Trevligt bemötande och nästintil smärtfri behandling.
Ban Jamil Tandvård
Varmt välkommen till Tandläkare Ban Jamil! Härligt att du hittar till oss. Kliniken är en av de mest charmiga och äldsta i Stockholm. Hos oss går flera generationer från små barn till över 100 år gamla! Kliniken ligger i hjärtat av Kungsholmen, Fridhemsplan. Den har bra kommunikation med kommunal busstransport och tunnelbana....
141 omdömen om Ban Jamil Tandvård
Sedan starten hos Reco 2024
Tack bästa Steffan, så trevligt att du tycker att det var nästan smärtfri :-) tack för de ord och för att vi får ta hand om dig.
Väldigt trevligt och duktig tandläkare!
Tack bästa Patrick för de ord. Ni är så fantastiska och vi är så glada över att ta hand om er.
Professionel och kunnig. Uppdaterad utrustning t.ex. panoramaröntgen vilket spar tid. Håller tider. Bra bemötande. Något dyr i relation till rekommenderade priser.
Stort tack Lars! Uppskattar dina ord och förtroendet. Vi försöker vårt bästa för ett erbjuda er det bästa också 🌸
Vänligt, familjärt bemötande från Ban och Erika. Proffsigt , tryggt och ansvarsfullt. Akuta problem avhjälps även om tiden egentligen inte finns. Kan varmt rekommenderas.
Stort tack fina Rosmarie och vi vill också säga att du är en så fin patient som vi uppskattar så stort.
Jättebra bemötande. Proffsig och tydlig med olika möjliga nödvändiga insatser
Tackar för de fina ord och för att vi får ta hand om dig.
En trevlig och professionell upplevelse.
Tack bästa Johan. Vad glada vill blir för de ord och för att ta hand om er 🌸
Personligt, trevligt och framförallt professionellt bemötande.
Stort tack bästa Sami för de ord och vi är mer än glada över att ta hand om dig. Dina ord uppskattas.
Som allrid så är Ban proffsig och får mig att känna mig trygg! Sen att det är lätt till skratt är extra bonus
Tack bästa Helena för de ord och alla fina skratt när du är hos oss. Du är så härlig och lätt själv. Tack för att vi får ta hand om dig och din man.
Familjär skön stämning med ett par jyckar som ränner runt och är sociala. Dyrt ? Jajamensan, men det är de alla ....... Viktigast är att det blir ordning och reda på gaddarna, och det fixar de på ett galant sätt :-)
Tack bästa Mikael, så trevligt att du tycker om att vara hos oss. Du är så trevlig och härlig själv! Tack för att vi får ta hand om dig och dina.
Jag blev väldigt vänligt bemött av Ban Jamil! Ban Jamil levde upp till alla mina förväntningar! Ban Jamil är väldigt trevlig, mänsklig, duktig och kunnig och intelligent! Ban Jamil har fixat proteser för mina tänder!
Tack bästa Bangt för de ord och för förtroendet. Vi är så glada att vi får ta hand om dig.
Snabb och effektiv hjälp och vård.
Tack bästa Birgitta för de ord och får att vi får ta hand om dig 🌸
Noggrann, kompetent och trevlig
Tack bästa Torbjörn för förtroendet och de ord och tack för att vi får ta hand om er fint familj 🌸
Alltid trevligt bemötande Man känner sig trygg med hennes kunskap Fick mina tänder fixade efter en mindre nogräknad tandläkare ställt till det för mej Rekommenderar Ban om du letar efter en bra tandläkare
Tack bästa Håkan! vi uppskattar dina ord och förtroendet. Vi är glada över att ta hand om dig och få flera goda skratt under besöket.
Kände mig varmt välkommen. Trevligt bemött i fin miljö.
Tack bästa Göran för de ord. Vi uppskattar er och är glada över att ta hand om er.
Jättebra upplevelse. Jättesnällt bemötande och väldigt respektfullt. Så himla fin personal men samtidigt så är dem bestämda på sin sak. Till skillnad från andra tandläkare som för mesta del bara är väldigt hårda men kanske inte så personliga så är dem så trevliga på Ban Jamil tandvård. Dem bryr sig om en och är bara allmänt härliga! Rekommenderar starkt!
Tack snälla för dina fina ord! Det betyder oerhört mycket för oss att höra att du kände dig väl omhändertagen och uppskattad. Vi strävar alltid efter att ge både professionell och omtänksam vård, och det gläder oss att du upplevde just det. Din rekommendation värmer verkligen – vi ser fram emot att få välkomna dig igen och få ta hand om dig 🌸
Trevligt bemötande och jag fick hjälp med det jag behövde.
