Bene Tandvård

Bene Tandvård

benetandvard.se
  • BadgeFourYears

Här på Bene Tandvård hjälper vi dig med allt inom tandvård. Oavsett om det gäller en vanlig undersökning, tandimplantat eller kosmetiska ingrepp kan vi på Bene Tandvård stå till tjänst. Vi har ett tandtekniskt labb med modern utrustning och kan skapa nya tänder eller fasader medan du väntar. Är du tandvårdsrädd? Vi tycker...

643 omdömen om Bene Tandvård

Sedan starten hos Reco 2012

Catarina S
Skrev om Bene Tandvård

Proffsiga på alla sätt! God jul och gott nytt år!

Kia B
Skrev om Bene Tandvård

Professionella och vänliga tandläkare och tandhygienister. Trevligt bemötande i receptionen. Lugn och trevlig miljö.

Johanna S

Alltid i tid. Väl kommunicerande med patienten Gör proffsigt intryck

Ulla H

Bra Adekvat vård Vänligt bemötsnde

Tack Ulla! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Viviann R
Skrev om Bene Tandvård

Bra mottagande. Bra sköterska. Bra tandläkare. Bra allt.

Svar från Bene Tandvård

Hej Viviann, stort tack för din fina rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Markus N
Skrev om Bene Tandvård

Jättetrevligt bemötande , fräscha lokaler och jag fick den hjälp jag önskade.

Svar från Bene Tandvård

Hej Markus, tack för din fina rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Annika H
Skrev om Bene Tandvård

Bra service. Lyhörd personal.

Hej Annika, tack för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Håkan S
Skrev om Bene Tandvård

Mycket nöjd med både hygienist och tandläkare. Sak ar dock tandstickor hos hygienisten.

Svar från Bene Tandvård

Tack Håkan, säg gärna till i receptionen vilka tandstickor du saknar så kan vi kolla i lagret/be att någon beställer. Vi önskar dig en fortsatt fin vecka! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Katarina H
Skrev om Bene Tandvård

Alltid nöjd med mina besök. Lugnt o proffesionellt bemötande.

Svar från Bene Tandvård

Hej Katarina, tack för din rekommendation. Vi önskar dig en fortsatt fin vecka! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Rita Maria E
Skrev om Bene Tandvård

Hej, Jag har många besök tidigare och blir alltid bra behandlat ! Och komme i fortsättning gå till Bene när jag har besvär❗️

Svar från Bene Tandvård

Hej Rita, stort tack! Önskar dig en fortsatt fin kväll och glad Luciahelg 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Erland A
Skrev om Bene Tandvård

Proffsigt och empatiskt bemötande från all personal!

Svar från Bene Tandvård

Hej Erland, stort tack för din rekommendation. Vi önskar dig en fortsatt fin kväll! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Patrik S
Skrev om Bene Tandvård

Proffsigt intryck som vanligt, känns att de genuint bryr sig om min tandhälsa på ett coachande sätt.

Svar från Bene Tandvård

Hej Patrik, tack för att du tar dig tid att skriva en rekommendation, det gläder oss mycket! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

John Erik O
Skrev om Bene Tandvård

Behandlingen fungerade mycket bra och jag är helt nöjd

Svar från Bene Tandvård

Tack John, vi önskar dig en fortsatt fin vecka och glad Lucia! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Ingrid K
Skrev om Bene Tandvård

Trevlig personal och min tandläkare är bra

Svar från Bene Tandvård

Hej Ingrid, stort tack för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Annika S

Har gått här i över 20 år Bra proffsigt

Svar från Bene Tandvård

Tack Annika, det betyder extra mycket att läsa från någon som gått hos oss så länge, och ger högsta betyg. Vi önskar dig en fortsatt fin luciavecka ❄️ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Hans B
Skrev om Bene Tandvård

Jag blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt, vilket ingav stort förtroende.

Svar från Bene Tandvård

Hej Hans, tack för att du tog dig tid att skriva en rekommendation, den var mycket glädjande att läsa! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Carin W
Skrev om Bene Tandvård

Kände mig tagen på allvar och att jag var delaktig i de beslut som togs. Rekommenderas verkligen

Stort tack Carin! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Peter Arne H
Skrev om Bene Tandvård

Proffisionell tandvård, men i lungt tempo. Man känner sig trygg och väl omhändertagen. Enda klagomålet är att receptionisten måste göra massa andra saker samtidigt som man ska ta hand om kunder.

