Välkommen till oss på Fikratsson Bil AB! Vi hjälper dig på vägen till ett nytt bilägande och ser till att affären blir den bästa.
Avd Sk S. R. O:
This is the best company! It changed my idea of marketing. I was helped by a very nice and polite manager Rasmus. I recommend him. The quality and condition of the car that I bought was much better than I expected.
Bengt A:
Bemötandet var både lätt och trevligt.Allt gick lätt och ledigt,så allt var en trevlig upplevelse. Förväntningar hade jag inga eftersom jag inte har haft något med Olssons bil förut att göra men kan i.a.f. rekommendera bilförsäljaren och Olssons bil.
Välkommen in till oss på Kungsängens Bil när du vill sälja, köpa eller byta in din bil. Med egen verkstad och biltvätt har är vi en helhetslösning för din nya eller gamla bil!
Faez F:
أنني أشكركم على تعاملكم وعلى ثقتكم وأنصح كل أنسان أن لايتردد في القدوم أليكم وشكرا 😘
Annika Kerstin Carola S:
Min syster köpte en Renault av dom. Dom sa att det bara var fel på handbromsvajern. Dom hade skickat efter en ny vajer men detta var inte allt. Väl hos bilmekanikern så var det 5 saker på bilen som var bort skruvade som har varit på bilen sedan ny. 5 saker som kommer kosta mellan 10-12000kr. Dom pengarna har inte hon. Dom svarar vaken på mail, sms eller samtal. Mycket dåligt av dom.
//Annika
Niklas P:
Riktiga skojare! Vi va på jakt efter en kombi och har hört att roxens bil va riktiga lurendrejare men vi ville ge dom en chans iallafall. Vi hade kollat in tre bilar hos dom som vi ville titta på. Den första va en Audi a4, den funkade inte bromsarna på utan man fick pumpa på bromsen för det skulle ge verkan. Sen kollade vi på en passat, den va helt sönderplågad.... gick ojämt på tomgången, hål i avgasröret, nedslitna hjul så man måste göra en framvagnsjustering, motorlampan blinka. V70in som vi skulle kolla på med strunta vi i totalt. Utlänningen som hade stället blev riktigt otrevlig när vi inte ville köpa en bil av dom. Åk inte dit! Det är inte värt besväret! Det finns seriösare bilhandlare.
Laura M:
Köpte min bil hos Ultimate cars i norrköping och jag fick hjälp med min kreditansökan som inte tog så lång tid. Efter att det vart godkänt så köpte jag bilen och jag är superduper glad inför sommaren
Lisa Cathrine P:
Super hjälpsamma! Vi skulle betala för en reparation på familjemedlems bil, som en present och överraskning. Hade tänkt lösa ett presentkort egentligen men Appelskogs har inte presentkort. Men det gjorde ingenting för de var oerhört smidiga och tillmötesgående med att bistå så att vi kunde ge den här reparationen som en överraskning i alla fall. Det blev mycket lyckat! Mina varmaste rekommendationer!
Jon Erik K:
Köpte min bil hos företaget i Norrköping.
Vi kom överens om inbyte av min bil och jag fick bilen levererad till Stockholm.
Mycket smidigt, inget krångel och jättetrevliga.
Svarade bra på mina frågor och hjälpte även till med allt det praktiska så det var supersmidigt.
Kan verkligen rekommendera den här bilfirman!
Kris A:
Vi köpte en röd volkswagen golf kombi i början av maj i år. Fick utmärkt service av säljaren Ronny Fyrstedt som vi gjorde upp affären med på distans och Per Carlson-Melin som levererade bilen. Ett trevligt och smidigt bilköp som inte kunde blivit bättre. Vi är jättenöjda med bilen! Kommer absolut att kontakta detta företag igen när det blir dags att byta vår andra bil. Rekommenderar varmt detta företag!
Sven-Erik J:
Ringde till Stylingbutiken och reklamerade en dumpventil. Jag beskrev felet på den.
Inga problem, vi skickar en ny.
Jag blev mycket förvånad över deras tillmötesgående, inget krångel med att skicka tillbaks den som var trasig. Mycket fin service av ett internetföretag. S-E Jansson Höganäs.
Murad P:
Jag vill rikta ett stort tack till Steven för det smidiga och professionella samarbetet vid försäljningen av min bil, Volvo V90 Cross Country B4 (reg.nr ORA 31L). Det var en väldigt trevlig upplevelse att genomföra affären med er.
Jag kan också bekräfta att betalningen nu har kommit in på mitt bankkonto, och jag är mycket tacksam för att allt gått så enkelt och effektivt.
Återigen, tack så mycket för en utmärkt inköpsprocess!
MARKUS B:
Köpte en v90 2017 med 11000 mil.
Reklamationavdelningen nekar utan att ens lämna på felsökning och hänvisar till slitagedel, det är inte en glödlampa som är kass!!
Hela bakljuset på både lucka och skärm som slocknar sporadiskt till och från och felet visade sig på väg hem från deras anläggning kungälv!
Felet visar sig till och från och tänds och släcks.
Trött på sånt här bullshit och beetende!
Sjukt jävla dåligt och det är bättre att vända sig till seriösa bilhandlare, KVD påstår ju sig ha blivit detta.....