Är så otroligt nöjd med resultaten jag har fått hos Svetlana på Beautychance. Proffsig, kunnig och otroligt vänlig behandlare! Rekomenderar henne varmt!!
Beauty Chance
Välkomna till Beauty Chance. Vi har en alldeles ny mottagning i centrala Stockholm och är specialiserade på medicinsk hudvård. Vi gör behandlingar för både kvinnor och män och all vår personal har gedigen erfarenhet. Kontakta oss gärna för en gratis konsultation!
10 omdömen om Beauty Chance
Antonia, som driver salong Divage, arbetar både proffesionellt och personligt, och gör att jag numera blivit stamkund hos henne när det är d
Jag är supernöjd! Svetlana är verkligen duktig, hon vet vad hon gör, hon lyssnar och anpassar behandlingen efter kunden och tar sig tid. Bästa PRP-behandlingen.
Kunnig personal och fräsch lokal.
Supernöjd med ansiktsbehandlingen, jättetrevligt bemötande, allt toppen!
Är mycket nöjd med behandlingen. Kommer absolut att boka en ny tid när det är dags!
Proffsigare behandlare får man leta efter!
Exceptionell och högsta världsklass i behandling, mottagning, bedömning och efterhjälp! Och jättetrevliga människor ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Helt perfekt !!! Allt fungerade utmärkt !!!)))))
Jag hade botox och mesoterapi behandling hos Beauty Chance. De erbjuder ett varmt mottagande och är väldigt kunniga inom sitt område. Man känner sig välkommen och omhändertagen. Jag är nöjd med resultatet av behandlingen.
Jag har gått hit regelbundet under flera år för massage och Yoga. Har även tagit enstaka skönhetsbehandlingar. Köper även en del hälsoproduk
var inte nöjd med resultatet fast behandlingen var dyr
Irsa, synd att du känner dig så. Du har bokat en behandling hos oss, trevligt, men valde att genomföra den till hälften (med kompletteringsmöjlighet). Det är inte konstigt att du inte fått något resultat, vilket jag har informerat dig om.
Otroligt nöjd med behandlingar jag gjorde hos Svetlana. Väldigt proffsig och vet exakt vad jag vill ha för resultat. Har rekommenderat till mina vänner och de är supernöjda!
Jag är jätte nöjd . Mvh Sabina