Svar från Bene Tandvård

Hej Peter, stort tack för din fina rekommendation! Ja, ibland är det många som behöver hjälp samtidigt både patienter och kollegor. Hoppas att du ändå känner att du fick den hjälp du behövde av oss i receptionen 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Inger L

Bästa tänkbara sätt Högsta betyg ❤️

Svar från Bene Tandvård

Stort tack Inger, vi önskar dig en fortsatt fin december och en god början på nya året! ❣️ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Gerd F
Skrev om Bene Tandvård

Alltid trevligt bemötande och proffesionell behandling.

Svar från Bene Tandvård

Hej Gerd, tack för att du tog dig tid att skriva en rekommendation. Vi önskar dig en fin kväll och helg snart! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Sara J
Skrev om Bene Tandvård

Proffsig tandvård och trevligt bemötande. Ganska dyra tjänster.

Hej Sara, tack för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Susanne H
Skrev om Bene Tandvård

Trevligt bemötande och det kändes noggrannt med undersökningen och förberedelser

Tack Susanne! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Stefan L
Skrev om Bene Tandvård

Väl mottagen som alltid. Känner sig sedd

Svar från Bene Tandvård

Tack Stefan, vi blev även glada att se din rekommendation! Önskar dig en trevlig kväll, och helg snart 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Rebecca S
Skrev om Bene Tandvård

Väldigt fina och rogivande lokaler. Professionell och omvårdande personal. Tandläkaren röntgade, fotade mina tänder, talade om tandfickor och vi bokade in en tandhygienist. Väldigt nöjd!

Svar från Bene Tandvård

Hej Rebecca, stort tack för din rekommendation och på återseende hos tandhygienisten. Vi önskar dig en trevlig helg snart! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Anders N
Skrev om Bene Tandvård

En boutique tandläkare som är långt ifrån en institutionell tandläkare.

Svar från Bene Tandvård

Hej Anders, tack för din rekommendation. Den var trevlig att läsa! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Monika S

Hållet överenskomna tider. Trevligt bemötande. Professionellt arbete

Tack Monika! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Sven-Åke Gustaf N
Skrev om Bene Tandvård

En lagning gick sönder på söndagen, fick möjlighet att komma på måndagen för en provisorisk lagning. Tillbaka på tisdagen för en större genomgång. Därtill professionellt bemött och behandlad. Bättre kan det inte bli!

Svar från Bene Tandvård

Hej Sven-Åke, vad fint att höra att vi löste ditt problem så snabbt och smidigt! Stort tack för din rekommendation, vi önskar dig trevlig kväll 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Bengt-Göran N
Skrev om Bene Tandvård

Trevligt, snabbt och personligt bemötande. Ingen lång väntan!

Svar från Bene Tandvård

Stort tack Göran, vi önskar dig en fortsatt fin vecka! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Linda U
Skrev om Bene Tandvård

Trevligt bemötande i receptionen, av tandsköterskan och tandläkaren. Fina lokaler. På utsatt tid.

Svar från Bene Tandvård

Hej Linda, stort tack för din rekommendation. Vi önskar dig en trevlig helg! ❄️ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Nikos T

Positiv. Professionell bemötande. Kunnigt

Svar från Bene Tandvård

Hej Nikos, stort tack för din rekommendation. Vi önskar dig en trevlig kväll! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Peter B
Skrev om Bene Tandvård

Fint mottagande ! Blev behandlad direkt och jag är mycket nöjd. Mår mycket bättre De som jobbar på Bene är trevliga och man känner sig välkommen.

Svar från Bene Tandvård

Hej Peter, tack för att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation. Vi önskar dig en trevlig kväll och glad första advent snart ❄️ Med varma hälsningar, Bene Tandvård

Mats L
Skrev om Bene Tandvård

Utmärkt. Kunnig och trevlig personal. Fick behandling på bokad tid utan väntan. Fick relevanta svar på de frågor jag hade.

Svar från Bene Tandvård

Hej Mats, stort tack för din rekommendation. Vi önskar dig en fortsatt trevlig kväll och helg! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Kjell N
Skrev om Bene Tandvård

Vänligt och professionellt. Justering av gammal lagning.

