av en stor passion där vi med stor erfarenhet och kunskap sätter di...
Ana M:
Mycket fint bemötande och fantastiskt hjälp med vår renoveringen av våra två så snygga badrum. Renoveringen av ett badrum blev till två pga en äldre läcka som vi inte hade en aning om. Jag är oerhört tacksam för företagets snabba respons och hjälp. Stöd med allt från försäkring till att installera ett provisoriskt badrum i vår tvättstuga. Också väldigt bra flexibilitet i och med att startdatumet för renovering ändrades i sista stund.
Företaget levde mer än upp till förväntningarna. De levererade dag efter dag och allting flöt bra fantastiskt bra. En bra samordning mellan de olika professionerna och ingen väntan är en positiv upplevelse för oss. Samt en väldigt trevlig personal som under arbetets gång var lyhörd, informativ och lyssnade in våra åsikter och behov.
Rekommenderar verkligen MD badrumsrenovering i Göteborg i fall du går i tankarna att renovera ditt badrum. Alla professioner kommer i tid och ingår. Allt från rivning, elektriker, snickare, kakelsättare och storstädning. När allt är klart genomförs en besiktning där man går igenom badrummet och efterfrågar feedback från oss. Tusen tack för all er hjälp!