Hej! Jag rekommenderar dem varmt, särskilt säljaren Jarjius Isaac. Han är otroligt professionell, vänlig och mycket hjälpsam. Han löser varje problem man stöter på. En fantastisk person. Jag rekommenderar verkligen Isaac!
Kungsängens Bil
Välkommen till Kungsängens Bil! I Norrköping, inte långt från flygplatsen hittar du oss på Kungsängens Bil. Vi köper, säljer och förmedlar alla typer av bilar. Med många år i bilbranschen och en passion för bilar så ser vi till att hålla sjysta priser och bra kvalitet på allt vi säljer. Vi har valt att samla allt bilrelaterat...
152 omdömen om Kungsängens Bil
Sedan starten hos Reco 2019
Mycket professionell och diskret. Man kan titta, tänka, bestämma utan press. De uppfyllde alla mina förväntningar och svarade på alla frågor. Vi hade ett utmärkt samarbete.
Proffesionellt bemötande, kändes som en mycket seriös verksamhet
Proffsigt trevligt bemötande hjälpsamma och kunniga och bryr sig om sina kunder 🥰
Toppen service och grymt nöjd med bilköp :)
Snabb och bra kommunikation för att komma fram till en affär. Fanns dock några repor som inte nämnts innan jag såg dem vi hämtandet av bilen. Enligt info innan var ramen på Audi Q8 fronten folierad men det visade sig att även takrails och lister runt fönstren var folierade.
Väldigt trevligt och professionellt bemötande från första kontakt till leverans av bilen. Mycket bra service att bli upphämtad på stationen i Norrköping. Jag köpte en Mercedes GLA 35 och fick en bra genomgång av bilen när jag hämtade den.
Det varit en bra affär och samt man har tillit
Mycket bra.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Enkel och smidig affär med ett trevligt bemötande.
Mycket välkomnande personal. Bilen var som beskriven i telefon. Trots diverse internet strul (utanför företaget) fick vi åka hem med bilen.
Seriöst och pålitligt, kunnig personal med gott bemötande.
Jag kan inget annat än varmt rekommendera Kungsängens bil. Köpte en begagnad bil i juli 2023 och fick stort förtroende för ägaren Isa redan från första sekunden. Här får du en personlig kontakt utan att behöva känna dig påtvingad. Ärlig och öppen. Efter affären har han varit väldigt duktig på att följa upp redan planerade planerade saker, samt de frågor jag skjutit iväg från höften. Stort lycka till i framtiden!
Jag köpte en bil från detta företag. Mycket bra företaget Tack så mycket
Trevligt och proffsigt bemötande, smidig och trygg bilaffär på alla sätt. Rekommenderar starkt Kungsängens Bil.
We were met with respect and honestly I would travel the 2.5 hours again if I was going to buy another car in the future. Amazing place, fresh and his knowledge of his cars and his customers was impressive and without being a typical car salesman. Pleasant experience all round 👍🤗🙏
Oerhört bra service från första samtalet till leveransen av bilen, tryggheten och kunskapen hos personalen var det jag uppskattade mest!
Fint bemötande och trevlig personal, kändes tryggt med mitt köp och fick bilen hemlevererad till Göteborg och den motsvarande alla mina förväntningar!
Bra och seriös bilhandlare fick hjälp med allt
Mycket bra bemötande,av personal och vd. Dom är väldigt måna om att allt ska vara bra. Kan varmt rekommendera Kungsängens bil
Rekommenderar firman starkt! Kunniga personal och trevlig ägare.
Mycket bra bemötande. Väldigt smidig affär med en inbytes bil.
Trevligt och ett mycket bra bemötande. Kändes bra vid själva affärsuppgörelsen då vi ganska snabbt kom överens om ett mellanpris på mitt inbyte och den BMW som köptes. Kan varmt rekommendera Kungsängens Bil.
Strålande och proffesionellt bemötande! Jag köpte min fantastiska bil genom Kungsängens Bil, och är verkligen så nöjd med både bil och att jag fick den hemkörd.
Bra och trevligt bemötande kunniga! Mercedes Benz E-Klass var inköpet.
Hej! Ett väldigt trevligt bemötande vilket gör att kunden könner sig välkommen att ställa alla möjliga frågor som kan vara till hjälp att köpa en bra bil. Ärligheten kännetecknar Kunsängensbilen som också underlättar för kunden att köpa en riktigt bra önskad bil. Kunnighet, som bidrar till rätt beslut lver vilken bil som passar bäst.
Många fina bilar och supertrevlig/kunnig personal.👍
Rekommenderar Philip, trevlig och lättsam säljare med koll på det mesta 👍
Super trevliga hela gänget! Jag är mycket nöjd med det professionella bemötandet av personalen. Kunniga och mkt hjälpsamma! Rekommenderar varmt!
Det var väldigt bra bemötande, och de har bra och aktiv service, jag köpte faktiskt en bra, hållbar och ekonomisk bil, jag är väldigt nöjd Tack så mycket kungsängens bil Mvh : george youssef *shlo
Blev bemött på ett positivt sätt. Jag visste inte vad jag skulle förvänta mej. Köpte en BMW 520 och upplevde det bara positivt.
Bilen hade skador som inte fanns när jag lade hanpening
Mycket nöjd bra upplevelse utmärkt service
Köpte en Mazda och fick otroligt bra service, hjälp och bemötande. Smidig och snabb affär och jag behövde göra mer än skriva på några papper så var det klart.
Trevliga grabbar. Snabb och smidig affär.
Toppbetyg till Kungsängens bil för ett trevligt bemötande och för köpet av en superfin bil! Hela köpet var ärlift och tryggt!
Fick ett väldigt bra bemötande när jag kom och kollade på bilen. De hörde av sig efter visning flera gånger för att kolla vad jag kände inför ett eventuellt köp. Slog till och varit nöjd Porsche-ägare sedan dess! Blev upphämtad på stationen vilket va grymt snällt :) Jättenöjd med grabbarna! Rekommenderar verkligen folk att köpa sin drömbil dör.
Jag är så nöjd över bemötandet, så trevliga personal. Jag är glad över att jag valde en bil ifrån er.. jag är så nöjd över bilen!
Fantastiskt bra bemötande i samband med inköp av min bil. Allt fungerade klanderfritt.
Bytte in min BMW mot en BMW g20, väldigt smidigt och snabbt. Grymt bra bemötande, sjukt trevlig och ärlig kille, tror han var ägaren av stället. Ett företag jag rekommenderar starkt!
Alt är jätte bra och dem har bra service och alt
Sjukt imponerande av servicen! Körde upp från Malmö. Allting gick smidigt och bilen var i tio skicka precis som det stod i annonsen! 6/5 👏🏻 -Alex
Det var på ett mycket seriöst och proffesionellt sätt jag blev bemött på i min bilaffär
Mycket trevlig personal. Snabb och bra affär, mycket nöjd med nya bilen.
Bra service, kunnig personal som vill sälja rätt bil till rätt person. Rekommenderar verkligen detta företag!
Bra service både före och efter köp
Snabbt enkelt och effektivt bemötande och slutförande. Toppen 😊
Trevligt bemötande och bra med service. Blev upphämtad då jag rest långa vägar, och personallen var lätta att göra en affär med.
Trevligt bemötande,och inte så påstridig. Köpte en kia soul och är fortfarande nöjd.
Dem gånger vi har behövt ha kontakt med kungsängens bil har dem varit väldigt tillmötesgående. Dock tar det väldigt lång tid för dem att ta tag i problemen och man får tjata till sig tiden. Men överlag är dem toppen.