Tack Kjell! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Margareta F
Skrev om Bene Tandvård

Kompetent vård och fantastiskt fint bemötande.

Svar från Bene Tandvård

Hej Margareta, stort tack för din rekommendation. Vi önskar dig en trevlig kväll, och snart helg! ❄️ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Erik S
Skrev om Bene Tandvård

Mycket professionellt och trevligt bemötande. Inte stressigt som det kan vara hos andra.

Svar från Bene Tandvård

Tack Erik! Det var glädjande att läsa, vi uppskattar att du tog dig tid att skriva en så fin rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Charlotte T
Skrev om Bene Tandvård

Trevligt och professionellt bemötande.

Svar från Bene Tandvård

Hej Charlotte, tack för din rekommendation. Vi önskar dig en fortsatt fin vecka! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Kerstin E
Skrev om Bene Tandvård

Empatisk och kommunikativ tandläkare. Noggrann undersökning

Svar från Bene Tandvård

Hej Kerstin, stort tack för din rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Bo S
Skrev om Bene Tandvård

Mycket trevligt och bra bemötande. Bra kommunikation.

Svar från Bene Tandvård

Stort tack Bo, det var glädjande att läsa! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Harald L
Skrev om Bene Tandvård

mycket bra. jag fick stort förtroende för honom och han var mycket trevlig. nu var det bara en unersökning, så jag har ju inte så mycket erfarenhet än, men den utförde han väldigt noggrannt.

Svar från Bene Tandvård

Hej Harald, tack för att du tog dig tid att skriva en rekommendation, trevlig helg snart! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Berit G
Skrev om Bene Tandvård

Jag blev väll omhändertagen bara positivt än så länge har bara mött er två gånger Ha det bra och trevlig helg när den kommer

Svar från Bene Tandvård

Tack Berit, trevlig helg till dig med i detta vinterväder! ❄️⛄ Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Mats O
Skrev om Bene Tandvård

Det var jätte trevligt! Det kändes bra, jag var trygg med Alexander, det är inte så roligt att gå till tandläkaren, men här var det tryggt och bra!

Svar från Bene Tandvård

Hej Mats, tack för din rekommendation, den var fin att läsa! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Marcus S

- Bra bemötande - Trevlig personal - Använder moderna redskap

Tack Marcus! 🤗 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Kicki E
Skrev om Bene Tandvård

Trevligt bemötande av alla. Känns tryggt.

Svar från Bene Tandvård

Stort tack Kicki, så ska det så klart kännas tycker vi! 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Ingabritt C
Skrev om Bene Tandvård

Vänligt mottagande i vacker miljö. Behövde goda råd inför min kommande behandling vilket jag också fick av ”min” tandläkare som jag sedan förut har positiv erfarenhet av.. Hon är proffsig och effektiv. Hon lyssnar på mitt tänk och styr mig rätt. Jag känner mig trygg.

Svar från Bene Tandvård

Hej Ingabritt, stort tack för din fina rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Gustav S
Skrev om Bene Tandvård

Blir bemött som kund, samtlig personal trevlig. Upplever tandläkarna som mycket kompetenta.

Svar från Bene Tandvård

Tack Gustav, det gläder oss i höstmörkret 🍁😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Anders D
Skrev om Bene Tandvård

Proffsigt första intryck eftersom det var mitt första besök.

Svar från Bene Tandvård

Hej Anders, stort tack för din fina rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Hugo O
Skrev om Bene Tandvård

En noggrann undersökning och bra bemötande

Svar från Bene Tandvård

Hej Hugo, tack för din fina rekommendation! Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Göran B
Skrev om Bene Tandvård

För tidigt att ge ett helhetsbedömning, så detta omdöme baseras på det första besöket

Svar från Bene Tandvård

Det sägs ju att det första intrycket är det viktigaste, så tack för din fina rekommendation! Vi ses snart igen 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Tomas K
Skrev om Bene Tandvård

Allting löpte på fint. Trevligt bemötande. Professionell rådgivning.

Stort tack Tomas! 😊 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård

Jonna E
Skrev om Bene Tandvård

Trevlig tandläkare men jag fick vänta 15 min innan jag fick komma in. Utan förklaring eller ursäkt.

Svar från Bene Tandvård

Hej Jonna! Ledsen att du fick vänta, stort tack för din rekommendation. 🍂🍁 Med vänliga hälsningar, Bene Tandvård