Proffsiga på alla sätt! God jul och gott nytt år!
Bene Tandvård
Här på Bene Tandvård hjälper vi dig med allt inom tandvård. Oavsett om det gäller en vanlig undersökning, tandimplantat eller kosmetiska ingrepp kan vi på Bene Tandvård stå till tjänst. Vi har ett tandtekniskt labb med modern utrustning och kan skapa nya tänder eller fasader medan du väntar. Är du tandvårdsrädd? Vi tycker...
643 omdömen om Bene Tandvård
Sedan starten hos Reco 2012
Professionella och vänliga tandläkare och tandhygienister. Trevligt bemötande i receptionen. Lugn och trevlig miljö.
Alltid i tid. Väl kommunicerande med patienten Gör proffsigt intryck
Bra Adekvat vård Vänligt bemötsnde
Tack Ulla! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Bra mottagande. Bra sköterska. Bra tandläkare. Bra allt.
Hej Viviann, stort tack för din fina rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Jättetrevligt bemötande , fräscha lokaler och jag fick den hjälp jag önskade.
Hej Markus, tack för din fina rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Bra service. Lyhörd personal.
Hej Annika, tack för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Mycket nöjd med både hygienist och tandläkare. Sak ar dock tandstickor hos hygienisten.
Tack Håkan, säg gärna till i receptionen vilka tandstickor du saknar så kan vi kolla i lagret/be att någon beställer. Vi önskar dig en fortsatt fin vecka! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Alltid nöjd med mina besök. Lugnt o proffesionellt bemötande.
Hej Katarina, tack för din rekommendation. Vi önskar dig en fortsatt fin vecka! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Hej, Jag har många besök tidigare och blir alltid bra behandlat ! Och komme i fortsättning gå till Bene när jag har besvär❗️
Hej Rita, stort tack! Önskar dig en fortsatt fin kväll och glad Luciahelg 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Proffsigt och empatiskt bemötande från all personal!
Hej Erland, stort tack för din rekommendation. Vi önskar dig en fortsatt fin kväll! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Proffsigt intryck som vanligt, känns att de genuint bryr sig om min tandhälsa på ett coachande sätt.
Hej Patrik, tack för att du tar dig tid att skriva en rekommendation, det gläder oss mycket! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Behandlingen fungerade mycket bra och jag är helt nöjd
Tack John, vi önskar dig en fortsatt fin vecka och glad Lucia! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Trevlig personal och min tandläkare är bra
Hej Ingrid, stort tack för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Har gått här i över 20 år Bra proffsigt
Tack Annika, det betyder extra mycket att läsa från någon som gått hos oss så länge, och ger högsta betyg. Vi önskar dig en fortsatt fin luciavecka ❄️ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Jag blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt, vilket ingav stort förtroende.
Hej Hans, tack för att du tog dig tid att skriva en rekommendation, den var mycket glädjande att läsa! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Kände mig tagen på allvar och att jag var delaktig i de beslut som togs. Rekommenderas verkligen
Stort tack Carin! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Proffisionell tandvård, men i lungt tempo. Man känner sig trygg och väl omhändertagen. Enda klagomålet är att receptionisten måste göra massa andra saker samtidigt som man ska ta hand om kunder.
Hej Peter, stort tack för din fina rekommendation! Ja, ibland är det många som behöver hjälp samtidigt både patienter och kollegor. Hoppas att du ändå känner att du fick den hjälp du behövde av oss i receptionen 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Bästa tänkbara sätt Högsta betyg ❤️
Stort tack Inger, vi önskar dig en fortsatt fin december och en god början på nya året! ❣️ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Alltid trevligt bemötande och proffesionell behandling.
Hej Gerd, tack för att du tog dig tid att skriva en rekommendation. Vi önskar dig en fin kväll och helg snart! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Proffsig tandvård och trevligt bemötande. Ganska dyra tjänster.
Hej Sara, tack för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Trevligt bemötande och det kändes noggrannt med undersökningen och förberedelser
Tack Susanne! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Väl mottagen som alltid. Känner sig sedd
Tack Stefan, vi blev även glada att se din rekommendation! Önskar dig en trevlig kväll, och helg snart 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Väldigt fina och rogivande lokaler. Professionell och omvårdande personal. Tandläkaren röntgade, fotade mina tänder, talade om tandfickor och vi bokade in en tandhygienist. Väldigt nöjd!
Hej Rebecca, stort tack för din rekommendation och på återseende hos tandhygienisten. Vi önskar dig en trevlig helg snart! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
En boutique tandläkare som är långt ifrån en institutionell tandläkare.