Så glada är vi för de ord Astrid och ännu mer glada över att vi kunde hjälpa dig 🌸
mycket trevligt och lugnt , en pratstund hinns med också
Stort tack bästa Matts. Alltid lika trevligt när du kommer och allt prat mellan varje mungap 😊
Bra bemötande. Hade inga större förväntningar. Önskade en koll och rengöring av mina tänder inför min höftoperation. Sammantaget var mitt besök till belåtenhet.
Tack bästa Sigrid. Du är duktig och det blir säkert så bra. All lycka till från oss 🌸
Jag fick bra o engagerad hjälp med väldigt tydliga instruktioner.
Tack bästa mARGARETA1 VI UPPSKATTAR DINA ORD OCH VI ÄR SÅ GLADA ÖVER ATT TA HAND OM DIG.
Mycket nöjd med bemötande, goda råd och noggrann behandling
Stort tack bästa Lars för de ord och förtråendet. Vi är så glada över att ta hand om er 🌸
Blev myckt fint och välkomnande bemött av både Ban och Erika vid mitt första besök. Kände mig väl omhändertagen och trygg med de goda råd jag fått med mig Vill varmt rekommendera Ban Jamili Tandvård
Tack fina Maria för dig och Lars att ni valt oss för att ta hand om er. Ni är så duktiga båda och är fin par som vi uppskattar. Det blir mer trevligheter framöver. Tackar igen!
Har varit patient hos Ban några år nu och är mycket nöjd med hennes behandlingar och råd. Dessutom är hon mycket positiv, vänlig och hon tar sig tid med sina patienter. Du känner aldrig någon stress vid besöken. Detta gäller även för hennes tandsköterska Erika.
Tack fina Christer för de fina ord. Vi uppskattar er så mycket och är så glada över att ta hand om er.
Jag har gått hos Ban Jamil Tandvård sedan starten och känner mig alltid väl omhändertagen. Bemötandet är varmt och behandlingen både noggrann och proffsig. Det märks att patientens välmående står i fokus. Jag uppskattar den omsorgsfulla vården, det positiva engagemanget och de värdefulla råden. En trygg och professionell tandvård jag varmt rekommenderar.
Vad glada vi blir för de fina orden. Vi uppskattar dem verkligen! Du är så otroligt duktig själv och lyssnar på råd och tips. Det är det som driver oss framåt.. ni, våra fina patienter!
Jag är så otroligt nöjd med Ban Jamil Tandvård. De är extremt kunniga och professionella, samtidigt som de alltid är trevliga och omtänksamma. Jag har bland annat dragit ut två visdomständer där, vilket var något jag fruktat sedan innan, men det gick väldigt smidigt och utan några bekymmer. Varje gång jag går dit känner jag mig trygg och väl omhändertagen och jag vet att jag alltid får den bästa möjliga vården. De gör alltid ett fantastiskt jobb och jag lämnar kliniken nöjd varje gång!
Fina Matilda! Så glada är vi över de ord och för att vi tar hand om er fina familj. Det värmar i hjärtat 🌸💕
Energi och Engagemang och Trygghet är känslor jag har vid varje besök hos Ban och Erica.
Tack bästa Petra, vad glada vi blir! Vi är så glada över att ta hand om er ❤️
Bra och professionellt omhändertagande.
Tack bästa Börje. Vi uppskattar dig och är vi glada över att ta hand om dig.
Superbra! Enkelt, snabbt och kanon kunnig personal. Precis som det ska vara 👍
Fina Johan! Vad glada vi blir för förtroendet och de fina ord. Du är bäst!
Jag är väldigt nöjd med mina besök hos Ban Jamil Tandvård.
Tack bästa Erik! Och vi är så glada över att ta hand om dig 🌸
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Tack Jan för omdömet. Hoppas vi att du är nöjd med vår vården som vi erbjuder. Önskar dig en fin jul och gott nytt år.
Mycket trevliga och duktiga! Blir alltid bra bemött och nöjd med tjänsten
Stort tack Emelie och vi är så glada över att ta hand om er.
Ban Jamil är en så trevlig person och det känns som hemma när man kommer dit! Jag har alltid velat ha en bra tandläkare som kan beskriva för mig vad jag behöver göra för att få en bra tandhygien och någon som vet vad dem gör vilket jag tycker Ban Jamil gör väldigt bra! Hon är professionell och världen gulligaste.
Fina Maya, vad glada vi blir för de ord och vi är så stolta över dig som är duktig och lyssnar. Fortsätt med det 🌸
Sedan Ban tog över så har tandläkarpraktiken tagit ett stort kliv in i 2000-talet. Min uppfattning är att Ban och hennes medarbetare har hög kompetens inom yrket. Jag rekommenderar alla att testa på egen hand, ni kommer inte bli besvikna.
Tack bästa Kenneth, vad glada vi blir för de ord och vi är tacksamma för förtroendet och för att ta hand om er. Tack 🌸
Fint bemötande och man känner sig trygg med den vård man får på plats. Jättenöjd!
Tack bästa Sarah. Vi är glada över att ta hand om dig och fina dottern din 💕
Bemött jättebra, bet av en tand. Ingen info om akutkostnad + ingen info vad det ca skulle kosta ned en krona (prisinfo)
Bästa Sören, Din kostnadförslag låg i skrivaren som jag glömde att lämna men du får den med en extra något fint för jag glömde att lämna den. Hoppas att du är ändå nöjd med oss 🌸
Jag blev bra bemött och hade höga förväntningar som infriades. Jag köpte en vanlig undersökning med borttagande av tandsten. Jag erbjöds också tandställning men priset var orimligt högt.
Tack för återkopplingen och vi är glada för det. Priset för din behandling var för det som blev utförd men för tandställning det förstår vi att det är en omfattande behandling som kostar. Hoppas att du är nöjd med den service nivå och kvalitet som vi erbjuder. Vi är mer än glada att ta hand om dig 🌸
Trevligt bemötande , fin behandling även om den är lite plågsam , men man går därifrån med fina tänder
Tack bästa Helena! Du är grym och duktig som lysnar på råd och klarar dig galant även om det kan vara jobbigt ibland.. du fixar det bra 💕
Jag var på regelbunden kontroll med röntgen och borttagning av tandsten. Blev mycket bra bemött, först välkomnad av en liten hund. Ban och hennes tandsköterska är mycket vänliga och proffsiga. Fick många bra tips om hur jag ska sköta tänderna framöver. Jag kan varmt rekommendera Ban.
Tack bästa Rickard! Vi är så glada för de ord och mer glada över att ta hand om er. Du är så duktig och du fixar det bra.
Man blir bemött på bästa sätt, de är otroligt trevliga å får en att känna sig trygg. De är bra människor och väldigt duktiga tandläkare.
Tack fina.. du är underbar och super duktig och vi är så glada för att ta hand om dig. Bästa Tyra 💕
Hej! Inget att klaga på! ! Dom är mycket lyhörda mot oss patienter! Ha en bra dag
Tack finaste Thord! Vi uppskattar dig och Sonen enormt och är glada över att ta hand om er. Önskar er bästa julen.
Trevligt och omtänksamt bemötande, Lugn och skön atmosfär.
Stort tack bästa Ane. Ni är fantastiska våra patienter som gör att allt blir så bra som den gör!
Var hos Ban Jamil Tandvård för ett årlig kontroll. Blev supertrevligt bemött som alltid och undersökningen gick snabbt och effektivt.
Stort tack bästa Frank. Du är så duktig och vi är så glada över att ta hand om dig.
Personligt och trevligt bemötande kombinerat.med mycket modern tandvård och stor kompetens.. Mycket bra!
Vi uppskattar dina ord bästa Tom och vi är så glada att vi får ta hand om er 🌸
Bästa tandläkaren jag varit hos, känner mig trygg och glad efter varje besök, otroligt fint och omtänksamt mottagande av dottern vid hennes första tandläkarbesök också - rekommenderar starkt!
Fina ni.. vi är så glada över att ta hand om er 🌺
Super bra och hjälpsam. Trevlig personal ❤️
Stort tack bästa Aliaa. Vi uppskattar dina ord och vi är så glada att vi får ta hand om er.
Goda förutsättningar för bokning. Glada ansikten och kompetent personal
Stort tack bästa Ritja. Vi uppskattar dina ord.
Underbart bemötande ,Ban är väldigt duktig kunnig och professionellt Tandläkare 💖
Tack bästa Yusif.. du ska själv vara super duktig.. du är bäst 🌸
Jag blev vänligt bemött av personal. Mina förväntningar var att jag fortfarande inte skulle ha några hål. Och det stämde. Det var ett glatt och trevligt möte under tiden som man tog b0rt tandsten.
Tack bästa Yvonne. Du är så duktig och lyssnar på alla råd därför mår du bra i munnen.
Friendly, passionate, and excellent professional
Thanks dearest Ilja.. you all are the best 🌺
Trevlig och bra tandvård med de gulligaste små assistenter (mopsar) man kan tänka sig.
Tack finaste Per.. ni är så otroligt fina och goa själva. Mina fina och bästa patienter 🌺
Alltid såå bra bemött och omhändertagen!
Tack bästa Sebastian. Vi är så stolta över dig och hur duktig du är. Vi är glada också att få ta hand om er 🌸