Hej Anders, tack för din rekommendation. Den var trevlig att läsa! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Hållet överenskomna tider. Trevligt bemötande. Professionellt arbete
Tack Monika! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
En lagning gick sönder på söndagen, fick möjlighet att komma på måndagen för en provisorisk lagning. Tillbaka på tisdagen för en större genomgång. Därtill professionellt bemött och behandlad. Bättre kan det inte bli!
Hej Sven-Åke, vad fint att höra att vi löste ditt problem så snabbt och smidigt! Stort tack för din rekommendation, vi önskar dig trevlig kväll 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Trevligt, snabbt och personligt bemötande. Ingen lång väntan!
Stort tack Göran, vi önskar dig en fortsatt fin vecka! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Trevligt bemötande i receptionen, av tandsköterskan och tandläkaren. Fina lokaler. På utsatt tid.
Hej Linda, stort tack för din rekommendation. Vi önskar dig en trevlig helg! ❄️ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Positiv. Professionell bemötande. Kunnigt
Hej Nikos, stort tack för din rekommendation. Vi önskar dig en trevlig kväll! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Fint mottagande ! Blev behandlad direkt och jag är mycket nöjd. Mår mycket bättre De som jobbar på Bene är trevliga och man känner sig välkommen.
Hej Peter, tack för att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation. Vi önskar dig en trevlig kväll och glad första advent snart ❄️ Med varma hälsningar, Bene Tandvård
Utmärkt. Kunnig och trevlig personal. Fick behandling på bokad tid utan väntan. Fick relevanta svar på de frågor jag hade.
Hej Mats, stort tack för din rekommendation. Vi önskar dig en fortsatt trevlig kväll och helg! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Vänligt och professionellt. Justering av gammal lagning.
Tack Kjell! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Kompetent vård och fantastiskt fint bemötande.
Hej Margareta, stort tack för din rekommendation. Vi önskar dig en trevlig kväll, och snart helg! ❄️ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Mycket professionellt och trevligt bemötande. Inte stressigt som det kan vara hos andra.
Tack Erik! Det var glädjande att läsa, vi uppskattar att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Trevligt och professionellt bemötande.
Hej Charlotte, tack för din rekommendation. Vi önskar dig en fortsatt fin vecka! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Empatisk och kommunikativ tandläkare. Noggrann undersökning
Hej Kerstin, stort tack för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Mycket trevligt och bra bemötande. Bra kommunikation.
Stort tack Bo, det var glädjande att läsa! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
mycket bra. jag fick stort förtroende för honom och han var mycket trevlig. nu var det bara en unersökning, så jag har ju inte så mycket erfarenhet än, men den utförde han väldigt noggrannt.
Hej Harald, tack för att du tog dig tid att skriva en rekommendation, trevlig helg snart! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Jag blev väll omhändertagen bara positivt än så länge har bara mött er två gånger Ha det bra och trevlig helg när den kommer
Tack Berit, trevlig helg till dig med i detta vinterväder! ❄️⛄ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Det var jätte trevligt! Det kändes bra, jag var trygg med Alexander, det är inte så roligt att gå till tandläkaren, men här var det tryggt och bra!
Hej Mats, tack för din rekommendation, den var fin att läsa! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
- Bra bemötande - Trevlig personal - Använder moderna redskap
Tack Marcus! 🤗 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Trevligt bemötande av alla. Känns tryggt.
Stort tack Kicki, så ska det så klart kännas tycker vi! 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Vänligt mottagande i vacker miljö. Behövde goda råd inför min kommande behandling vilket jag också fick av ”min” tandläkare som jag sedan förut har positiv erfarenhet av.. Hon är proffsig och effektiv. Hon lyssnar på mitt tänk och styr mig rätt. Jag känner mig trygg.
Hej Ingabritt, stort tack för din fina rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Blir bemött som kund, samtlig personal trevlig. Upplever tandläkarna som mycket kompetenta.
Tack Gustav, det gläder oss i höstmörkret 🍁😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Proffsigt första intryck eftersom det var mitt första besök.
Hej Anders, stort tack för din fina rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
En noggrann undersökning och bra bemötande
Hej Hugo, tack för din fina rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
För tidigt att ge ett helhetsbedömning, så detta omdöme baseras på det första besöket
Det sägs ju att det första intrycket är det viktigaste, så tack för din fina rekommendation! Vi ses snart igen 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Allting löpte på fint. Trevligt bemötande. Professionell rådgivning.
Stort tack Tomas! 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård
Trevlig tandläkare men jag fick vänta 15 min innan jag fick komma in. Utan förklaring eller ursäkt.
Hej Jonna! Ledsen att du fick vänta, stort tack för din rekommendation. 🍂🍁 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård